Pariz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ojej upam da bo tud pr ns tkole. Kako si ti šla pa za kok časa? Preko agencije?
Ti je bilo všeč na splošno?
Ti je bilo všeč na splošno?
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Aaaaaa, Angel! Superca! Midva pa čez 12 dni!
Ko prideš domov, te itak vse izprašam. Cene, vtisi pa tako. Hihi.
Bom držala pesti, da se vreme obrne in bosta imela sončka. Če ne pa naj vaju angelčki varujejo, da bo vse drugo ok.
Uživajta pa fajn spakiraj kovčke. Jaz že komaj čakam.
Ko prideš domov, te itak vse izprašam. Cene, vtisi pa tako. Hihi.
Bom držala pesti, da se vreme obrne in bosta imela sončka. Če ne pa naj vaju angelčki varujejo, da bo vse drugo ok.
Uživajta pa fajn spakiraj kovčke. Jaz že komaj čakam.
-
laram hvala Dj nehi k že kompliciram s tem pakiranjem
Bom sporočila vse ko pridem nazaj, upam da bo vreme kot mora bit.
Bom sporočila vse ko pridem nazaj, upam da bo vreme kot mora bit.
-
Evo včeraj smo se vrnili s Pariza. Ogledali smo si res zelo veliko stvari, maximalno izkoristili ves čas tam in se imeli zares super. Zelo sem navdušena nad mestom samim, saj ponuja nešteto možnosti za ogled, šoping, hrano in nasplošno je paša za oči-vse od arhitekture do samih ljudi. Sicer pa je vse skupaj tam zelo drago, občutno višji standard. Ko daš za dve kavi 7€, dva obroka uboge hitre prehrane 20€, sploh pa Disneyland zeloo drag, vstopnina je 44€, notr šoping je pa sploh drag. Vreme nam žal res ni blo naklonjeno, dež, leden veter, oblačno itd. Samo en dan nas je za nekaj minut pozdravilo sonce, ravno ko smo bili na Eifflu.
Priporočam, da si vzamete Pass Paris, to je taka kartica (30€) s katero si lahko ogledaš ogromno znamenitosti, z veliko prednostjo da je ceneje in da ne čakaš v vrsti, greš samo mimo. Je pa res, da velja je 2 dni, ampak super zadeva. Mladina do 18 let ima skoraj vse oglede zastonj, kar se kar splača.
Potovali smo z agencijo Kompas, na busu je blo super, ker sva imela vsak po 2 sedeža in sva se lahko malo bolj raztegnila in spala kokr se je dalo. Kdor gre še z busom - obvezen povšter in deka. Midva sva bila edina s povštri, kar me je zelo presenetilo. In vsi so govorili kako je to pametno-ja a res da je Vodička je bila več kot odlična, res je dobro vodila vse, zelo je bila ustrežljiva in smo kombinirali vse po naših željah, zelo se je potrudila za nas tko da smo bili vsi zelo nadušeni nad njo.
Priporočam, da si vzamete Pass Paris, to je taka kartica (30€) s katero si lahko ogledaš ogromno znamenitosti, z veliko prednostjo da je ceneje in da ne čakaš v vrsti, greš samo mimo. Je pa res, da velja je 2 dni, ampak super zadeva. Mladina do 18 let ima skoraj vse oglede zastonj, kar se kar splača.
Potovali smo z agencijo Kompas, na busu je blo super, ker sva imela vsak po 2 sedeža in sva se lahko malo bolj raztegnila in spala kokr se je dalo. Kdor gre še z busom - obvezen povšter in deka. Midva sva bila edina s povštri, kar me je zelo presenetilo. In vsi so govorili kako je to pametno-ja a res da je Vodička je bila več kot odlična, res je dobro vodila vse, zelo je bila ustrežljiva in smo kombinirali vse po naših željah, zelo se je potrudila za nas tko da smo bili vsi zelo nadušeni nad njo.
-
Tnx Ja upam da bo vam vreme bolj naklonjeno, sem samo vesela, da sem poslušala mami in vzela sabo puhovko. Če je ne bi mela, bi bla zdele pomoje bolna. Jst sm hotla sam navadno bundico vzet, sam ko tam zapiha tista ledenica brrrr. Skratka tople cunje sabo nujno
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Jaz imam eno vprašanje in sicer 30 aprila potujem za 1 teden v Pariz v moji ponudbi je nočitev z zajtrkom v hotelu z 3 zvezdicami?
Sedaj pa kakšni so ti zajtrki in približno koliko denarja doli zapraviš za hrano,ker večina jih pravi da ni nič kaj preveč poceni....
Koliko denarja ste vzeli seboj?
Oglede imam že vse plačane...sedaj rabim denar samo za hrano in pač traparije,ki jih bom tam kupovala.
Hvala
Sedaj pa kakšni so ti zajtrki in približno koliko denarja doli zapraviš za hrano,ker večina jih pravi da ni nič kaj preveč poceni....
Koliko denarja ste vzeli seboj?
Oglede imam že vse plačane...sedaj rabim denar samo za hrano in pač traparije,ki jih bom tam kupovala.
Hvala
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
Najbrž si že bila kdaj v kakšnem hotelu na zajtrku, ki si skoraj povsod klasični. Več vrst kruha, maslo, marmelada, salama, sir, kosmiči, jogurt, čaj, kava, sokovi, sadje, nekje imaš tudi jajca itd. Čist dovolj da se ornk napokaš.
Hrana pa je draga ja tle ni kej rečt. Odvisno kaj želiš jest. Dobiš razne menije od 10€ naprej v različnih restavracijah, seveda so tudi dražji. Je pa tudi dost hitre prehrane, tko da se da živet z raznimi girosi in hamburgerji. Samo tudi to ni kaj dost poceni. Tud sendviči so recimo od 4€ naprej itd. Mal pač pokombiniraš, greš v trgovino in nabaviš recimo francoske štručke, kak fajn jogut, paštetko... Vsake tok pa greš kaj toplega pojest in pač reskiraš tist denar.
Tko sam za info, recimo tole je bilo v Disneylandu okoli 20€, ja prov si prebrala 20€. Tam je sploh vse drago.
Zdj je še odvisno kaj misliš kupovat tam, ker trgovin in vsega je tam na pretek. Glede na to da greš za cel teden, vzam sabo raj mal več kot manj, da ti potem ni žal ker si nečesa ne moreš kupit, al da ti ne zmanjka.
Hrana pa je draga ja tle ni kej rečt. Odvisno kaj želiš jest. Dobiš razne menije od 10€ naprej v različnih restavracijah, seveda so tudi dražji. Je pa tudi dost hitre prehrane, tko da se da živet z raznimi girosi in hamburgerji. Samo tudi to ni kaj dost poceni. Tud sendviči so recimo od 4€ naprej itd. Mal pač pokombiniraš, greš v trgovino in nabaviš recimo francoske štručke, kak fajn jogut, paštetko... Vsake tok pa greš kaj toplega pojest in pač reskiraš tist denar.
Tko sam za info, recimo tole je bilo v Disneylandu okoli 20€, ja prov si prebrala 20€. Tam je sploh vse drago.
Zdj je še odvisno kaj misliš kupovat tam, ker trgovin in vsega je tam na pretek. Glede na to da greš za cel teden, vzam sabo raj mal več kot manj, da ti potem ni žal ker si nečesa ne moreš kupit, al da ti ne zmanjka.
-
*_nincy_* - Kofetarica
OMG ko sem videla kaj je 20€ bi me kmalu kap....jah bo treba še toliko kot je potovanje stalo denarja seboj vzeti ni kej.....
No sej ne da potrebujem veliko hrane ampak treba je mal razmišljati za naprej ne pa da bom na koncu zbirala evre za en bogi sendvič....
Sicer pa bo treba mal reskirat nimaš kej....
V Disneylandu imam namen kupiti miki miško ker je to nek lik tega in bi rada imela spomin glede na to da sem na te zadeve nora....
Angel hvala,ker si si vzela čas zame.
No sej ne da potrebujem veliko hrane ampak treba je mal razmišljati za naprej ne pa da bom na koncu zbirala evre za en bogi sendvič....
Sicer pa bo treba mal reskirat nimaš kej....
V Disneylandu imam namen kupiti miki miško ker je to nek lik tega in bi rada imela spomin glede na to da sem na te zadeve nora....
Angel hvala,ker si si vzela čas zame.
-
Miki miška plišasta taka srednja, ne kej dost velika stane 25€, spet mal za orientacijo, vstopnina za Disneyland 44€ itd. Skratka kr drago ampak tko pač je. Jst samo upam, da ne greste v Disneyland slučajno čez vikend, ker je to mal manj kt samomor. Če boste slučajno šli čez vikend pa nujno uporablji Fast pass-da si rezerviraš zice na določenih atrakcija, sicer boš v celem dnevu vidla bore malo.
S katero agencijo ti potuješ?
-
*_nincy_* - Kofetarica
Angel girl napisal/-a:Miki miška plišasta taka srednja, ne kej dost velika stane 25€, spet mal za orientacijo, vstopnina za Disneyland 44€ itd. Skratka kr drago ampak tko pač je. Jst samo upam, da ne greste v Disneyland slučajno čez vikend, ker je to mal manj kt samomor. Če boste slučajno šli čez vikend pa nujno uporablji Fast pass-da si rezerviraš zice na določenih atrakcija, sicer boš v celem dnevu vidla bore malo.
Potujem z Palmo.
Mislim pa da je sreda tisti dan,ki ga preživimo v Disneylandu.
A tako drage so miške joj jaz sem si predstavljala da je to saj te znamenitosti po katerih je poznan Disneyland kaj ceneje, kot je bilo 5€ v Gardalandu za zmajčka pa je kar dost velik...
-
Jah sej kake male dobiš za ceneje, sam če hočeš da je kej od nje je pa tok ja kot sm rekla. In seveda še več kot 80€ itd. Super da boste na sredo tam, sigurno bo veliko boljše kot smo imeli mi.
Lepo potovanje ti želim, pa veliko ogledov, dobrih vtisov in pariškega utripa
-
*_nincy_* - Kofetarica
Angel girl napisal/-a:Jah sej kake male dobiš za ceneje, sam če hočeš da je kej od nje je pa tok ja kot sm rekla. In seveda še več kot 80€ itd. Super da boste na sredo tam, sigurno bo veliko boljše kot smo imeli mi.
Hvala
Predvsem pa hvala za vse informacije,ki resnično pridejo prav iz prve roke
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov