Papaya- Zrče beach party

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lammy » 20. Okt. 2007 16:56

Hej!
Je bil kdo tam tko za novo leto?Zdj gledam Collegiumovo ponudbo za novo leto za Novaljo,pa me zanima,če je fajn tam v novoletnem času,kar se žura tiče=)Morda če je kdo šel prov s to agencijo?
Uporabniški avatar
LiL*PrinceSS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: ¤[MaRiBoR]¤

Neprebrana objavaNapisal/-a LiL*PrinceSS » 22. Okt. 2007 19:22

kolegica ki ma tam vikend mi je rekla da so te diskoteke (papaya, aquarius, kalipso) odprte samo v času poletne sezone, torej julij in avgust, septembra pa se baje vse zapre in se tam nič ne dogaja... tak da dvomim da to za novo leto odprejo. samo točno pa nebi vedla.
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 22. Okt. 2007 21:28

lammy napisal/-a:Hej!
Je bil kdo tam tko za novo leto?Zdj gledam Collegiumovo ponudbo za novo leto za Novaljo,pa me zanima,če je fajn tam v novoletnem času,kar se žura tiče=)Morda če je kdo šel prov s to agencijo?

glede Collegiuma - so super :D
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lammy » 22. Okt. 2007 21:32

A si šla prov v Novaljo s Collegiumom al si mal na splošno govorla :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 22. Okt. 2007 21:35

lammy napisal/-a:A si šla prov v Novaljo s Collegiumom al si mal na splošno govorla :D

bla poleti v Novaliji s Collegiumom in je blo super :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Okt. 2007 21:49

jz pa na maturancu z mondilaom 8sj to je buistvu eno in ista stvar-le razlika v letih)pa srečal smo se s collegiumom in so se mel noro :D pa pa še bol :P
Uporabniški avatar
*Royal Barbie*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Royal Barbie* » 01. Nov. 2007 9:54

Sem bila dvakrat na Pagu v Novalji, kopat smo se hodili na neke osamljene plaže, ki so bile tako kot Zrće za plačat, ampak si imel mir, pa še plaža je bila čista. V Zrće smo se en čas hodili kopat, ampak mi nekako ni bila všeč plaža in to, da sploh ni bilo urejeno (pa tudi po tistem kamenju mi ni ravno za hoditi, imam raje peščene plaže). :wink:
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 30. Nov. 2007 9:36

na pagu za plačat plaže?prvič slišm!

ja drgač pa sm bla letos na pagu in morm rečt da je res noroo.prve tri dni smo se hodil drugam kopat potem smo ga pa začel še čez dan žurat.samo tko k sm pršla čez dan u zrće na plažo pa sm mau pomisnla da folk bruha na plaži pa da lulajo v preoblačilnci pa to se mi je kr mau zagravžal use skupi,sam sm hitr pozabla na to.

drgač smo pa enkrat diret iz papaye šli nazaj na plažo,pa smo gledal varnostnike kako budijo zamoreane pijance.Direkt u morje so letel :razz:
Uporabniški avatar
papek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2007
Kraj: Slovenia

Neprebrana objavaNapisal/-a papek » 19. Dec. 2007 18:51

tud jest sm biv letos ja , hm.. glede plačevanje plaž nebi vedu da bi ble. Sicer pa glavno da so dobri žuri
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a L°AbeiLLe » 22. Dec. 2007 21:18

Letos sem bla tam skoraj 3 tedne. Ne vem, a sem preveč pričakovala, ampak te Zrće mi niso nič posebnega. Če je to hrvaška Ibiza, potem pa res ne vem... :roll: Vsega sem se naveličala v enem tednu. Ne rečem, da se ne bom več vrnila tja (:D) ampak za največ 1 teden, da se nažuraš in to je to. (Po mojem itak žur ni odvisen od števila diskotek, ampak od družbe, tko da zna bit dost bolj zabavno tud kje, kjer imajo samo en lokalček.)

Sicer pa ne vem, zakaj imajo 4 diskoteke, če je v vsaki enaka muzka?
GeorgeConstanza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a GeorgeConstanza » 30. Dec. 2007 23:54

L°AbeiLLe napisal/-a:Letos sem bla tam skoraj 3 tedne. Ne vem, a sem preveč pričakovala, ampak te Zrće mi niso nič posebnega. Če je to hrvaška Ibiza, potem pa res ne vem... :roll: Vsega sem se naveličala v enem tednu. Ne rečem, da se ne bom več vrnila tja (:D) ampak za največ 1 teden, da se nažuraš in to je to. (Po mojem itak žur ni odvisen od števila diskotek, ampak od družbe, tko da zna bit dost bolj zabavno tud kje, kjer imajo samo en lokalček.)

Sicer pa ne vem, zakaj imajo 4 diskoteke, če je v vsaki enaka muzka?

Se strinjam. Bil isto tam pred letom in pol. Vsi so govorili kako je to super neka Ibiza. No, na koncu pa vse eno veliko razočaranje. Ali pa sem jaz prestar za take scene...
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 21. Jan. 2008 10:57

Haha, a ni bil tam kao nek škandal (ali pa jih je bilo več? :D), ko so slikali in snemali v diskotekah mladce in mladenke, ki se niso le popolnoma razgalili, ampak še marsikaj počeli... :? Se mi zdi, da sem to na netu enkrat prebrala, ko sem iskala slike Paga, natančneje Zrć. No, na Pagu v Novalji sem bila že dvakrat, obakrat navdušena nad samim otokom kot tudi nad plažami, ampak Zrće še zdaleč niso nek vau od plaže. :wink: V okolici je en kup (sicer plačljivih, a neprimerljivo lepših) plaž, ki jih moraš sam odkriti in se tudi kam zapeljati, če želiš najti kaj lepšega, poleg tega tam ni toliko gneče kot v Zrćah. Pag ima izredno lepe peščene plaže, čeprav niso velike. Mislim, da se bomo letos spet odpravili dol, ampak poleg "rednega" dopusta. Pag je že standard. :wink:
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 23. Jan. 2008 21:17

Ja letos se že govori da bodo na pagu mel spet un festival k so bli znani dy-i,takrat sm bla lani pa je blo NORO!!!Govori se da bo tud armand van Helden biu pa tko,da bojo letos še bolši k lansko leto. :D Jst bom zihr dol :D
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pocahontas* » 18. Feb. 2008 11:59

a kdo pozna koga, ki oddaja apartmaje v bližini zrč??
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 18. Feb. 2008 19:05

Glede plačevanja plaž-vrjetno je mislila parkirnino..

Drgač pa je blo fajn to včasih ja, je pa odvisen s kakšno družbo se gre tja :)
Za dežjem vedno posije sonce!!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov