Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Slatkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2006
Mene pa zanima, če je kdo, ki gre na Spring Break Pag pa ne bi šel z avtobusom, ki ga organizira Jupiter? Mi2 s fantom še imava za 3 osebe prosto v avtu. Tak da lahko pišete na ZS za številko, da se pomenimo. Štartava pa v Mariboru.
-
*Principessa* - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2009
Ja verjetno ne bi spraševala, če ona ne bi šla tja, ddd.
Midve s kolegico greva v začetku avgusta.
Midve s kolegico greva v začetku avgusta.
- Mala_Teych
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
mi tud gremo v začetku avgusta ! =)
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jaz grem letos v zrče trikrat, za dvakrat sem zmenjena, za enkrat vmes pa iščem še kako družbo. to bi bilo konec julija za 10 dni. anyone? biggrin
- >chRno_laSka<
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: !lJublJana!
...
Zadnjič spremenil >chRno_laSka<, dne 19. Nov. 2011 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
->>>>>I loVe rAinbOw<<<<<-
- zaza86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
- Kraj: MB
delusional napisal/-a:jaz grem letos v zrče trikrat, za dvakrat sem zmenjena, za enkrat vmes pa iščem še kako družbo. to bi bilo konec julija za 10 dni. anyone? biggrin
js tud iščem nekoga za na pag..sm bla zmenjena s 4mi kolegicami,na koncu so vse zajebale no sej razumem,da pač ne morjo ker ni keša itd itd,sam me jezi kr smo se celo leto menle kk bomo šle..
najrajš bi šla sama, sam bi blo bedno..s kakim collegiumom, tam tk spoznaš fuul folka..
ma še kera isti blem? gremo skup, hehe:)
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
zaza86 napisal/-a:delusional napisal/-a:jaz grem letos v zrče trikrat, za dvakrat sem zmenjena, za enkrat vmes pa iščem še kako družbo. to bi bilo konec julija za 10 dni. anyone? biggrin
js tud iščem nekoga za na pag..sm bla zmenjena s 4mi kolegicami,na koncu so vse zajebale no sej razumem,da pač ne morjo ker ni keša itd itd,sam me jezi kr smo se celo leto menle kk bomo šle..
najrajš bi šla sama, sam bi blo bedno..s kakim collegiumom, tam tk spoznaš fuul folka..
Imaš PM!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
zaza86 napisal/-a:delusional napisal/-a:jaz grem letos v zrče trikrat, za dvakrat sem zmenjena, za enkrat vmes pa iščem še kako družbo. to bi bilo konec julija za 10 dni. anyone? biggrin
joooj če bi vidla tvoj post bi te zravn potegnla, smo mel plac še za eno, sicr na tesn, amapk nekam bi te pa že dal, 2 auta to je bedn da ti en tkole zajebe,s ploh, č bi men, k jz žvim za pag, za žurke dol..smo pršl učer nazaj po 10 dneh, tko je hitr minil, waaaaaaaaaaaaaaaa, raztur nardil čez use zrće, podneu aquarius, ponoč kalypso pod revesih, pousod..res NA GLAVO z usmi smehi, najjjjbolšo party ekipo ever, da se vedno dogaja, da so prigode, smehiii ugl. me want back D grem pa še 1x, 15ga augusta
najbolš sezona je tm po 25em juliju pa do 5ga augusta... sam nima veze gdaj se gre, noroooo je vedno, sam da je družba jz bi za skos tm ostala hehe
- >chRno_laSka<
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: !lJublJana!
...
Zadnjič spremenil >chRno_laSka<, dne 19. Nov. 2011 18:01, skupaj popravljeno 1 krat.
->>>>>I loVe rAinbOw<<<<<-
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov