Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- GirlyPuff
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
Smo bile 10 dni zdaj na Pagu, prve dneve, ko se ni bila sezona je bilo ljudi znosno, ampak ta vikend je bilo pa nabito polno, komi si se premikal, ful slovencev ze dol. Tko da Zrce so se zacele na polno:)))) Glede varnostnikov al kriminalcev pa tko, bili so zelo prijazni, tko da ne vem kako, da imate probleme z njimi;p
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Js grem pa čez točno 9 dni na Pag in to v kamp...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
jaz grem tudi na pag v novaljo čez 10 dni komaj čakaaam
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz sem bla zaj dve let zaporedoma...so ful razlike...ko ni sezone je vse prazno, ko pa je pa je res nabito...tisti avtobuseki ki divjajo (sploh ne moreš rečt vozijo) na Zrče so nabito polni, v diskotekah se komaj premikaš, kake pijače pa sploh ne moreš naročit. Mene sicer gužva ne moti, me pa moti ko je vse polito pa pobruhano kamorkoli stopiš. Drugače pa je za mlade to idealna destinacija...dogajanje, bližina, cene....
Uživajte vsi ki greste:)
Uživajte vsi ki greste:)
- Sherry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2006
joj jz sm bla tm dve leti nazaj pa ni bilo še nevem kašne gužve...uglavnem teh počitnic se bom spominjala pomoje cel lajf ker se nisem mela še bol na morju k pa takrt.me pa zanima kako je zdej tm k pravte da je ful gužva, sam upam da se ma folk vsaj tok dobr k sm se pa jz mela tm
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Jst sm bla lan 1. tm (žurkaaa), letos grem pa tut čez 1 tedn...tko da komi čakam
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
- la rožica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
- Kraj: wonderland
http://24ur.com/naslovnica/novice/svet/ ... 077931.php
ste vidli to? pag brez vode..in vsi turisti grejo domow.. jst bi mogla pa naslednji teden na pag
ste vidli to? pag brez vode..in vsi turisti grejo domow.. jst bi mogla pa naslednji teden na pag
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
jst nj bi šla v soboto na pag, sam zdj ne vem kako bomo to nrdil...sam sj baje bojo zdj neki prpelal 350 t vode tko da bo situacija mal bolša in kao ne bo vode samo po 2 urci na dan, upejmo
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov