Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
kaj ima kdo kako razglednico od Zrč za prodat? lahko je tudi popisana. za 5 eur.
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
jst sm bla letos prvi vikend u septembru, plaža je bla spucana , voda še kokr tok topla ...žurka pa itaq 24ur skooos ...3dni zapored.
mam lepe spomine na Zrće , in priporočam usakem k še ni biu , pa bi rad probu
mam lepe spomine na Zrće , in priporočam usakem k še ni biu , pa bi rad probu
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
^me too. za spremembo iščem žensko družbo. lan sm šla tko da sm mela pou pou in je blo res tko kukr bi si sama planirala, lih prou smo bli tm, al čez noč al čez dan, pa cocom pa densal na polno skos:D z moškimi it, pa v kšn kemp..sej hudo pa maš podvige ja, sam bit nonstop prbit pa zakomirat ob 7h zvečer..mi pa ni zdj več to je pa res da so bli to sami bližnji, uklučn z mojim fantom, pa smo delala same pizdarije...sam da rečm kok smo bli v zrćah-use skp skor nč LOL smo pa vse drugo delal lol je blo kr pestro jaa, sam jz rabm da se densa, da si tm k je muska pa koktejlčki pa folk..pelat z 'baylajrjom' pa s skutrčki s egr elohka še zmer .D haha
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Meni tudi letos Zrče ne uidejo...vsaj za 3 dni grem dole mešat zrak.
navsezadnje; lahko si na svetovno znani plaži v najbolj luksuznem hotelu, pa se nimaš tako dobro kot v enem campu, obkrožen s pravimi ljudmi.
Zdaj me pa resnično daje obsesija na morje, počitnice, sladoled, pivce, kolege, zagorele teleščke... kako naj grem na faks ko sem si v misli pričarala morje
navsezadnje; lahko si na svetovno znani plaži v najbolj luksuznem hotelu, pa se nimaš tako dobro kot v enem campu, obkrožen s pravimi ljudmi.
Zdaj me pa resnično daje obsesija na morje, počitnice, sladoled, pivce, kolege, zagorele teleščke... kako naj grem na faks ko sem si v misli pričarala morje
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
kamis napisal/-a:Jah plaža je svinska,pa če si to priznaš al pa ne??V kabinah za preoblačenje usi ščijejo,še jst sm lansko leto.K prideš zjutri okol sedmih na plažo vidš smetarčke k pucajo plažo.Ampak če mau vetrček zapiha prov začutš un vonj po bruhanju,k vs folk bruha ob vodi.Ja ful fajn,ampak takrat mi je tok dogajal da brez veze.Sej k si tm ne pomislš na to.Musko itak začnejo šopat ob 11h,pol ob 16h se pa začne prava akcija.Sam edin česa ne maram je to,da se mi grejo na tisto plažo gužvat familije s froci pa dojenčki.Nimam čist nč proti njim,sam to res ni plaža za froce,že zarad tega kar use se tm vid in tko naprej.Ker ponavad je folk že ob petih tako mrtvo pijan da brez veze govort
ojej, ta post me je prepričal, da nikoli ne grem tja mogoče bi zdržala 2 dni
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
^a dejte no sploh ni take krize. jz sm bla tm že 3.leto zapored pa nism še vidla koga bruhat pa da bi bla ful svinska voda pa alge pa da bi smrdel po scanju ap bruhici..ma folk nooo, pa sm bla do 7h zjutri tm al pa čez dan al pa kokrkol..
pa to je vaš problem, nč čudnga, če pa ščijete7serjete kjer vam pride, pa bruhate kjer vam pride..mislm HALOO kje vam je kultura? (dobr bruhanje)
za sct greš pa ke v grmovje, pa pač upaš da ne stopš na kšn drek al pa bruhico..drgač greš pa v to predviden prostor ane, wcje majo po vsh teh barčkih (dobr nakonc prot zjutru zmanjka papirja, je use mokro pousod blabla)..pa jebiga, tko je pousod! ženske pač ne znajo pospraulat za sabo, zto sm pa navejena da zmer celo školjko za drugimi čistm MATR vs ni sram...
s tem, d ato glede družin, vidm jih je vsak let manj, mi k smo hodil s familijo, recmo jz sm bla tm 10let stara, pa smo šli na to plažo, tkrt je biu sam en lokal pa en rdeč tobogan, pa je blo že ful mladih, pa se spomnm da so se s kmančki obmetaval pa stresal brisače drug na druzga tko da je vetr use k nam nanesu, je fotr popizdu amapk ke pa s froci svojimi zihr neb šla, so tok lepše plaže, to je res sam tisto za žurko. Če pa čte ste pa loh tut v Cocom-u (lokal v novalji) pa vam je loh tut noro...tm pa ni plaže,torej noben en bruha v vodo-pa pač potleh al kaj jz vem svašta
tko da PAGEEECCC prot koncu avgusta HIR AJ KOM!!
pa to je vaš problem, nč čudnga, če pa ščijete7serjete kjer vam pride, pa bruhate kjer vam pride..mislm HALOO kje vam je kultura? (dobr bruhanje)
za sct greš pa ke v grmovje, pa pač upaš da ne stopš na kšn drek al pa bruhico..drgač greš pa v to predviden prostor ane, wcje majo po vsh teh barčkih (dobr nakonc prot zjutru zmanjka papirja, je use mokro pousod blabla)..pa jebiga, tko je pousod! ženske pač ne znajo pospraulat za sabo, zto sm pa navejena da zmer celo školjko za drugimi čistm MATR vs ni sram...
s tem, d ato glede družin, vidm jih je vsak let manj, mi k smo hodil s familijo, recmo jz sm bla tm 10let stara, pa smo šli na to plažo, tkrt je biu sam en lokal pa en rdeč tobogan, pa je blo že ful mladih, pa se spomnm da so se s kmančki obmetaval pa stresal brisače drug na druzga tko da je vetr use k nam nanesu, je fotr popizdu amapk ke pa s froci svojimi zihr neb šla, so tok lepše plaže, to je res sam tisto za žurko. Če pa čte ste pa loh tut v Cocom-u (lokal v novalji) pa vam je loh tut noro...tm pa ni plaže,torej noben en bruha v vodo-pa pač potleh al kaj jz vem svašta
tko da PAGEEECCC prot koncu avgusta HIR AJ KOM!!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mene so Zrče pustile ravnodušnega.
Ta umetno ustvarjena različica Ibize za moj pogled ni uspela.
Imaš dosti boljših opcij na Hrvaški obali kjer je vse skupaj manj skomercijalizirano in bolj na nivoju.
Ta umetno ustvarjena različica Ibize za moj pogled ni uspela.
Imaš dosti boljših opcij na Hrvaški obali kjer je vse skupaj manj skomercijalizirano in bolj na nivoju.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Aham...jaz grem vrjetn dol zadnji teden v juliju..smo se tako zmenil...ampak se še neki dogovarjamo:):)tak da komaj čakam ker je bilo lani res noro in dobro...in mi je bilo ful všeč.
Tak da tisti keri greste se vidimo dol;)
Tak da tisti keri greste se vidimo dol;)
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Slatkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2006
Mene pa zanima, če je kdo, ki gre na Spring Break Pag pa ne bi šel z avtobusom, ki ga organizira Jupiter? Mi2 s fantom še imava za 3 osebe prosto v avtu. Tak da lahko pišete na ZS za številko, da se pomenimo. Štartava pa v Mariboru.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov