Papaya- Zrče beach party

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 26. Avg. 2008 9:15

bla sm lani v Zrćah,samo za tri dni.in še to je blo prveč...ne vem a sem res že prestara,samo ta gužva,nabijanje muske,polno nekih pozerjev to res ni zame.mam rada drugačne vrste žur.pa še vročina je bla neznosna
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cReAmY » 26. Avg. 2008 9:25

ja no to je čist odvisno...plaža Zrće je plaža brez sence...tko da morš mal prenašat sonce, plaža kjer se logično od nekje 15h popoldne naprej sliši muzka....voda je pa res proti marsikaterim plažam še kr kul...sm bla letos v Romuniji..Mamaia.voda zelena..alge so se vlekle..tko da mi je blo Zrće prav kul za skopat. Je pa en zaliv od Zrć naprej plaža ČIsta...kjer je kao zelo lepa voda...pa ni nič drugačna kot Zrće..morje je morje..če je voda na otoku lepa je..je ne more po vaše uničit bruhanje pa ne vem kaj vse. Drugače se pa lahko kopaš tut drugje..kamp Šimuni, Straško..zlo lepe plaže..Pag ma res lepe zalivčke in lepo vodo.
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infatuation » 26. Avg. 2008 14:47

Plaža Zrće je čist lepa in ne vem kaj mate eni tok za povedat čez njo. Je pa res da to ni destinacija za pare, ker tm čist preveč odprtga in lepga folka vidš (sploh tipe, k jih je itak 80%) in ne vem, zakaj bi se nekdo, ki ima partnerja temu hotu izpostavlat, če nima namena varat. Če maš tipa/punco greš pač nekam kjer ni tazga pretoka mladih lepih in voljnih :lol: .
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Avg. 2008 15:08

zrčam bi lahko dali nagrado za najlepšo plažo v evropi in seveda tudi najčistejšo :lach:

In ja kako si uganila, na zrče se greš samo varat, če nimaš namena da boš varal ne boš šel v zrče :lol:
si že slišala kdaj za rek; ne sklepaj drugih po sebi?No, čas je da ga mal pretuhtaš.
če tebe gane vsako napol nago moško telo, žal, nekaterih nas res ne oziroma se znamo brzdat in ostajat zvesti svojim dragim :wink:
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infatuation » 26. Avg. 2008 15:21

*purple* napisal/-a:zrčam bi lahko dali nagrado za najlepšo plažo v evropi in seveda tudi najčistejšo :lach:

In ja kako si uganila, na zrče se greš samo varat, če nimaš namena da boš varal ne boš šel v zrče :lol:
si že slišala kdaj za rek; ne sklepaj drugih po sebi?No, čas je da ga mal pretuhtaš.
če tebe gane vsako napol nago moško telo, žal, nekaterih nas res ne oziroma se znamo brzdat in ostajat zvesti svojim dragim :wink:

Dej ne obrači mojih besed, a prov? Hotla sm sam rečt, da ne vem zakaj bi si nekdo (zaseden) ful želel u Zrće, če je pa znano da je to destinacija za žurerje, samske in une k iščejo one-night stand? Veš kok je še lepih krajev povsod po hrvaški obali in seveda tut drgje, kjer maš mir zase in svojega dragega? In ne, ne gane me "vsako napol nago moško telo", če sm zasedena pa še tok manj. Zato jih takrat tut nimam potrebe gledat in greva s fantom pač drgam.
Uporabniški avatar
klea_zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a klea_zvezdica » 26. Avg. 2008 15:24

purple...a morš ti v usaki temi pametovat? Sori sj sam prašam, k si res nadležna.

da nau off

js sm bla lan in letos u zrčah... žurka noro dobra, sam na plaži pa čez dan nikol nism bla tm, ker ni niti mal sence, to pa js nekak nemorm.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 26. Avg. 2008 17:08

..Evelyn.. napisal/-a:
delusional napisal/-a:lepo morje? od kdaj je morje lahko lepo? plaža? edina solidna je v kampu. pa voda je ful mrzla. res ni lepšega dopusta za par, ali pa za mlade penzioniste kot pobruhani in razvratni pag (oz. novalja+zrče)?

Kdaj slišala za čisto vodo? Kompletno brez alg in svinjarije, ki jo folk prinese + plaža.
Očitno sploh nisi bla tam pa si pametna, na Pagu ni samo ena plaža in tud, če bi bla Zrče so čist fajn, ne samo za kurbarjenje, zrd česar ti hodiš na morje..In btw..voda..je mrzla..takrat ko je sonce ne ogreva..če ti to ni kapnl.

v zrčah je morje bolj kot jezero, ker je zaprto, in so alge in vse, ja. sploh pa se bruha v vodo. tudi jst sm enkrat :D
pri nas je dosti bolj umazana voda, ampak je zato tud ful topla.
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 3. 2008
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 27. Avg. 2008 0:00

bla bla, zrće gor al dol.. eni so pač malo preveč pametni, in bodo pač ostali - če že ne morejo pametovati drugje, morajo pač tu.

Drugače pa zrče... vedno se najdejo eni ki majo pozitivno mnenje o tem in eni ki majo negativno. Pazi! mam tipa in sem bla s kolegicami na Pagu (gajac) pa itak da smo hodle ven u zrće.. in če greš ti z namenom da boš se sfu*kal pac si taka oseba (to je itak vsepovsod, ne samo v zrćah).
Meni je blo fejn, sem se naplesala.. spoznala novi folk.. napila.. skratka blo je zakon (pac mela sem sabo tisti folk s katerim sem doživela še pa još).
Sicer pa v gajacu je full lepa plaza in ni na pagu samo zrće...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 27. Avg. 2008 0:08

ja meni ni lih jasno zakaj če maš tipa, greš s kolegicami na morje in to celo v zrče. če hočeš bit s kolegicami, potem greste lahko tudi v zreče, plešeš pa lahko tudi v sobi.
da imam jst tipa in mi reče da gre s kolegi žurat v zrče, bi malo čudno pogledala.
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 3. 2008
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 27. Avg. 2008 0:13

ja ok, zakej ne v zrće ?? kej je te to taki tabu...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Avg. 2008 0:40

Infatuation napisal/-a:
*purple* napisal/-a:zrčam bi lahko dali nagrado za najlepšo plažo v evropi in seveda tudi najčistejšo :lach:

Dej ne obrači mojih besed, a prov? Hotla sm sam rečt, da ne vem zakaj bi si nekdo (zaseden) ful želel u Zrće, če je pa znano da je to destinacija za žurerje, samske in une k iščejo one-night stand? Veš kok je še lepih krajev povsod po hrvaški obali in seveda tut drgje, kjer maš mir zase in svojega dragega? In ne, ne gane me "vsako napol nago moško telo", če sm zasedena pa še tok manj. Zato jih takrat tut nimam potrebe gledat in greva s fantom pač drgam.

A pari pa ne žurajo?
Midva sva bla tud sama v zrčah, in? :) zabavala sva se in imela fino, umrla pa skor od smeha ko sva gledala česa vse tam ljudje ne počnejo :D pač, kukr kšnmu paše, ne?In če nisi tko mislna kukr si napisala, pa drugič napiš to kar dejansko misliš.

klea_zvezdica...veš, obstaja tipka ignor :wink:
Drgač pa me veseli delusional, da sva celo dve na forumu, ki misliva da so Zrče svinjska plaža. :x
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 27. Avg. 2008 7:05

Jah plaža je svinska,pa če si to priznaš al pa ne??V kabinah za preoblačenje usi ščijejo,še jst sm lansko leto.K prideš zjutri okol sedmih na plažo vidš smetarčke k pucajo plažo.Ampak če mau vetrček zapiha prov začutš un vonj po bruhanju,k vs folk bruha ob vodi.Ja ful fajn,ampak takrat mi je tok dogajal da brez veze.Sej k si tm ne pomislš na to.Musko itak začnejo šopat ob 11h,pol ob 16h se pa začne prava akcija.Sam edin česa ne maram je to,da se mi grejo na tisto plažo gužvat familije s froci pa dojenčki.Nimam čist nč proti njim,sam to res ni plaža za froce,že zarad tega kar use se tm vid in tko naprej.Ker ponavad je folk že ob petih tako mrtvo pijan da brez veze govort :D
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 27. Avg. 2008 13:44

*AnNy napisal/-a:
evahunnie napisal/-a:drgač so pa dol vrtel tut:

Funkagenda - What the fuck
Eric Prydz - Pjanoo
Guru Josh Project - Infinity 2008
Lets Take Drugs - George Morel (Cedric Gervais Remix)

:hearts:

oh spomini :)

Ian Carey - Keep on rising
Armand Van Helden - Je Taime

pa še enga sm se spomnla: Kate Ryan - Ella Ella
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 27. Avg. 2008 18:47

Ma vsak gre pač kamor mu paše s kakšnimi koli nameni že. Djte se mal umirit no