Papaya- Zrče beach party

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 26. Avg. 2009 11:51

Ammm, mislim, da tole ni nobeno tekmovanje, ampak samo ena difektna (pijana, zadrogirana?) baba, ki si dela sramoto. :D Odvija se pa tole na plaži, ne na odru - kam si pa gledal, da si takole očitno zgrešil. :P
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 29. Jan. 2010 15:09

Letos pa spet na Pag :razz: js sm skor vsak let tm, letos grem pa z :hearts: in družbo in že vidim da bo žuuur! :D
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny. » 29. Jan. 2010 16:27

Na Pag hodim že 10 let tko da sm se teh Zrć že tok naveličala da groza. Men se nikol niso zdele ne vem kaj posebnega. Pač žur kot žur.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 08. Feb. 2010 11:34

no, mene pa neki zanima... letos je naneslo, da greva s frendico same dol, družba pride šele zadnji teden kr nekak nismo mogli uskladit datumov. zanima me kam si dajete kej stvari na plaži (če sploh noste s sabo telefon, dnar ipd. stvari), kr cel čas valda ne morm met denarnice pr seb k bova kej plesale pa pile tm u lokalčku ane :? vedno ko smo šli nas je blo več in je vedno kdo pazil na stvari na plaži, zdej k sva dve pa ne more ena stražit na brisači, druga pa bit sama tm pa pit pa tko ane. kako kej na to pazite?
fashion.diva*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a fashion.diva* » 27. Feb. 2010 14:16

Mene pa zanima kako je s to mladoletnostjo v klubih. Ker letos se odpravljamo v zrće prvič in bi s sabo vzel mojo sestrično, k je stara šele 15. A pregledujejo osebne in to, da vemo kako bo?

A se proti koncu junija že kej dogaja v Zrćah al še nič? :)
Everything is possible if you believe.! (:
xoxo fashion.diva*
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny. » 27. Feb. 2010 21:22

^^ Nč ne pregledujejo. Sam lani se spomnim je en stari strašiu po plaži z lučko pa težiu za osebne pa ga ni noben upoštevu tko da je pomoje pol obupu. :D
lauren
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lauren » 07. Mar. 2010 18:28

Rabla bi eno informacijo, če katera ve...ko se pelješ iz novalje proti zrćam, je na levi strani (ali seveda na desni, če greš iz zrć v novaljo), ob glavni cesti ena gostilna/restavracija/apartmaji, kjer se ves čas zunaj pečejo tudi pujsi :) mogoče katera ve, kako se tej gostilni reče??
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 17. Mar. 2010 21:28

Joj te Zrče :? ... po 4 dneh maš vsega prek glave :roll:
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 19. Mar. 2010 0:05

fashion.diva* napisal/-a:Mene pa zanima kako je s to mladoletnostjo v klubih. Ker letos se odpravljamo v zrće prvič in bi s sabo vzel mojo sestrično, k je stara šele 15. A pregledujejo osebne in to, da vemo kako bo?

A se proti koncu junija že kej dogaja v Zrćah al še nič? :)

Ja neki se že dogaja ampak ne v polno...najboljše je iti zadji tedn v juliju al prvi in drugi teden v avgustu...
Zdaj to s tvojo sestrično nevem,ker vsepovsod so varnostniki,tak da mislim da bi se znalo zgodti da nebi smela notr...ker vem da je zakonsko omejeno to tu...podnevi bi šlo:Zvečer pa težko dvomim :?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 19. Mar. 2010 8:41

ni res, ne preverjajo nobene polnoletnosti.
change_person
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a change_person » 19. Mar. 2010 12:23

Sicer je dobro imeti pri sebi kakšen osebni dokument, da bi koga preverili, pa še nisem slišala. Varnostniki sicer so, ampak skrbijo predvsem zato, da niso kaki problemi (ne gledajo pa osebnih).
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 19. Mar. 2010 23:37

change_person napisal/-a:Sicer je dobro imeti pri sebi kakšen osebni dokument, da bi koga preverili, pa še nisem slišala. Varnostniki sicer so, ampak skrbijo predvsem zato, da niso kaki problemi (ne gledajo pa osebnih).

Ja že drži a ne...ampak če bo tam ena oseba ki bo že na videz zgledala mladoletno dvomim da jo spustijo naprej.Ker že sam zakon veli da se ne sme točit alkohola mladoletnim.In bi lokal ziher bil kaznovan če bi prišla kakšnma kontrola al bog ne daj da bi tej mladoletni osebi prišlo slabo in bi šla na kakšno pupmapnje...ziher bi posreolvala policija.Sicer pa do sedaj v Zrčah nisem videla nikoga ki bi mi deloval pod 18 :)
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 21. Mar. 2010 13:39

js sm jih vidla ogromno, ki so izgledali pod 18, za enega mulca celo vem, da je bil 17, ker je moj sosed, pa ni noben preverjal :roll:
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny. » 21. Mar. 2010 22:43

Varnostnikov večino časa sploh ni na vhodu tko da to glede polnoletnosti ni treba skrbet. Sm prišla v vse lokale ko sm bla 15 oz. 16 stara pa sm v resnici zgledala še manj.
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 22. Mar. 2010 10:04

CorfuGirl napisal/-a:Sicer pa do sedaj v Zrčah nisem videla nikoga ki bi mi deloval pod 18 :)

Tudi jaz ne, razen čez dan, ko pa itak ni prepovedi (četudi so pili koktejle ipd.).

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov