Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
malacveka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
Mislm da precej pretiravate. Govorite, da je dol droge tok, da človk dobi občutek, da bo zasvojen domov pršu samo, če bo slučajno pokukal iz šotora/apartmaja. Sm bla letos s svojo družbo in ne boste vrjel, v 10ih dneh nam nihče ni ponudil karkoli prepovedanega. Niti se nisem z lupo iskala tistih, ki so uživali razne substance.
Tud nism vidla, da bi kje sexali en čez druzga (najmanj tako mnenje dobi nekdo, ki bere vase poste in še ni bil na Pagu). Na zalost sem torej zamudila te prizore
Jaz se uživala, nisem delala vsakodnevnih porocil o razmerju med količino moških in žensk po diskačih v Zrćah, nisem se obremenjevala, kje bom zagledala drogo, ali kje bo kdo sexal. Po moje je point dopusta to, da iživaš in se vsaj nekaj dni na leto ne obremenjuješ z drugimi.
lp
Tud nism vidla, da bi kje sexali en čez druzga (najmanj tako mnenje dobi nekdo, ki bere vase poste in še ni bil na Pagu). Na zalost sem torej zamudila te prizore
Jaz se uživala, nisem delala vsakodnevnih porocil o razmerju med količino moških in žensk po diskačih v Zrćah, nisem se obremenjevala, kje bom zagledala drogo, ali kje bo kdo sexal. Po moje je point dopusta to, da iživaš in se vsaj nekaj dni na leto ne obremenjuješ z drugimi.
lp
-
Tina81 - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
me smo ble z družbo letos v Zrčah... spal smo pa v šotorih v kaj je že... huh očitno smo se mel dobr, če sem že pozabla no kva nej rečem, kar se droge tiče, je bilo sigurno manj, kot na povprečnem slovenskem partiju... drgač je pa kr v redu žur, edino ni mi jasno, kako se folk lahko kopa pa leži na plaži tam čez dan, k so ponoč ljudje lulal pa bruhal.... prav grows se mi je to zdel... drgač so mi bli pa afterji v papaji najboljši...
-
bjondina - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
malacveka napisal/-a:Mislm da precej pretiravate. Govorite, da je dol droge tok, da človk dobi občutek, da bo zasvojen domov pršu samo, če bo slučajno pokukal iz šotora/apartmaja. Sm bla letos s svojo družbo in ne boste vrjel, v 10ih dneh nam nihče ni ponudil karkoli prepovedanega. Niti se nisem z lupo iskala tistih, ki so uživali razne substance.
lp
Tam sem bila že dvakrat in je bilo super.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Tina81 napisal/-a: edino ni mi jasno, kako se folk lahko kopa pa leži na plaži tam čez dan, k so ponoč ljudje lulal pa bruhal.... prav grows se mi je to zdel... drgač so mi bli pa afterji v papaji najboljši...
edino nagravžno je tukaj to, kako lahko se nekdo napije, da bruha po plaži, kjer se nato igrajo majhni otroci in kako ena bejba, ki se ima za ne vem kako hudo teto, lula po plaži ... mater, sej nismo v đungli ...
plaža je za to, da gor ležiš, da se sončiš, da uživaš, ne pa za bruhat ... kakšna neumna ugotovitev
aja, pa še nekaj ... če se počitnic ne spomniš to ni ravno dober znak, kaj? če se meni kaj hudo norega zgodi, imam to v glavi še naslednjih nekaj mesecev/let ... edino, če si cel dopust mrtvo pijan ... sam kje je pa potem sploh poanta dopusta?
mater, kok sem čudna
-
bjondina - Sramežljivka
^^ Če si mlad, daš skozi tudi to (čeprav jaz še nikoli nisem v taki hudi obliki dala skozi, da se ne bi spomnila ničesar). Jaz imam dva dopusta - eden je v pravem pomenu besede, ko uživam tako, da imam mir in sem na morju s tem razlogom, da se kopam v morju in si spočijem, drugi dopust pa je bolj živahen in se tudi veliko pije, ampak so potem zanimivi spomini, ne da se ne bi ničesar spomnila.
Kaj pa si ona predstavlja pod dopustom pa ne vem in ni moja stvar. Glede plaže pa je to minus točka (Pag ima še ogromno lepih manjših plaž, ki se jih sicer plača, ampak so mirne in čiste). Prisegam na slednje.
Kaj pa si ona predstavlja pod dopustom pa ne vem in ni moja stvar. Glede plaže pa je to minus točka (Pag ima še ogromno lepih manjših plaž, ki se jih sicer plača, ampak so mirne in čiste). Prisegam na slednje.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Tina81 napisal/-a: edino ni mi jasno, kako se folk lahko kopa pa leži na plaži tam čez dan, k so ponoč ljudje lulal pa bruhal.... prav grows se mi je to zdel... drgač so mi bli pa afterji v papaji najboljši...
em.. ali sem jaz slepa ali ne vem kaj, kajti sama sem tam bila teden dni - ravno na tej plazi. in podnevi, in ponoci seveda. in, ko smo se cez dan tam kopali nisem nikjer zasledila niti ostanke bruhanja niti lulanja. seveda lahko recem samo hvala bogu za to. nisem niti pomislila, da mladina hodi tja bruhat/lulat. nekako sem, ocitno prevec naivno/optimisticno sklepala, da se sprehodijo do tistih parkirisc oz. se naprej ko je neka cudna mlaka pa tam opravijo svoje. mir je in se tam se nihce ne kopa.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
bjondina - Sramežljivka
^^ Za bruhanje jaz še tudi nikoli nisem videla, ampak glede uriniranja... saj se to do jutra že posuši, tako da ne moreš videti, vsekakor pa ni lepo vedeti, da imaš lahko brisačo na kamenju, kamor je noč poprej nekdo uriniral ali da se bos po tistem sprehajaš. Občutek vsekakor ni dober. Drugače pa... ne morete pričakovati, da bodo takšne oblegane plaže kot so Zrće (ki so poleg dokaj lepe plaže, zadnje desetletje tudi meka žurk) čiste, ker so pubi oz. lokali neposredno na plaži in ko je folk pijan, dela marsikaj. Iz tega razloga se tja več ne vračam (na to plažo), kajti že na samem Pagu je še ogromno lepih plaž, ki so odmaknjene in jih je treba odkriti (to mi je všeč, da je čisto in mirno, ljudi pa je največ 10). Kakor komu paše... Ampak vem, ko smo z družino bili pred enajstimi leti na Pagu v Novalji, smo se hodili kopat v Zrće in folka še zdaleč ni bilo toliko kot danes. Zadnjih nekaj let je proti popoldnevu plaža zapolnjena že skoraj do lokalov. Takrat, ko smo mi bili prvič dol, pa je bilo kar dosti folka, ampak so bile bolj družine, pa še to jih ni bilo toliko kot danes, dosti mladih pa ni hotelo plačati plaže in se potem niso hodili tja kopat (in žurat) ampak na Straško.
- bejbika
- Cosmopolitanka
bjondina napisal/-a:ne morete pričakovati, da bodo takšne oblegane plaže kot so Zrće (ki so poleg dokaj lepe plaže, zadnje desetletje tudi meka žurk) čiste, ker so pubi oz. lokali neposredno na plaži in ko je folk pijan, dela marsikaj.
aja? čudno ... ker s tem se ne strinjam. Sem bila že na marsikateri plaži, kjer se je na veliko žuriralo, pa je bilo zjutraj kot iz škatlice.
letos so ga recimo vsako noč mladi đingal zunaj, polno flaš, razbitih ležalnikov, smeti ... zjutraj ni bilo tudi čigumija ... to je odvisno samo od občine, ki skrbi za red in čistočo plaže ...
niso Zrće edino žurersko mesto oziroma plaža na hrvaški obali ... jebat ga, eni ne maramo buzi partijev , pa pol Slovenije ... že to, da je na Hvaru cele Ljubljana, je bilo grozno. Ni fore, če vsi govorijo v istem jeziku kot ti ...
Pag, no go ... pa vidim še pol foruma je tam ... kje se bom pa upala sprehajat z mojim celulitom po Zrčah ?
-
bjondina - Sramežljivka
Ja, to je pa res, da je vse odvisno od tega, kako skrbijo za čistočo na plaži. Bila že tudi na plažah, kjer so psi spuščali iztrebke, pa je takšno bilo še nekaj časa (berite dni). Groza no. Glede Zrć pa... bila tam, verjetno pa (razen na druge plaže v Novalji) se tja ne bom več vrnila, ker sem v dveh letih srečala tam sosede in še ene, ki živijo blizu nas. Isto je bilo še v prenekaterih krajih na Hrvaškem, zato tja več ne hodimo na morje.
-
Tina81 - Sramežljivka
bejbika napisal/-a:Tina81 napisal/-a: edino ni mi jasno, kako se folk lahko kopa pa leži na plaži tam čez dan, k so ponoč ljudje lulal pa bruhal.... prav grows se mi je to zdel... drgač so mi bli pa afterji v papaji najboljši...
edino nagravžno je tukaj to, kako lahko se nekdo napije, da bruha po plaži, kjer se nato igrajo majhni otroci in kako ena bejba, ki se ima za ne vem kako hudo teto, lula po plaži ... mater, sej nismo v đungli ...
plaža je za to, da gor ležiš, da se sončiš, da uživaš, ne pa za bruhat ... kakšna neumna ugotovitev
aja, pa še nekaj ... če se počitnic ne spomniš to ni ravno dober znak, kaj? če se meni kaj hudo norega zgodi, imam to v glavi še naslednjih nekaj mesecev/let ... edino, če si cel dopust mrtvo pijan ... sam kje je pa potem sploh poanta dopusta?
mater, kok sem čudna
Bejbika, teb branje ne gre najbolj od uča ali kako? Sem povedala, da se nisem spomnila imena kampa (v bistvu če dobro pomislim, se ga - Straški), se mi pač ob vseh drugih dogajanjih ni zdelo tako pomembno... No koliko časa se pa kak dogodek spomniš bo pa odvisno tudi od tega, koliko dogodkov beležiš v svojem življenju... če se ti dogaja samo enkrat na leto nekaj, potem lahko samo o tem razmišljaš
Kar se pa tiče bruhanja, to je žal resnica, ki sem jo videla v Zrčah, seveda sama nisem bila udeležena
-
Tina81 - Sramežljivka
anoyel napisal/-a:Tina81 napisal/-a: edino ni mi jasno, kako se folk lahko kopa pa leži na plaži tam čez dan, k so ponoč ljudje lulal pa bruhal.... prav grows se mi je to zdel... drgač so mi bli pa afterji v papaji najboljši...
em.. ali sem jaz slepa ali ne vem kaj, kajti sama sem tam bila teden dni - ravno na tej plazi. in podnevi, in ponoci seveda. in, ko smo se cez dan tam kopali nisem nikjer zasledila niti ostanke bruhanja niti lulanja. seveda lahko recem samo hvala bogu za to. nisem niti pomislila, da mladina hodi tja bruhat/lulat. nekako sem, ocitno prevec naivno/optimisticno sklepala, da se sprehodijo do tistih parkirisc oz. se naprej ko je neka cudna mlaka pa tam opravijo svoje. mir je in se tam se nihce ne kopa.
anoyel žal, to smo gledale... en večer smo pač prišle do diskotek in ker je bilo notri preveč ljudi, da se ni dalo dihat, smo vzele pijačo in smo šle sedet ob morje... pa gledamo, kako prleti družba mulcev, dosti stran od nas, pa vseeno se je dobro videlo, in eden rukne čez, druge dva pa se mu smejeta in zraven opravljata malo potrebo direkt na obali... In to smo videle ene dvakrat, potem smo vstale in šle... To je bilo drugi večer ko smo bile tam.. Potem smo pa naslednji dan rekle gremo pogledat te afterje, in se je pač MOjca (kolegica) spomnila na to, kaj smo videle prejšnji večer in na tistem mestu je bilo cel kup ljudi, ki so ležali na plaži pač... Ali se je prejočistilo ali ne, to ne vem, vendar dvomim, ker so se nekateri že zabavali, ko so prvi hodili na plažo...
-
Tina81 - Sramežljivka
bjondina napisal/-a:Ja, to je pa res, da je vse odvisno od tega, kako skrbijo za čistočo na plaži. Bila že tudi na plažah, kjer so psi spuščali iztrebke, pa je takšno bilo še nekaj časa (berite dni). Groza no. Glede Zrć pa... bila tam, verjetno pa (razen na druge plaže v Novalji) se tja ne bom več vrnila, ker sem v dveh letih srečala tam sosede in še ene, ki živijo blizu nas. Isto je bilo še v prenekaterih krajih na Hrvaškem, zato tja več ne hodimo na morje.
ja sej me smo se tudi raje kopale v Straškem, ker je bil neverjetno uštiman, še FKK je bil dober... Nobenih vsiljivcev, večinoma mlade družine, tujci...
- bejbika
- Cosmopolitanka
Tina81 napisal/-a:Bejbika, teb branje ne gre najbolj od uča ali kako?
Ne ... a mi boš ti prebrala, da bom bolj razumela?
Bruhanje, plaža, kdo se lahko kopa tam ... in kaj je tukaj težko razumeti ?
Plaža je za sončit in NI javni sekret kot si ga nekateri interpretirate. Plaža je za sončit in ne za opravljanje velike, male potrebe ali pa goljufanje le-te (o.p. bruhanje) ...
Pag je pa že malo preživet ...
Je treba it malo bolj na jug, a ne Nutella ?
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Se spomnm k so gradil kalipso ne tok dolg nazaj kako je blo to se vse prazn...eh če se že gremo razvrat, pol raj nekam u grčijo, da bo vsaj razvrat na nivoju m tko k je treba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov