Papaya- Zrče beach party

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 3. 2008
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 13. Avg. 2008 3:14

jah, kao da samo na plaži v zrčah ljudje počnejo "svinjarije"... na drugih plažah pa se to ne dogaja ?! mislim, hallo ej
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Avg. 2008 7:24

o tem smo že govorili par strani nazaj.
seveda se dogaja isto na vseh podobnih plažah, kot so zrče.
se pa na nekaterih tudi ne dogaja, sploh tistih zabačenih ki jih je treba prav poizskat in jaz hodim tja. :) Čisto morje, čistejša plaža, mir...tega zrče nimajo :wink:
badboy1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a badboy1 » 13. Avg. 2008 16:37

pozdrav!
zanima me kaj dogaja u zrčah u septembru ali je že vse konec?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Avg. 2008 18:10

*purple* napisal/-a:Niti malo se ne morejo primerjat s plažami v južni dalmaciji.

Mah če že govorimo o tapravih plažah, ki so lepe peščene (ne kr en pesek) in čiste, so to več ali manj plaže v Grčiji in ponekod v Španiji (seveda ne mislim plaž, ki so destinacija maturantov, absolventov oz. nasploh masovnega turizma, predvsem žurerjev - torej mlade populacije). Govorim o plažah, ki niso zraven pristanišč, vseeno pa niso divje, kjer naokoli ni žive duše (pa tudi na lastno odgovornost se tam kopaš, zato jaz osebno nisem pristašica tovrstnih plaž). Ena takih, ki se mi je zdela zelo lepa, je plaža na otoku Kosu, ki je več km dolga, velik del je tudi popolnoma prazen, če kdo želi mir, še vedno pa ima zraven hotelski kompleks (Neptune Hotels in Princess of Kos, pa še par drugih meni neznanih hotelov in vil). Sem bila že na večih plažah, pa me je ta prijetno presenetila, glede na to, da je hotelska, pa je vseeno pravi raj. Ena izmed plaž, ki me je poleg Zrć, ki so v zadnjih nekaj letih postale meka žurk in vsega razvrata, prav tako razočarala, pa je plaža v Bečićih v Črni Gori, kjer sem bila pred leti in smo bili na plaži nagneteni kot sardelice v konzervi. :? Sicer plaža sama po sebi ni bila slaba (lepa peščena), ampak tam žal ni prepovedano živalim hoditi po plaži in ogromno folka ni čistilo za svojimi kosmatinci (ne hrane, ki jo je pes pustil, niti iztrebkov). Da ne govorim o valovih, ki so bili tako veliki, da se praktično 5 dni od sedmih nisi mogel normalno kopati (pa še pretežno umazana voda).
Toliko o plažah, če že govorimo o "prelepih" plažah južne Dalmacije (meni osebno nič posebnega, ker so od Tučepi do Omiša vse iste - prodnate ali skalnate).
Se opravičujem za OT. :wink:
Kar se tiče Zrć pa sem že več strani nazaj enkrat povedala svoje mnenje... "Hrvaška" Ibiza, s tem, da nima pokazati kaj dosti.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Avg. 2008 18:14

badboy1 napisal/-a:pozdrav!

Več ali manj septembra nimaš več kaj delati v Zrćah. Če ne drugega, ponavadi več ni idealnih temperatur za kopanje in nasploh tistega poletnega vzdušja. Glavna dogajanja se vrstijo od začetka julija pa do konca avgusta.
badboy1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a badboy1 » 13. Avg. 2008 19:33

ok hvala :wink: :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Avg. 2008 22:29

Tamala_mrha napisal/-a:Mah če že govorimo o tapravih plažah, ki so lepe peščene (ne kr en pesek) in čiste, so to več ali manj plaže v Grčiji in ponekod v Španiji (seveda ne mislim plaž, ki so destinacija maturantov, absolventov oz. nasploh masovnega turizma, predvsem žurerjev - torej mlade populacije). Govorim o plažah, ki niso zraven pristanišč, vseeno pa niso divje, kjer naokoli ni žive duše (pa tudi na lastno odgovornost se tam kopaš, zato jaz osebno nisem pristašica tovrstnih plaž)

načeloma ne maram peščenih plaž, oziroma natančneje mivke, ker sem jo še vsakič potem še 14 dni pobirala z vseh možnih lukenj telesa :?
Ne bom zanikala, razne eksotične plaže so res enkratne za videt, ampak mivka se mi ne zdi praktična.
na takih plažah ponavadi potrebuješ ležalnik, ampak na plaži ne maram ležat na ležalniku ker mi to ni to.

Zakaj ne maraš kopanja na lastno odgovornost?Konec koncev se na vsaki plaži kopaš na lastno odgovornost pa naj bi divja ali kakršnakoli.
nevem kaj se ti če zgodit.

Toliko o plažah, če že govorimo o "prelepih" plažah južne Dalmacije (meni osebno nič posebnega, ker so od Tučepi do Omiša vse iste - prodnate ali skalnate).

O Tučepih nebi razglabljala.Res, da je plaža sicer lepa, ampak je preveč preveč folka.v skrajni sili prvi dan nanese ponavadi tako, da ko prideva se nama ne da nikamor in se vrževa na prvo plažo ki jo zagledava pred apartmajem.Drugače pa sledijo vse divje plaže, zalivčki, kjer ni ljudi.Če že so, jih je pa zelo malo. In take plaže imam najraje in poleg tega prod-kamenčke.tudi skale me ne motijo če so take da se da na njih normalno ležat. In lepa plaža je zame tista ki ni obljudena, ki ni mivkasta, ki ima senco in lepo čisto morje.in po dalmatinskih otokih je takih plaž ogromno.
Kot sem rekla tudi na pagu so nekoč bile, dokler niso skomercializirali vsak košček severnega dela.
letos sva bila s čolnom na Paklenih otokih. In ko sva se vozila me je ubistvu malo minilo ko sem ugledala vse tiste skale.Ampak, ko sem zagledala tisto čistino v morju, razne morske prebivalce, katerih drugače ne vidiš kjer je gruča ljudi, lahko samo rečem, da lepše plaže nisem še videla.In če primerjam, lahko zrče kar takoj zasujejo.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Avg. 2008 19:44

Meni pa ravno prodnate (večji kamni) in skalnate plaže niso všeč, ker ves čas moram paziti, kje stopim, da se ob kaj ne udarim ali urežem (ko smo še hodili včasih na take plaže, pa k sorodnikom v Pulo kjer so nikakve plaže, sem vedno kakšno manjšo ureznino fasala, pa včasih ne vidiš če so kakšne skale v morju pod vodo, tako da imam s takimi plažami bolj slabe izkušnje). Raje imam pesek in kot sem rekla lepe peščene plaže, ki niso samotne, še vedno pa ne epicenter vsega dogajanja. Tako vsaj lahko normalno hodim po plaži, bosa tečem ob obali ali delam bilokaj takega, ne da bi se bala, če bom na kaj trdega stopila (ali na črepinje od steklenice ipd. kot na plažah, kjer se žura dan in noč, pa tudi na kakšnih zapuščenih valda da ni poskrbljeno za čistočo in varnost). Že doživela marsikaj...
Ni res, da se na vsaki plaži kopamo na lastno odgovornost. Je res, da preveč vstran od obale ni dobro plavat, ker nič ni ziher glede varnosti, ampak samotne divje plaže so tiste, ki imajo ponavadi tudi tablo z opozorilom, da je kopanje na lastno odgovornost (kakšne res über odročne pa še tega ne).
Sicer pa dovolj z OT, tema je o Zrćah. :wink:
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 19. Avg. 2008 13:27

Tamala_mrha napisal/-a:
badboy1 napisal/-a:pozdrav!

Več ali manj septembra nimaš več kaj delati v Zrćah. Če ne drugega, ponavadi več ni idealnih temperatur za kopanje in nasploh tistega poletnega vzdušja. Glavna dogajanja se vrstijo od začetka julija pa do konca avgusta.

Torej se pravi da se konec avgusta dogaja še kaj?Ker jaz grem v soboto dol :D
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 20. Avg. 2008 1:31

jst drugče sploh ne poslušam take muzike kot jo vrtijo v tistih diskotekah dol, ampak par komadov mi je blo ful všeč, zdej pa ne vem naslovov :(
če mi lahko kdo pomaga....
eden gre nekako tako...
you said you loved me, that was just a lie, just a lie... :?:
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 3. 2008
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 20. Avg. 2008 10:46

^^ hmm, mogoče Ida Corr - Let Me Think About It

http://www.youtube.com/watch?v=lqQv9J1vz4w
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 20. Avg. 2008 14:25

ne, ne, ta je itak ze stara.
so bli pa zenski komadi. :?:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Avg. 2008 17:27

Ja res ni blo nobenega busa iz Stare Novalje in smo mogli peš čez grič do Novalje pol pa je bus iz Zrč. Sam ni blo tko zlo panike. Vem pa, da ne bom nikol več šla na Pag, ko so tam Italijani, ker tko bebavih ljudi pa še nisem videla. Niso normalni. Je pa kul v Zrčah, samo tam v Papayi je vsak dan ista muska v istem vrstnem redu. In če ti ta muska že tko ni preveč všeč pol je cel suffer. Samo smo bli fajn pijani pa smo preživeli :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cReAmY » 22. Avg. 2008 9:31

ja tut jst prosim za naslove komadov, ki se vrtijo v Zrćah, ker enih res ne najdem...

you are just a sexy girl...nothing but a sexy girl...

in še ostale ki so se vrteli po vrstnem redu :)

Robin s - You got to show me love sm nasla ;)
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cReAmY » 22. Avg. 2008 12:40

Moby - Disco lies

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]