Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
cene hrane so zelo podobne našim. vsaj meni se je tako zdelo, nisem se pa nekaj posebej poglabljala v to. v restavracijah je malo dražje kot tu, kar je razumljivo.
je pa v novalji malo bolj slabo s trgovinami. je sicer nek 'megacenter', notri pa ena majhna trgovinica z najnujnejšim.
maš pa potem v mestu pag eno večjo, za večje nakupe.
je pa v novalji malo bolj slabo s trgovinami. je sicer nek 'megacenter', notri pa ena majhna trgovinica z najnujnejšim.
maš pa potem v mestu pag eno večjo, za večje nakupe.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
z-majči* napisal/-a:aha hvala... bo mal problem k smo brez avta... sam baje voz en avtobus al kako...
pelje bus od novalje do zrč. to je primerno, če mladi pijejo, da ne gredo pol pijani za volan. pa nc ti ni treba v vecje mesto po hrano. v novalji je dost tega na voljo. ni samo ena trgovinca. jih je mal vec, kar se tice prehrane. pa še v zrcah je podnev tud hrana na voljo, mini restavracija. zvecer je pa tam zurka.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Nevem kje ste vi gledale, sam bliz Novalje je ena res ogromna štacuna..kot mercator ali spar in notri imaš res čisto vse. In sicer če se pelješ iz Novalje proti Zrčam, greš namesto naravnost (zrče) levo in zlo bliz je pol ta center. Če spada pod Novaljo pa nevem. Drgač jepa tud v centru Novalje čist dovolj štacun za najnujnešo hrano in ja cene so iste kot pri nas. Restavracije so pa tko, kot povsod na morju, tko da za kkšn dan je,sam da bi pa vsak dan hodu, se pa skor ne splača. midva s fantom greva 2 avgusta za dva tedna, komi čakam.
-
tani24 - Kofetarica
Ja midva mava apartma direkt v centru, v unih ulicah za tržnico, tko, da sva bliz vsega in vseeno v tišini..tko sva bla že lani pa ni bo čist nobenega hrupa...sam midva greva, ker nama je ful sedl, zrče pa mal mn..čez dan je ok..ful mi je všeč papaya z unim bazenom k loh not sediš pa coctailček piješ, sam zvečer mi pa glih ne sede ker tehno pa to pač ni moj tip muzike, pa tud mojga niti slučajno ne spraviš..zvečer sva se ponavad bl po novalji mem štantov šetala, kkšn coctail v centru, pa nazaj v apartma
-
z-majči* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
pol se bosta mela čist lepo, mi gremo pa u en apartma u vili ani al neki tazga je za 8 oseb sam ns gre 7 tko tala družba da bo pomoje fajn pa seveda gre tud moj fnt zravn...sam nevem kaj bomo k večina njih je za žurke pa hočjo u Zrče jst bi se pa mal spočila pa uživala hehe... tale papaja sm pa vidla slike na netu kr u bazenčku se sedi lepo lepo.... a tm je muzka tko tehno pa te fore? mogoče je mal neumesna sam a je tm kkšn lokal z balkansko muziko?
-
tani24 - Kofetarica
hahah točno take lokale sm js iskala pa jih nism najdla..midva sva tud bl za balkan..nevem no midva sva bla lani julija pa je blo zrče na vseh lokacijah tehno..sam baje je v enem včasih tud kej druzga oz. komerciala..da bi blo pa prov balkan pa nism slišala...mogoče sm pač zgrešila, tko da če katera ve nej kr napiše
-
z-majči* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
mi k gremo smo skor usi za balkan tko da upam da bomo kej najdl... drugač je pa apartma velk pa bomo že kej nridl hehe nebo pa nobenmu škodl mal spremembe z muziko...
Če kdo ve kje so v Novalji oz. Zrčah lokali z balkansko muziko naj prosm pove
Če kdo ve kje so v Novalji oz. Zrčah lokali z balkansko muziko naj prosm pove
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
lissa - maš prov, sam sej maš tut u Zagrebu en lokal, kjer vrtijo srbsko musko, pa baje kr dost folka hod.
Sicer pa men bi blo še bolš, da bi vrtel not prov hrvaško musko - tko za densat (npr. Colonia, Karma... )...ker house jst prebavlam max en dan, pol ga mam pa vrh glave :runterdrueck: .
Drgač sm pa jst lih par strani nazaj sprašvala, če je bil letos kdo že dol, ker sem slišala da so letos na novo odprl "balkan" lokal, pa bi blo fajn vedt če je to res
Sicer pa men bi blo še bolš, da bi vrtel not prov hrvaško musko - tko za densat (npr. Colonia, Karma... )...ker house jst prebavlam max en dan, pol ga mam pa vrh glave :runterdrueck: .
Drgač sm pa jst lih par strani nazaj sprašvala, če je bil letos kdo že dol, ker sem slišala da so letos na novo odprl "balkan" lokal, pa bi blo fajn vedt če je to res
-
lissa - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
- Kraj: Primorska
Sej nimam nč prot balkan muski oz. kerikoli muski nasploh, poslušte kar hočte, sam se strinjam z Inflatuation : Colonia, Karma,... Neki kar je hrvaškega.
Tehnača in hausiča pa ne prebavlem, mogoče kakšno urco, več pa ne. Če grem plesat, pol morem plesat, ne pa žarnic šraufat. Lih zarad tega ne maram Zrč.
Al pa ko bi vsaj imel musko za vse, mal house, mal balkana, mal hrvaških ala Karma, Colonia, Severina, mal rocka, popa,...
Da bi blo kul za vse Ampak ja, sem večna optimistka, tko da je realnost daleč odzadaj.
Tehnača in hausiča pa ne prebavlem, mogoče kakšno urco, več pa ne. Če grem plesat, pol morem plesat, ne pa žarnic šraufat. Lih zarad tega ne maram Zrč.
Al pa ko bi vsaj imel musko za vse, mal house, mal balkana, mal hrvaških ala Karma, Colonia, Severina, mal rocka, popa,...
Da bi blo kul za vse Ampak ja, sem večna optimistka, tko da je realnost daleč odzadaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov