Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Mam filing da mi tele Zrće ne bojo kej preveč ušeč (grem prvič)....
no edin, če bo res un nov diskač odprt. Drgač bom sam sedela tm - ker na house se mi res ne pleše ...mislm uno pobiranje zvezdic... ..to zame ni noben ples. Js mam rada da se muva z boki npr. Kevin Lyttle pa take stvari
no edin, če bo res un nov diskač odprt. Drgač bom sam sedela tm - ker na house se mi res ne pleše ...mislm uno pobiranje zvezdic... ..to zame ni noben ples. Js mam rada da se muva z boki npr. Kevin Lyttle pa take stvari
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
Jas tui nisem neki fan elektro muske.. sem še vedno bol old sql style (stari rock pa reggae) Sam, ko pa sem malo pod šusom pa mi paše včasih tota šopancija,..
Sicer pa, če maš fajn družbo zraven... tak veš da bo zakon, ne glede kaka muska je doli.
Sicer pa, če maš fajn družbo zraven... tak veš da bo zakon, ne glede kaka muska je doli.
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
offtopic: nene, na morju more bit house, kkšn balkan tega majo že dost u lj. kamor greš, balkan vrtijo sj drgač nimam nč proti balkanu, so tut men kkšni komadi kul, ampak na morju pač naj bo house
baje so papayo obnovil, tko da bo kr fajn
jst že pakiram, u soboto pa akcija
baje so papayo obnovil, tko da bo kr fajn
jst že pakiram, u soboto pa akcija
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
MintDidi napisal/-a:a mogoč kera ve, kašne so cene pjač u papayi?? gremo na papaya summer festival (za 4 dni) pa me zanima kok prbližn morm uzet sabo kun.
jst sm bla že lansko leto na tem festivalu.Najbolj se ti splača pit te litrske koktejle k pridejo okol 100kun enden.Večinoma vsi to pijejo.Drgač se ti pa najbolj splača vzet s sabo pijačo pa prej na plaži al pa kje drugje se ga napit pa pol tm sam en koktejlček spiješ pa boš mela čist zadost.Usaj mi smo tko delal,pa smo pršl s 350evri čez 10dni paga s festivalom ured čez.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov