Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Evo mene tut nazaj Blo je caaaaaaaarskooooooo...ful bolš kokr sm prčakovala, sploh ker drgač ful ne maram house muske. Sam tlele te kr not potegne........ I like dirty, dirty house music .
Aja pa to o razmerju 80:20 tut drži ...., tipi so full hudi; Croatian boys über alles !
Edin naslednič k gremo, se bomo probal izognt temu festivalu DJ-jev, ker je takrt čist prevelka gužva.
Aja pa to o razmerju 80:20 tut drži ...., tipi so full hudi; Croatian boys über alles !
Edin naslednič k gremo, se bomo probal izognt temu festivalu DJ-jev, ker je takrt čist prevelka gužva.
- EnErGy88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
Če ima kdo namen it zdaj ta vikend v Zrče 25-26 ali 27.7 ,naj javi imam 3 prosta mesta!!! Grem samo jaz in kolega,rada bi da bi nas bilo več,pa pol smo lahko skupaj v apartmaju saj je tako bolj poceni,če nas je več skupaj...kontakt dj_eneergy@hotmail.com ali na tel: 041-789-218,čim prej javite!!!..punce seveda!!! Lep pozdrav! Uživajte! Martin
Zadnjič spremenil EnErGy88, dne 22. Jul. 2008 13:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- slider
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2008
če gre kdo od 3.8. pa do 10.8. na Pag se lahko dogovorimo za prevoz lahko se pelje zmano imam še za dve mesti prosto tako da če katerega zanima se mi naj javi na 040-731-415 ali pa na uros.avbelj@gmail.com.L.p!
-
_Teja- - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2008
slider napisal/-a:če gre kdo od 3.8. pa do 10.8. na Pag se lahko dogovorimo za prevoz lahko se pelje zmano imam še za dve mesti prosto tako da če katerega zanima se mi naj javi na 040-731-415 ali pa na uros.avbelj@gmail.com.L.p!
mene zanima , samo js bi šla s puncam, tko da punce je katera za akcijo , da grmo na pag žurat ?????????
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov