Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
bom kar tuki napisala, k je že blo prej omenjeno neki - a namerava gdo na after matura party s collegiumom, ki bo letos v zrćah takoj po maturi? a je res da se je treba to že zdej prjavt?
-
klaraninaklara - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2008
Danes rezervirala app na pagu...to bo noro...apartmajčki z bazenom, full dogajanje (neki tematski večeri, pikniki, ..itd.) v glavnem komaj čakam...Sem že lani bla z Supra Travel in je blo super...line up v papayi pa itak d best...tiesto, barbara tucker, tom novy, fremanson,...
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
js sma prejšnje leto dol za 5 dni, pa mi je blo res nepozabno. Tisto vzušje k je tam, res ga morš doživet!!!
Gremo pa letos spet, 6 kolegic,, smo najdle na relaxu neki poceni varijanto, apartma za 1tedn, k so jo takoj pobrali. Dou gremo pa s katamaranom iz Reke, k je ful poceni. Tk da že komaj čakam..
Gremo pa letos spet, 6 kolegic,, smo najdle na relaxu neki poceni varijanto, apartma za 1tedn, k so jo takoj pobrali. Dou gremo pa s katamaranom iz Reke, k je ful poceni. Tk da že komaj čakam..
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
kje si pa rezervirala in koliko si dala? midva s fantom glih iščeva apartmaje od 2.8-16.8 in je pač visoka sezona in je povsod ful drago, tud po 70 evrov na osebo na dan. poslala sva okol 50 povprašanj pa sva dobila samo par odgovorov in še to sam drage. js nevem a ma kdo kej pamtnga? lan sva bla tud na pagu, pa se letos ne oglasjo več tko da morva nekam drgam. js nevem a je tok težko vsaj napisat da majo zasedeno al kar kol
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
Za vse k še ne veste, letos se spet odvija Moto music festival z znanimi DJi od 16. - 19. julija
16.7.2008. DJ TIESTO
17.7.2008. PLAYONE FEAT. BARBARA TUCKER
18.7.2008. TOM NOVY vs SANDY RIVERA
19.7.2008 FREEMASONS
Only limited amount of tickets will be available at 40 euros, and price will increase thereafter, subject to availability.
Ticket sale after 01.04. at www.eventim.hr
http://www.eventim.hr/index.asp?page=outlets
16.7.2008. DJ TIESTO
17.7.2008. PLAYONE FEAT. BARBARA TUCKER
18.7.2008. TOM NOVY vs SANDY RIVERA
19.7.2008 FREEMASONS
Only limited amount of tickets will be available at 40 euros, and price will increase thereafter, subject to availability.
Ticket sale after 01.04. at www.eventim.hr
http://www.eventim.hr/index.asp?page=outlets
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Hmmmmm sicer sem bila že 100% da grem letos na Dunaj na Tiestota, ampak to na Pagu se tud ne sliši slabo, tako da... . Par dni morja ne bi škodlo pa če je še Tiesto tam, še tolko boljše . Ampak najbrž bodo karte full hitro razprodane, tak da se bo treba v roku par dni odločit. Vidim, da vas kar nekaj gre v tem času dol
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
tanika* napisal/-a:kje si pa rezervirala in koliko si dala? midva s fantom glih iščeva apartmaje od 2.8-16.8 in je pač visoka sezona in je povsod ful drago, tud po 70 evrov na osebo na dan. poslala sva okol 50 povprašanj pa sva dobila samo par odgovorov in še to sam drage. js nevem a ma kdo kej pamtnga? lan sva bla tud na pagu, pa se letos ne oglasjo več tko da morva nekam drgam. js nevem a je tok težko vsaj napisat da majo zasedeno al kar kol
Kje pa iščeš apartmaje?V novalji?
Jst že vsa leta gledam apartmaje po spletnih tsraneh pri zasebnikih in mislm da še nkol nism dala več kot 30 € po glavi na dan, pa zmeri sm bla v luksuznih apartmajih (klima, sat tv, pogled na morje, bližina plaže, itd..).treba je gledat na ornk, da se kej najde.jst vsakič sigurno pošljem mejle in povpraševanja za vse možne apartmaje ki mi odgovarjajo.
Drgač pa Pag se vsako leto držai, zarad vseh žurkic in povpraševanja, sploh novalja.Tko da je vseeno boljš če greš mal ven iz novalje.apartma boš sigurno dobil, poleg tega pa za manjšo ceno kot v novalji.
Mi smo bli v Povljani, to je sicer na čist drugi strani Paga, skor pri Paškem mostu, pa smo dal za aprtma za 4 osebe, na glavo 20 €, meli smo pa ves luksuz, krasen lep apartma, mir, bližnio plaže, trgovine in do novalje 15 minut z avtom.grem rajš tkole mal dlje kot da dam 70 sebo
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
kamis napisal/-a:Ei jih lohk kupš tud prek slovenskega eventima jih majo,al pa na supra travel,smo jih že lansko leto kupl.Jst pa sam še karte rabm,pol pa akcija,apartma je pa itak že rezerviran
a se da prek slo eventima, o supr, tega nism vedla
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
jz pa zdele mal čekiram kakšne so kej cene za apartma najet al pa kej tacga okol tega datuma in me sam na rit meče...
drugač pa kaj ve pravte.. enkrat mi je kolegica rekla da je šla dol še vedno na blef in je pač šla vprašat od vrat do vrat če majo kej frej in je rekla da je vedno dobila in full cenej... kaj pa ve mislte, a se splača tvegat? fajn je če maš že vse spedenan k dol pridš a ne...
predlani smo našl ene apartmaje na netu in smo bli potem kar v Zubovićih... sicr je blo mal odročno se zvečer vsak dan furat do Novalje.. letos bi pa kej bližje probala če bi se dal... k niti pod razno ne mislm vozt al pa kej tacga
aia, dejte mi povedat kok ste ve kej dale za apartmaje
aia drugač sm pa slišala da bo avgusta še enkrat feštanje, takrat pa nej bi pršla še večja imena (Armand Van Helden, Pete Tong, John Digweed, Sander Kleinenberg, Frankie Knuckles in še s kom se dogovarjajo.. celo s Pavletom (van dyke) ) ampak jz sm bl za prvo rundo
drugač pa kaj ve pravte.. enkrat mi je kolegica rekla da je šla dol še vedno na blef in je pač šla vprašat od vrat do vrat če majo kej frej in je rekla da je vedno dobila in full cenej... kaj pa ve mislte, a se splača tvegat? fajn je če maš že vse spedenan k dol pridš a ne...
predlani smo našl ene apartmaje na netu in smo bli potem kar v Zubovićih... sicr je blo mal odročno se zvečer vsak dan furat do Novalje.. letos bi pa kej bližje probala če bi se dal... k niti pod razno ne mislm vozt al pa kej tacga
aia, dejte mi povedat kok ste ve kej dale za apartmaje
aia drugač sm pa slišala da bo avgusta še enkrat feštanje, takrat pa nej bi pršla še večja imena (Armand Van Helden, Pete Tong, John Digweed, Sander Kleinenberg, Frankie Knuckles in še s kom se dogovarjajo.. celo s Pavletom (van dyke) ) ampak jz sm bl za prvo rundo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov