Papaya- Zrče beach party

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Zoey » 29. Jul. 2007 18:50

LiL*PrinceSS napisal/-a:hehe:D jaz pa ravno pakiram in se odpravljam na pag :D
bomo z kolegicami malo razredčle gay party :) nas gre 12 punc :D

tudi me s kolegicami pridemo v petek razredčit "gay party" :P :tanz:
hehe,na koncu nam bo pa fantov majnkalo :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 29. Jul. 2007 21:07

mi pa UPAM DA gremo ta vikend spet na pag -zrće--k to bo pa zihr sma partyparty.. in me boli k..pol pa učit..ne zdej pa res..RES morm se učit.. prejt pa še mau žurat :D
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 30. Jul. 2007 13:39

papaya86 napisal/-a:
bigboi napisal/-a:
Gavin DeGraw napisal/-a:waaaaa mi gremo pa u soboto :razz: nč punce,pridte u čimvečjem številu :) pa ta termin :D

Optimist :) Gay party boš mel dol :D

mah kakšen gay party, jaz sem danes prišla domov, s fantom sva bila v novalji, in zvečer so v lokalih res lepe punce. čeprav sem sama punca, moram priznat da se ženske res znajo uredit, ogormno jih je ki pridejo s prijateljicami tako da... je pa res da je tudi ogromno fantov, čeprav se mi je zdelo da kar malo preveč pozerjev, ki buljijo vate in težijo čeprav vidijo da za roko držiš fanta.

V lokalih mogoce, ma si bla v Zrcah, pa se to si rekla da je ogromno jebacov v Novalji :) Ponoci so vecinoma tipi, vsaj moj termin, mam ene 370 fotk in vsakic ko mam plesisce slikano so vecinoma tipi, vcasih je pa samo plesisce brez ene same zenske, se pravi gay party. Ko sm gledal fotke sm se sam za glavo drzal :) Sj cez dan recimo da je blo mesano tko ene 60 : 40 ma zvecer za plesat pa zurat... Drugic se dam v grupo s samimi puncami, bom vsaj za plesat mel, haha :) Ki vidim da gre po 12 punc skup uh... ni fer nas je blo 7 fantkov :) Haha, ne sj drugace je fajn dol sam sm mislu da bo mivka povosd pa so kamencki.
leilla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a leilla » 02. Avg. 2007 15:50

Te Zrče pa meni niso nič kaj preveč posebnega...fajn je da se dogaja na prostem, ampak se mi zdi da je vse že preveč tako "iskajoče"...da vsi prav hodijo pecat tja. Se najde na Hrvaškem kar nekaj boljših placov, kot so pa Zrče. Sicer pa ko si mlad si "neumen" in tja kamor grejo vsi, gremo še mi:)
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 02. Avg. 2007 19:59

leilla napisal/-a:Te Zrče pa meni niso nič kaj preveč posebnega...fajn je da se dogaja na prostem, ampak se mi zdi da je vse že preveč tako "iskajoče"...da vsi prav hodijo pecat tja. Se najde na Hrvaškem kar nekaj boljših placov, kot so pa Zrče. Sicer pa ko si mlad si "neumen" in tja kamor grejo vsi, gremo še mi:)

Ni ni tko, dej povej ti men une place ki so bolši, da grem malo pogledat :) Men Zrče tut niso nevem kaj...
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 03. Avg. 2007 11:19

bigboi napisal/-a:
papaya86 napisal/-a:
bigboi napisal/-a:
Gavin DeGraw napisal/-a:waaaaa mi gremo pa u soboto :razz: nč punce,pridte u čimvečjem številu :) pa ta termin :D

Optimist :) Gay party boš mel dol :D

mah kakšen gay party, jaz sem danes prišla domov, s fantom sva bila v novalji, in zvečer so v lokalih res lepe punce. čeprav sem sama punca, moram priznat da se ženske res znajo uredit, ogormno jih je ki pridejo s prijateljicami tako da... je pa res da je tudi ogromno fantov, čeprav se mi je zdelo da kar malo preveč pozerjev, ki buljijo vate in težijo čeprav vidijo da za roko držiš fanta.

V lokalih mogoce, ma si bla v Zrcah, pa se to si rekla da je ogromno jebacov v Novalji :) Ponoci so vecinoma tipi, vsaj moj termin, mam ene 370 fotk in vsakic ko mam plesisce slikano so vecinoma tipi, vcasih je pa samo plesisce brez ene same zenske, se pravi gay party. Ko sm gledal fotke sm se sam za glavo drzal :) Sj cez dan recimo da je blo mesano tko ene 60 : 40 ma zvecer za plesat pa zurat... Drugic se dam v grupo s samimi puncami, bom vsaj za plesat mel, haha :) Ki vidim da gre po 12 punc skup uh... ni fer nas je blo 7 fantkov :) Haha, ne sj drugace je fajn dol sam sm mislu da bo mivka povosd pa so kamencki.

Men je kolega isto reku ... tipi so res hudi, sam stoj in glej, tak pravi metrosexualci ... grejo na Pag, da bi upecal kako hudo žensko, ker se pač naokol govori, kok se tam sexa na veliko, bejb kokr čš, vse željne zabave ... pa prav, pridemo mi v tole Papayo al bog ve kam (ne spoznam se na Pag sceno), pa ene bejbe nikjer! Sem mislu, da majo geji kako srečanje ... in drug večer isto ... jebeš Pag, raje gremo v Primošten v Auroro ... :lach: :P ... jebiga, Vodice in Primošten sta trenutno največji žurerski mesti na Hrvaškem ... mi smo šli z domačini s Trogirja/Splita v Auroro, pa je blo NORO!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 03. Avg. 2007 13:26

aurora je ql, tam sm tut bil :) Ma kolega vikend v Primoštenu :) V vodicah pa nism bil še :)
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a super_shine » 05. Avg. 2007 13:46

...
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LiL*PrinceSS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: ¤[MaRiBoR]¤

Neprebrana objavaNapisal/-a LiL*PrinceSS » 06. Avg. 2007 11:04

ravnokar prišla iz paga, bla taka čaga da bi kr nazaj šla :D
samo ne mi pravit da je enako žensk kot moških, kr je vsaj 2x več moških (saj ne da bi me motlo :P ) ..no skratka, blo je super, s puncami smo razturale, in drugo leto gremo ziher spet :D
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 06. Avg. 2007 11:55

sj pravim pag gej parad :D Pa mi pol govorite da nimam prav :roll:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 06. Avg. 2007 12:25

^^sej zato pa bejbe rade tja hodijo :lach:
sem gledala ene slike s paga, tipi taki, da ti čeljust dol pade, bejbe pa za zjokat ... ni čudno, da več tipov odpelje tipa dam :lach: ... in ja, itak da je vsaki bejbi tam kul, kjer se zanjo dobesedno tepejo tipi ... in to še dobri tipi ... no, Pag je pomoje dober za ženski ego ;)
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 06. Avg. 2007 13:09

fuj fej :D Kje pa je kak žur plac kjer je več punc :D Js bi tam šel :P
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 06. Avg. 2007 13:12

Makarska riviera ;)
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 06. Avg. 2007 13:22

aaaaaaaaaa :D pštt zdj pa ne okol govort :D Da nebodo pol vsi s paga tam hotli it, pšššššt :twisted:
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 06. Avg. 2007 19:15

Naj mi kdo pove če so sploh kakšni organizirani prevozi do dol al pa moraš it z lastnim prevozom??
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov