Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- andr3ya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
bej*ba napisal/-a:jiha jaz pa grem zaj v sredo ... upam da vreme bo, družba je... pa upam da tipi tud ker smo se punce zmenle da gremo na ladys holiday tak da akcija zagotoljena...*lubčka*
Jst grem tut u sredo . Komi čakaaaam.
Sam mal je glupo k smo zdele zvedli da en od sošolcev ne dobi avta...tko da bomo mogl it 4 z vlakom al pa busom al pa katamaranom.
Btw...a mogoče kdo ve kdaj fura katamaran al pa če ma kdo izkušnje s tem?
-
margarita - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2007
Pag Novalja especially Zrće so itak najbolj zakon plac na Hrvaškem! Tam najdeš sve i svašta (in skoraj vsakogar). Ma mene nič ne moti, glavno da se dogaja in da spoznavaš nov folk. Dol sem bila že 2x, za naslednja leta sem ziher, da bom spet tam.
Diamonds are a girl`s best friend.
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
se strinjam schiqqa! 25.8. ni več žurov, s tem tudi folka ni...
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
jowko napisal/-a:se strinjam schiqqa! 25.8. ni več žurov, s tem tudi folka ni...
Ja, to je res, mi smo lani bli tak čas, pa je blo čist bedno, nč se več ne dogaja. Mislim da je ravno takrat enkrat zadnja žurka (lani smo prišli tja 26. pa smo jo ravno zamudli).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- andr3ya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
mi gremo pa šele čez kkšno urco na Pag, ker mormo čakat eno, da gre pogledat maturo ... nima veze, samo da pridemo dol. Dons zvečer bo še norooo
btw, za tiste, ki se peljete na Pag čez Jelšane... A je možno da se v Rijeki oz.malo naprej zgubiš? Ali je pot dobro označena in ni dileme? hvala
btw, za tiste, ki se peljete na Pag čez Jelšane... A je možno da se v Rijeki oz.malo naprej zgubiš? Ali je pot dobro označena in ni dileme? hvala
- Gavin DeGraw
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2007
waaaaa mi gremo pa u soboto nč punce,pridte u čimvečjem številu pa ta termin
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
hehe:D jaz pa ravno pakiram in se odpravljam na pag
bomo z kolegicami malo razredčle gay party nas gre 12 punc
bomo z kolegicami malo razredčle gay party nas gre 12 punc
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
- papaya86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
bigboi napisal/-a:Gavin DeGraw napisal/-a:waaaaa mi gremo pa u soboto nč punce,pridte u čimvečjem številu pa ta termin
Optimist Gay party boš mel dol
mah kakšen gay party, jaz sem danes prišla domov, s fantom sva bila v novalji, in zvečer so v lokalih res lepe punce. čeprav sem sama punca, moram priznat da se ženske res znajo uredit, ogormno jih je ki pridejo s prijateljicami tako da... je pa res da je tudi ogromno fantov, čeprav se mi je zdelo da kar malo preveč pozerjev, ki buljijo vate in težijo čeprav vidijo da za roko držiš fanta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov