Papaya- Zrče beach party

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Katarina Ribnikar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Goriče

Neprebrana objavaNapisal/-a Katarina Ribnikar » 31. Mar. 2010 17:16

jaz sem tudi slišala, da ne pregledujejo ravno koliko so obiskovalci stari.. mi letos planiramo Pag s sošolci, pa jaz tudi še ne bom 18, oz. bom ravno takrat praznovala :D šli bi pred rezultati mature, za slab teden. pomoje je to zgornja meja, ker se bomo naveličali enakega žuranja vsak dan.
in točno že vem, d abom vse poznala, ker ko gledam slike prejšnih let so tam res sami Slovenci.. :wink:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Mar. 2010 17:19

A lahko vprašam kako še ne boš 18, ko pa končuješ 4. letnik? :?
Uporabniški avatar
Katarina Ribnikar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Goriče

Neprebrana objavaNapisal/-a Katarina Ribnikar » 31. Mar. 2010 17:25

seveda lahko; prej sem šla v šolo. z dobrimi šestimi leti. in ne vem točno zakaj, navada v družini I guess :D
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 23. Apr. 2010 16:02

Nikoli mi niso rekli, da naj pokažem dokument, pa sem bila že velikokrat tam.

fashion.diva* ja dogaja, vendra proti koncu junija. Ko je konec šole, takrat je tudi otvoritev Papaye, vendar ni take gužve kot čez glavno sezono. Pa sej tam je zmeraj fajn :freude:
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 24. Apr. 2010 11:31

a pa dejansko zdržite tam več kot 5 dni? sej nimaš nč zanimivga za videt al pa za počet tam. men je blo po parih dneh vsega vrh glave, tistih par diskačev in to je to. Itak se jih po parih dneh naveličaš. :roll: . Ko sem bla jaz nazadnje tam, so bli sam trije, a jih je zdej kej več?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Apr. 2010 11:33

Pa sej mnde ne visiš skoz po diskačih. Čez dan si pač na plaži (ne tisti pri diskačih, ker je nagravžna), zvečer greš pa pač tja žurat.

Kaj pa drugače na morju počneš?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 24. Apr. 2010 11:40

ja čez dan sem na plaži, al pa kej okol hodmo, ne vem če sm lih na kaki eksotični destinaciji valda tut na kak ogled grem... pa dobr sej ne prčakujem zdej v Zrčah nekih ogledov, logično, ampak če jih primerjam recimo s kakim LLoret De Mar-jem (ki so tut bolj taka party scena), se loh Zrče skrijejo. Ker tm poskrbijo za zabavo na tisoč in en način, čez dan in ponoč, v Zrčah so pa sam tisti trije diskači in to je to. Ma dobr lej, sej to je sam moje mnenje, ma me je sam tko zanimal kaj počnete tm recimo 10 dni al pa dva tedna.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Apr. 2010 11:53

Ja, Zrče so nekak lažje dostopne kot Lloret de Mar.

Potem je tudi dobro vprašanje, kaj sploh na morju počnemo 10 dni ali več :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Apr. 2010 11:56

Ma saj v bistvu je vedno na morju tako, da ti rata po določenem času dolgčas, ampak če mi finančno znese, sem raje dva tedna na morju kot samo en teden. :) Jaz grem letos po dolgem času na Pag, ampak kopat se ne mislimo v Zrćah, pač pa samo žurat, plažico pa mamo itak zraven apartmajske hiše. :wink: Vem pa, da bom po enem tednu mela že poln k... vsega, ampak če ne drugega bom vsaj na morju, ker doma sem itak celo leto. :D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 24. Apr. 2010 12:19

Tamala_mrha napisal/-a:Ma saj v bistvu je vedno na morju tako, da ti rata po določenem času dolgčas, ampak če mi finančno znese, sem raje dva tedna na morju kot samo en teden. :)

a res? vidš jaz grem pa raj nekam za en teden, kjer se mi dogaja na ful čez dan in ponoč, kakor pa za dva tedna nekam, kjer po enem tednu več nimam kej počet...kok smo si različni.

Ma dobr sej če je dobra družba, se da povsod dva tedna zdržat, jaz sem lani celo na Djerbi 1 TEDEN zdržala - samo in izključno zarad družbe! Ne grem pa nikol več tja :D .
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Maj. 2010 11:32

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 9:23, skupaj popravljeno 1 krat.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 04. Maj. 2010 13:13

A to mislš vip karto za kakšen koncert al za celotno dogajanje? Kaj je pa sploh fora teh vip kart, razen tega da si na privilegiranem placu in maš na izbiro kej več pijače?? :? Včasih vem da ni blo neke razlike, razen v ceni.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 24. Jun. 2010 22:26

mene pa zanima, če mi lahko tiste, ki ste že bile tam, poveste, kako je kaj s kampiranjem in kakšne so kaj cene v zrčah? :oops:
s kolegico greva letos prvič dol in si ne znava predstavljat vsega tega, tako da je vsaka informacija dobrodošla.

hvala!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 25. Jun. 2010 8:58

Meni pa bi prišla prav vsakršna informacija glede kakšnih lepih plažic na Pagu (okoli Novalje, ne nek Gajac in drugje, ker verjetno ne bomo imeli avta dol), ker se v Zrćah ne mislimo kopat. Tam se splača sam pedolin izposodit in it čim dlje vstran... :D Vem za eno plažico, ki je zastonj in lepa, upam si trditi da tudi sorazmerno čista, čeprav se tam "utaborijo" kakšne družinice dobesedno z avtom na plaži, ampak ok... Lahko napišete tudi za kakšne plaže, ki so plačljive, sam da so lepe in po možnosti ne preveč polne. Aja, če se bojite množičnega napada na tisto plažo, lahko posredujete infos tudi po zs. :D
Uporabniški avatar
PlayBoy-GirL
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 2. 2009
Kraj: In The Middle Of Your Heart

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayBoy-GirL » 07. Jul. 2010 18:20

jaz sem bila lani na Zrćah. Prvič & s tipom :P --ja res :D Ampak bilo je noorooo&nepozabno! To res moraš videt in doživet,ne bo ti žal!
Kar se tiče diskačev-so po celotni plaži in meni NI bilo dolgčas niti en dan/noč (bila sva 7dni).
Meni je najbolš to,ko na sami plaži Zrće,že ob 16ih začnejo z "after party" al neki tko-odpre se torej diskač že popoldan in enostavno lahko že popoldne žuraš tam..potem pa samo še nadaljuješ,pozno v noč,do jutra :D :razz:
Glede cen pijač,pa moram priznati,da je kar drago. :? Sicer ni nevem kaj,lahko imaš svojo pijačo sabo-ni panike,sam vseeno moraš imeti s seboj še kar lepo vsotico denarja,še posebno če greš tja za več kot en teden :wink:
Lani sva bila tam konec julija/začetek avgusta,letos pa greva konec avgusta.
Morda še kdo namerava it letos? In kdaj približno?
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov