Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jutri grem na pag spet če kdo rabi prevoz naj javi hitro. 031385273
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
en lep pozdrav iz novalje, tle sm že od sobote in preprosto uživam. s sabo sm vzela lap topa za filme, dons priklopim in ugotovim, da imam internet na balkonu haha ne morš verjet, kok zastojn povezav deluje. folka je nenormalno velik, največ tipov. pomoje pride na vsako žensko ene 5 tipov. zrče so nabito polhne, novalja pa tud. vreme je zakon, vse dni ful vroče edin dons je blo zutri mal oblačn in mal se je shladil. zakon uglavnm, mal skomine delam
-
tani24 - Kofetarica
Neverjetno kaj vse doživiš, dejansko se ljudje ne smejo obiskat tle na pagu, ne morš verjet. včer so hotl eni frendi pridt k nama v apartma na eno pijačko zvečer in nas že pr vhodu lastnik napade, da kaj se gremo, da to ni javna hiša in da obiski niso dovoljeni in, da mormo vprašat za dovoljenje? mislim halo, vzameš apartman nekje in pol morš vsakič k hoče kkšn pridt prost za dovolenje. to pa res prvič slišm, da obiski niso dovoljeni, še nikol se mi to ni zgodil. in se spomnemo da gremo pol raj v camp, pa tm na eno pijačko in fora nas varnostnik ustav in naju ni not spustu, sam če se prijaviva in plačava, pa midva ful, da sva sam na obisku in ni naju spustu. ej mene je prov razjezil vse skp, mislim, sej za camp še zastopm, k je tok folka pa ne more vedet, če se švercaš, sam za apartma nama pa ni jasn. pol naju še dpons ustav in prbije, da če bova hotla čez dan koga prpelat, da ga morva vprašat, sam tud če ne ker ne dovoli obiskov.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ojej! Ni mi jasno kako si lahko to dovolijo, glede na to, da gostje PLAČAJO bivanje. Razumela bi, da bi vmes posegel lastnik samo če bi bili preglasni, ne pa da sploh ne pusti obiskov. Jaz kar pogrešam Pag, sem bla tam že večkrat, letos sicer ne, ker ne hodimo več na Hrvaško na morje, ampak bi na Pag šla takoj.
-
urshaster - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
- Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D
evo mene pršla s Paga dons matr 9 ur smo se vozile Blo je pa noro sam da smo ble sam u nedeljo, k se nam ni dau usak dan vozt z mesta Paga do Zrč, tk da smo hodile u gun diskač u mestu k so do 3h zutri vrtel HAUS od 3h naprej pa ČEFURKO tk da je blo norooooo res bo treba ponovit
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
tanika* napisal/-a:Neverjetno kaj vse doživiš, dejansko se ljudje ne smejo obiskat tle na pagu, ne morš verjet. včer so hotl eni frendi pridt k nama v apartma na eno pijačko zvečer in nas že pr vhodu lastnik napade, da kaj se gremo, da to ni javna hiša in da obiski niso dovoljeni in, da mormo vprašat za dovoljenje? mislim halo, vzameš apartman nekje in pol morš vsakič k hoče kkšn pridt prost za dovolenje. to pa res prvič slišm, da obiski niso dovoljeni, še nikol se mi to ni zgodil. in se spomnemo da gremo pol raj v camp, pa tm na eno pijačko in fora nas varnostnik ustav in naju ni not spustu, sam če se prijaviva in plačava, pa midva ful, da sva sam na obisku in ni naju spustu. ej mene je prov razjezil vse skp, mislim, sej za camp še zastopm, k je tok folka pa ne more vedet, če se švercaš, sam za apartma nama pa ni jasn. pol naju še dpons ustav in prbije, da če bova hotla čez dan koga prpelat, da ga morva vprašat, sam tud če ne ker ne dovoli obiskov.
a ni logično zakaj je tko?
Pri dostih mladih je tko, da se potem v apartmaje vozi še dodaten folk, ki bivanja tam ni plačal, neglede na to da gre samo za obisk, ker lastnik pač ne more vedet kdo ponoč še spi tam.Poleg tega potem nastane še kakšen đumbus, ragrajanje in tko in seveda si ljudje tega ne želij, plust to da je večja možnost da se bo kaj v apartmaju uničlo, če bo tam več folka, po možnosti še pijanega.
zagotovila, da te stvari ne držijo ti lastniku ne moreš dat, zato dandanes v dostih apartmajih prepovedujej obiske in tko, kar se meni zdi čist razumljivo.sploh če je to apartmajski objekt z večjimi apartmaji ali pa če še lastnik živi notr.en mir in red pač more bit in nevem kaj se je tukej za razburjat.
isto je v kempu.tist ki ma kartico lahko komotprpele tvoje stvari notr, ti pa lahko komor spiš zastonj tam in valda da je poostren nadzor nad "prišleki".Zato pa so tud razne kemp izkaznice!
Nevem, jst te ljudi čist razumem, kot razumem sebe, ker bi me na morju kamor se pridem spočit, grozno motilo če mi v enem apartmaju zraven nabijajo musko in delajo đumbus.
drgač pa same Zrće, fuj.ne maram takih oplaž, kjer se ponoč zbira vsa pjana krajina in počne po plaži svašta.Poleg tega je pa sam pag tud postal čist neosebno letovišče.Ko se bla pred desetimi leti je blo enkratno.Vse tiste plaže (Čista, itd...) nižje od zrč so ble divje in naravne.Zdej je pa vse skomercializirano, plaže so kot sardelje konzerve, pijani mladiči...bljah!
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
Glavni problem je švercanje v apartmajih in pa tudi pitje. Mi smo švercal frende (ker smo vzeli apartman prek agencije in ni bilo lastnika v bližini). Pa še veliko smo pili in poslušali musko na glas Tako da so sosedi zelo trpeli. Amapak to se je dogajalo, le do polnoči, pol smo zapustili apartman in se odpravili v Zrče. Ob prihofu domov smo tudi mal bili glasni, tako da smo res bili prasci Ampak samo enkrat si mlad. Drgač je pa brezveze, pred leti mi je bilo veliko bolj všeč.
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
tanika* napisal/-a:Neverjetno kaj vse doživiš, dejansko se ljudje ne smejo obiskat tle na pagu, ne morš verjet. včer so hotl eni frendi pridt k nama v apartma na eno pijačko zvečer in nas že pr vhodu lastnik napade, da kaj se gremo, da to ni javna hiša in da obiski niso dovoljeni in, da mormo vprašat za dovoljenje? mislim halo, vzameš apartman nekje in pol morš vsakič k hoče kkšn pridt prost za dovolenje. to pa res prvič slišm, da obiski niso dovoljeni, še nikol se mi to ni zgodil. in se spomnemo da gremo pol raj v camp, pa tm na eno pijačko in fora nas varnostnik ustav in naju ni not spustu, sam če se prijaviva in plačava, pa midva ful, da sva sam na obisku in ni naju spustu. ej mene je prov razjezil vse skp, mislim, sej za camp še zastopm, k je tok folka pa ne more vedet, če se švercaš, sam za apartma nama pa ni jasn. pol naju še dpons ustav in prbije, da če bova hotla čez dan koga prpelat, da ga morva vprašat, sam tud če ne ker ne dovoli obiskov.
ja logično da ne bodo pustil obiskov.kko bi se ti počutla k bi oddajala apartma pa bi meu folk vsak dan obiske in bi razgrajal itd. jst vem da tega ne bi pustila!
tut pr nas je blo tko, smo mel že "hišni red" da se druzga folka ne vlači v apartma.sm mela pač pametne cimre oz. kolegice k so hotle da pridejo kolegi in je valda lastnik pizdu.pa še v isti stavbi je živel.
pa še akontacijo smo mogl plačat če slučajn kej uničmo, ampak smo dobil itq po koncu dopusta keš nazaj.pa še skoz so nas hodil opominjat da imamo musko preveč naglas..pomoje so bli prov veseli k smo šli, čeprou jst nism delala pizdarij.
-
tani24 - Kofetarica
ja eno je da razgrajaš in da se lastnik pol tega boji, neki druzga je pa da sva bla midva cel tedn čist tih in da tud nismo mel namena neki muzke nažigat ne nč. sej pravm za zvečr sm še zastopla, sam ne zastopm pa zakaj nebi mogu čez dan enga pripeljat v apartma...na kosilo itd. hodm že celo življenje na morje in do zdaj smo se vedno povsod obiskovali. mislim sej je logično, da če se npr. pelješ na morju mimo enih frendov, da boš ustavil in pozdravil, mogoče skupaj pojedel kakšno kosilo, se malce kopal in šel naprej. nevem meni je to logično. ma sej uglavnm bistvo tega je da so ljudje tukaj od lanskega leta ratal neverjetno nesramni do gostov. prvi dan nama je kelnar v restavraciji skoraj metal hrano na mizo, zahteval, da pospraviva za sabo..resno je rekel, v groznem tonu, da nej spravva krožnike skupaj??? pol v trgovini sredi novalje, so prodajalke groza, ena na kruhu je mal manjkal, da ni salamo v folk metala, bog ne dej da si mogoče hotel, da ti mal sira nareže... in tako dalje. tole z prepovedi obiskov je samo še pika na i. mislim, da so domačini naveličani toliko mladih in žuranja..ja sej če pa nebi tega bilo, bi blo pa spet vse narobe, ker nebi mel zaslužka.
-
*purple* - Cosmopsiho
očitno majo že od prej slabe izkušnje.In kot sm rekla, oni ne morjo pol vedet al je ta oseba tud ponoč ostala ali ne.če en druzga je tle tud inšpekcija, ki hodi po apartmajih/hišah in gleda če so vsi prijavljeni.In če najdejo nekoga otr ki ni prijavljen, potem lastnik najebe.Nevem, jst če bi bla lastnik se tud tega nebi šla.
In ja mogoče vi nebi razgrajali, je pa tukaj 90% mladih, ki res razgrajajo, pa če sta samo dva v apartmaju.in to pač ni uredu, ker so zraven tudi ostali ljudje in tko.
zdej če bi men v ostilni ke tazga reku kelnar, sigurno nebi bla tih in bi še bolj posvinjala, ah kje da bi sploh plačala!skregala bi se u nulo, nima se on kej tko obnašat!
drgač pa ja, kar je severnega hrvaškega morja je znano po nesramnosti.če greš v dalamcijo je popolnoma drugačna zgodba.usaj jst nikoli nikoli nisem mela niti ene slabe izkušnje, ampak je bilo vse narejeno na najvišjem nivoju.
In ja mogoče vi nebi razgrajali, je pa tukaj 90% mladih, ki res razgrajajo, pa če sta samo dva v apartmaju.in to pač ni uredu, ker so zraven tudi ostali ljudje in tko.
zdej če bi men v ostilni ke tazga reku kelnar, sigurno nebi bla tih in bi še bolj posvinjala, ah kje da bi sploh plačala!skregala bi se u nulo, nima se on kej tko obnašat!
drgač pa ja, kar je severnega hrvaškega morja je znano po nesramnosti.če greš v dalamcijo je popolnoma drugačna zgodba.usaj jst nikoli nikoli nisem mela niti ene slabe izkušnje, ampak je bilo vse narejeno na najvišjem nivoju.
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
tanika* - zihr ste bli u apartmajih Ivek ?
*purple* - plaža "Čisto" se men zdi 10x bl umazana od plaže Zrče. Se pa že raj uležem na okrogle kamnčke kot pa na mivko pomešano z vsemi možnimi zadevami.
*purple* - plaža "Čisto" se men zdi 10x bl umazana od plaže Zrče. Se pa že raj uležem na okrogle kamnčke kot pa na mivko pomešano z vsemi možnimi zadevami.
-
tani24 - Kofetarica
Ne sva v apartmanu Ivan Peranić..čist not v centru. Men tud mivka ne odgovarja na plaži..v vodi ni problema, sam na blaži pa znorim. smo bli včer v Stari novalji na uni peščeni plaži in smo mel mivko čist povsod..brisače so take da groza, še zdej mivka dol pada..tist me pa prov ob živce spravi. men je še najbol všeč plaža v Caski...mejhni kamenčki, hit je globoka voda..da ni treba nevem kok hodt...pa še ni take gužve.
- Pokica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2008
Tanika*,
blagor se tebi, ker se še vedno predajata soncu na Pagu. Jaz bi šla kar nazaj dol, čeprav na Pag me ne vleče več... Žalostno, vendar tako je. Odnos tamkajšnih delavcev se je v dneh letih odkar sem bila nazadnje tam resnično spremenil. Vsi so tako zelo vzvišeni. Sicer pa škoda besed.. Pošlji mi na mail kakšne so sestavine za "najin koktajl". Sicer pa lep pozdrav tja dol, uživita še zadnje dni.
Lp
blagor se tebi, ker se še vedno predajata soncu na Pagu. Jaz bi šla kar nazaj dol, čeprav na Pag me ne vleče več... Žalostno, vendar tako je. Odnos tamkajšnih delavcev se je v dneh letih odkar sem bila nazadnje tam resnično spremenil. Vsi so tako zelo vzvišeni. Sicer pa škoda besed.. Pošlji mi na mail kakšne so sestavine za "najin koktajl". Sicer pa lep pozdrav tja dol, uživita še zadnje dni.
Lp
-
*purple* - Cosmopsiho
Infatuation napisal/-a:
tole sem napisala:
Vse tiste plaže (Čista, itd...) nižje od zrč so ble divje in naravne.Zdej je pa vse skomercializirano, plaže so kot sardelje konzerve, pijani mladiči...bljah!
skratka, nekoč so bile te plaže divje plaže in prekrasne plaže, dokler nekdo ni zavohal vira zaslužka in jih spremenil v svinjarijo.poleg tega pa vseeno lih nebi rekla, da je ta plaža bolj umazana od zrč, glede na to da na tisti plaži ponoči ni nobenga, na zrčah je pa masa ljudi, ki počnejo vse možno po plaži.
vseeno imam raje čudno mešanico peska, kot pa človeške iztrebke.
zame take plaže niso.Niti malo se ne morejo primerjat s plažami v južni dalmaciji.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov