Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 587 prispevkov
• Stran 38 od 40
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Naslednja
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Ammm, mislim, da tole ni nobeno tekmovanje, ampak samo ena difektna (pijana, zadrogirana?) baba, ki si dela sramoto. Odvija se pa tole na plaži, ne na odru - kam si pa gledal, da si takole očitno zgrešil.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
no, mene pa neki zanima... letos je naneslo, da greva s frendico same dol, družba pride šele zadnji teden kr nekak nismo mogli uskladit datumov. zanima me kam si dajete kej stvari na plaži (če sploh noste s sabo telefon, dnar ipd. stvari), kr cel čas valda ne morm met denarnice pr seb k bova kej plesale pa pile tm u lokalčku ane vedno ko smo šli nas je blo več in je vedno kdo pazil na stvari na plaži, zdej k sva dve pa ne more ena stražit na brisači, druga pa bit sama tm pa pit pa tko ane. kako kej na to pazite?
- fashion.diva*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Mene pa zanima kako je s to mladoletnostjo v klubih. Ker letos se odpravljamo v zrće prvič in bi s sabo vzel mojo sestrično, k je stara šele 15. A pregledujejo osebne in to, da vemo kako bo?
A se proti koncu junija že kej dogaja v Zrćah al še nič?
Everything is possible if you believe.! (:
xoxo fashion.diva*
xoxo fashion.diva*
- lauren
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
Rabla bi eno informacijo, če katera ve...ko se pelješ iz novalje proti zrćam, je na levi strani (ali seveda na desni, če greš iz zrć v novaljo), ob glavni cesti ena gostilna/restavracija/apartmaji, kjer se ves čas zunaj pečejo tudi pujsi mogoče katera ve, kako se tej gostilni reče??
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
fashion.diva* napisal/-a:Mene pa zanima kako je s to mladoletnostjo v klubih. Ker letos se odpravljamo v zrće prvič in bi s sabo vzel mojo sestrično, k je stara šele 15. A pregledujejo osebne in to, da vemo kako bo?
Ja neki se že dogaja ampak ne v polno...najboljše je iti zadji tedn v juliju al prvi in drugi teden v avgustu...
Zdaj to s tvojo sestrično nevem,ker vsepovsod so varnostniki,tak da mislim da bi se znalo zgodti da nebi smela notr...ker vem da je zakonsko omejeno to tu...podnevi bi šlo:Zvečer pa težko dvomim
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ni res, ne preverjajo nobene polnoletnosti.
- change_person
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2010
Sicer je dobro imeti pri sebi kakšen osebni dokument, da bi koga preverili, pa še nisem slišala. Varnostniki sicer so, ampak skrbijo predvsem zato, da niso kaki problemi (ne gledajo pa osebnih).
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
change_person napisal/-a:Sicer je dobro imeti pri sebi kakšen osebni dokument, da bi koga preverili, pa še nisem slišala. Varnostniki sicer so, ampak skrbijo predvsem zato, da niso kaki problemi (ne gledajo pa osebnih).
Ja že drži a ne...ampak če bo tam ena oseba ki bo že na videz zgledala mladoletno dvomim da jo spustijo naprej.Ker že sam zakon veli da se ne sme točit alkohola mladoletnim.In bi lokal ziher bil kaznovan če bi prišla kakšnma kontrola al bog ne daj da bi tej mladoletni osebi prišlo slabo in bi šla na kakšno pupmapnje...ziher bi posreolvala policija.Sicer pa do sedaj v Zrčah nisem videla nikoga ki bi mi deloval pod 18
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
CorfuGirl napisal/-a:Sicer pa do sedaj v Zrčah nisem videla nikoga ki bi mi deloval pod 18
Tudi jaz ne, razen čez dan, ko pa itak ni prepovedi (četudi so pili koktejle ipd.).
Prvi neprebran prispevek • 587 prispevkov
• Stran 38 od 40
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov