Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
jaz sem lani vseh deset dni hodila na zrče. pa sem bila s starši in so oni tut hodili tja, ker se jim je zelo dopadlo (sploh ker ni gromozanske vstopnine kot na strašku in se plača samo parkirnina). če bi bilo pa res tak kot pravite pa ziher ne bi, saj ma moja mami lovski nos (je bila v prejšnjem življenju ziher lovski pes ali pa čarovnica ) in bi karkoli takega zavohala (vem, da je enkrat nekaj let pred tem in zato pol več nismo šli tja). zdaj pa menim, da je za čiščenje na zrčah maksimalno poskrbljeno, tak da mene kaj takega ne bo odvrnilo od tega da bi šla še kdaj tja.
sicer pa glede na to koliko ljudi lula v morje in kaj vse se spusti tja not, čudno da se eni sploh še kopate...
sicer pa glede na to koliko ljudi lula v morje in kaj vse se spusti tja not, čudno da se eni sploh še kopate...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*hox* napisal/-a:^^ Pa kaka. Lani je v Portorožu mimo mene zaplaval drek.
Zihr so bli Strojani na dopustu
hudoba, sej mogoče se tega nevem ne vidi in ne zavoha ob vseh ostalih vonjavah...sam vseeno je dejstvo tako, da se vse te reči tam dogajajo, sploh v ožji okolici lokalov.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
^^Mislim da če bi ljudje kar tam po plaži bruhali in lulali bi se kr fajn vonjalo, še posebej od bruhanja.
Purple js ne vem kje si ti bla in kdaj, ampak js ko sem bila lani je bila plaža urejena in čista.Tko da nehaj s tem pretiravanjem o bruhanju kr tam na plaži pa lulanju pa kaj js vem še kaj.
Js sem ful picajzlast človek in se mi vse gabi, tko da bi sigurno kej opazla če bi blo na plaži kej takega kot purple opisuje.
Purple js ne vem kje si ti bla in kdaj, ampak js ko sem bila lani je bila plaža urejena in čista.Tko da nehaj s tem pretiravanjem o bruhanju kr tam na plaži pa lulanju pa kaj js vem še kaj.
Js sem ful picajzlast človek in se mi vse gabi, tko da bi sigurno kej opazla če bi blo na plaži kej takega kot purple opisuje.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Slišala sm, da se letos baje odpira nova diskoteka v Zrčah (poleg papaye, aquariusa pa kalypsota). A kdo ve kej o tem, pa kašno musko bojo vrtel not?
- Infatuation
- Komunikatorka
Kika napisal/-a:menda bo balkan diskač. sam to ni preverjena informacija...
Zabavno ..ja js sm tut neki tazga slišala. A je bil kdo letos že dol, pa mogoče vidu ta nov diskač?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
lolitaa napisal/-a:^^Mislim da če bi ljudje kar tam po plaži bruhali in lulali bi se kr fajn vonjalo, še posebej od bruhanja.
če ti povem podatek da so trije od kolegov bruhali na plaži takrat ko smo bli tam, bo kej boljš?
pa dobro, sej meni je vseeno, me je pač zanimal odgovor jst vem, da moje prelepe brisače zihr nebi tja naslonila in mojim nogam privoščila da hodijo po bogve čim
grem stavit, da je tudi na temle forumu par deklet ki so tud same kej tazga po Zrćah napravile.Pač, če je sila je sila, jebeš.nebi se pa slepila, da se to ne dogaja in da je plaža Zrće kristalno čista.
- Infatuation
- Komunikatorka
*purple* - ok sej verjetno res gre kšn lulat/ bruhat na plažo, sam tko če realno pomislš..... se to ponavad nardi pr kšnem grmu na plaži/ na robu plaže / pr drevesu / za vogalom itd.... Dvomim da se kdo postavi direkt na sredo plaže, se razkorač, odpre šlic in oprav svoje.
benobeno - baje je tko tipi:ženske = 70:30 hehe.... dobr za nas
A je kdo pol bil že letos kej dol, da poroča o novem diskaču?
benobeno - baje je tko tipi:ženske = 70:30 hehe.... dobr za nas
A je kdo pol bil že letos kej dol, da poroča o novem diskaču?
- benobeno
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
lep pozdrav tudi tebi;)
HEHE a da sm se zadruu bom se še bll hehe;)
aja aja qlll jest pa nesmem še zj k sm si dav tattoo pred dnevi nazaj pa pol grem sele 17 za dva dni mall pogledatt pa pošmekatt;)hehe
JA JA sej se mi je zdell da je tok prevladujemo mi TIPI dol na pagu;)
HEHE a da sm se zadruu bom se še bll hehe;)
aja aja qlll jest pa nesmem še zj k sm si dav tattoo pred dnevi nazaj pa pol grem sele 17 za dva dni mall pogledatt pa pošmekatt;)hehe
JA JA sej se mi je zdell da je tok prevladujemo mi TIPI dol na pagu;)
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
^^ em ja definitivno prevladujejo tipi. drugega niti ne vidiš no. punce (sploh tak, da bi šle same punce dol v skupini) so bolj redkost kot ne. medtem, ko fantje ponavadi pridejo dol po 4 ali 5 z enim avtom. in "fantovskih" avtov jeee...uh...ogromno no
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov