Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
kiana napisal/-a:me pa še neki zanima, pa bom kr tle napisala, da ne bom nove teme odpirala... a je mogoče ktira že bla v Vodicah pr Splitu? baje majo tam tud neki podobnga kt v Zrčah...
OT:
hm.. mi gremo letos že peto leto v Vodice, vendar te Vodice so 20km pred Šibenikom. Da pa bi obstajale pri Splitu pa prvič slišim...
Drugače pa se tudi tam full dogaja, pa folka je nenormalno dosti.
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
Me se pa menmo da bi šle julija za kak vikend z avtom dol ... a kdo mogoče ve, kako ej glede prenočišča takrat? A je kak pocen kamp v bližini?
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
ja sej vem ... smo se menil, da znajo kar cene nabit v kampih ... ... najboljš pol da mal po netu brskamo pa apartmaje iščemo ....
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
ja res je, ful je že zasedeno. problem je tut v novalji pa zrčah, da mladih lastniki sploh ne bi radi jemali. pa še apartmaji se menjajo sobota- sobota, v glavnem, zadnji dan festivala je pa ravno v soboto. ampak nas bo pa zato vsaj velik mladih na kupu . pa še probleme z lastniki bo urejala agencija
*AnNy, midve se pa, predn gremo, valda pozs-java, da končno spoznam kšno kozmobejbo s foruma
*AnNy, midve se pa, predn gremo, valda pozs-java, da končno spoznam kšno kozmobejbo s foruma
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kiana - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
theNinna napisal/-a:kiana napisal/-a:me pa še neki zanima, pa bom kr tle napisala, da ne bom nove teme odpirala... a je mogoče ktira že bla v Vodicah pr Splitu? baje majo tam tud neki podobnga kt v Zrčah...
OT:
hm.. mi gremo letos že peto leto v Vodice, vendar te Vodice so 20km pred Šibenikom. Da pa bi obstajale pri Splitu pa prvič slišim...
Drugače pa se tudi tam full dogaja, pa folka je nenormalno dosti.
OT:
no, sej te Vodice sm misnla.. bomo vidl kk bo... upam, da fajn...
gremo pa še vseeno v Zrče, ko bo moto music festival...
have I told you how good it feels to be me...
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
kako pa se pride do novalje? prevoz mislim- a vozi bus, vlak... pol pa trajekt al kaj? je kaksna direktna povezava?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov