Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
papaya86 napisal/-a:bigboi napisal/-a:Gavin DeGraw napisal/-a:waaaaa mi gremo pa u soboto nč punce,pridte u čimvečjem številu pa ta termin
Optimist Gay party boš mel dol
mah kakšen gay party, jaz sem danes prišla domov, s fantom sva bila v novalji, in zvečer so v lokalih res lepe punce. čeprav sem sama punca, moram priznat da se ženske res znajo uredit, ogormno jih je ki pridejo s prijateljicami tako da... je pa res da je tudi ogromno fantov, čeprav se mi je zdelo da kar malo preveč pozerjev, ki buljijo vate in težijo čeprav vidijo da za roko držiš fanta.
V lokalih mogoce, ma si bla v Zrcah, pa se to si rekla da je ogromno jebacov v Novalji Ponoci so vecinoma tipi, vsaj moj termin, mam ene 370 fotk in vsakic ko mam plesisce slikano so vecinoma tipi, vcasih je pa samo plesisce brez ene same zenske, se pravi gay party. Ko sm gledal fotke sm se sam za glavo drzal Sj cez dan recimo da je blo mesano tko ene 60 : 40 ma zvecer za plesat pa zurat... Drugic se dam v grupo s samimi puncami, bom vsaj za plesat mel, haha Ki vidim da gre po 12 punc skup uh... ni fer nas je blo 7 fantkov Haha, ne sj drugace je fajn dol sam sm mislu da bo mivka povosd pa so kamencki.
- leilla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Te Zrče pa meni niso nič kaj preveč posebnega...fajn je da se dogaja na prostem, ampak se mi zdi da je vse že preveč tako "iskajoče"...da vsi prav hodijo pecat tja. Se najde na Hrvaškem kar nekaj boljših placov, kot so pa Zrče. Sicer pa ko si mlad si "neumen" in tja kamor grejo vsi, gremo še mi:)
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
leilla napisal/-a:Te Zrče pa meni niso nič kaj preveč posebnega...fajn je da se dogaja na prostem, ampak se mi zdi da je vse že preveč tako "iskajoče"...da vsi prav hodijo pecat tja. Se najde na Hrvaškem kar nekaj boljših placov, kot so pa Zrče. Sicer pa ko si mlad si "neumen" in tja kamor grejo vsi, gremo še mi:)
Ni ni tko, dej povej ti men une place ki so bolši, da grem malo pogledat Men Zrče tut niso nevem kaj...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
bigboi napisal/-a:papaya86 napisal/-a:bigboi napisal/-a:Gavin DeGraw napisal/-a:waaaaa mi gremo pa u soboto nč punce,pridte u čimvečjem številu pa ta termin
Optimist Gay party boš mel dol
mah kakšen gay party, jaz sem danes prišla domov, s fantom sva bila v novalji, in zvečer so v lokalih res lepe punce. čeprav sem sama punca, moram priznat da se ženske res znajo uredit, ogormno jih je ki pridejo s prijateljicami tako da... je pa res da je tudi ogromno fantov, čeprav se mi je zdelo da kar malo preveč pozerjev, ki buljijo vate in težijo čeprav vidijo da za roko držiš fanta.
V lokalih mogoce, ma si bla v Zrcah, pa se to si rekla da je ogromno jebacov v Novalji Ponoci so vecinoma tipi, vsaj moj termin, mam ene 370 fotk in vsakic ko mam plesisce slikano so vecinoma tipi, vcasih je pa samo plesisce brez ene same zenske, se pravi gay party. Ko sm gledal fotke sm se sam za glavo drzal Sj cez dan recimo da je blo mesano tko ene 60 : 40 ma zvecer za plesat pa zurat... Drugic se dam v grupo s samimi puncami, bom vsaj za plesat mel, haha Ki vidim da gre po 12 punc skup uh... ni fer nas je blo 7 fantkov Haha, ne sj drugace je fajn dol sam sm mislu da bo mivka povosd pa so kamencki.
Men je kolega isto reku ... tipi so res hudi, sam stoj in glej, tak pravi metrosexualci ... grejo na Pag, da bi upecal kako hudo žensko, ker se pač naokol govori, kok se tam sexa na veliko, bejb kokr čš, vse željne zabave ... pa prav, pridemo mi v tole Papayo al bog ve kam (ne spoznam se na Pag sceno), pa ene bejbe nikjer! Sem mislu, da majo geji kako srečanje ... in drug večer isto ... jebeš Pag, raje gremo v Primošten v Auroro ... ... jebiga, Vodice in Primošten sta trenutno največji žurerski mesti na Hrvaškem ... mi smo šli z domačini s Trogirja/Splita v Auroro, pa je blo NORO!!!!!!!!!!
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
...
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
ravnokar prišla iz paga, bla taka čaga da bi kr nazaj šla
samo ne mi pravit da je enako žensk kot moških, kr je vsaj 2x več moških (saj ne da bi me motlo ) ..no skratka, blo je super, s puncami smo razturale, in drugo leto gremo ziher spet
samo ne mi pravit da je enako žensk kot moških, kr je vsaj 2x več moških (saj ne da bi me motlo ) ..no skratka, blo je super, s puncami smo razturale, in drugo leto gremo ziher spet
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
^^sej zato pa bejbe rade tja hodijo
sem gledala ene slike s paga, tipi taki, da ti čeljust dol pade, bejbe pa za zjokat ... ni čudno, da več tipov odpelje tipa dam ... in ja, itak da je vsaki bejbi tam kul, kjer se zanjo dobesedno tepejo tipi ... in to še dobri tipi ... no, Pag je pomoje dober za ženski ego
sem gledala ene slike s paga, tipi taki, da ti čeljust dol pade, bejbe pa za zjokat ... ni čudno, da več tipov odpelje tipa dam ... in ja, itak da je vsaki bejbi tam kul, kjer se zanjo dobesedno tepejo tipi ... in to še dobri tipi ... no, Pag je pomoje dober za ženski ego
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov