Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
*AnNy napisal/-a:kdo pa bo kuhal na morju?lol, jst vem da ne bom v tej vročini, sam zvečer se kej speče zuni na terasi, uživancijaaa čez dan se pa itaq žura
ponavadi se žura čez noč. čez dan pa si na plaži. no saj, na plaži se lahko tudi žura, samo ni to take vrste žur kot ponoči.
sicer pa nekateri kuhajo na morju, še posebej če si v kakem apartmaju. če že ravno ne hodiš vsak dan v restavracije.
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Za kuhanje smo že vse zmenene... rabmo pa pomivalce posode
Resno - gremo z agencijo, tko da žou ne mormo sprejemat gostov u apartma
Resno - gremo z agencijo, tko da žou ne mormo sprejemat gostov u apartma
- Infatuation
- Komunikatorka
*AnNy napisal/-a: sej spal pa ne vem kdaj bomo lol
...na plaži čez dan ... sam ne pozabt kremo faktor 50
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz pa ne vem ali se res staram ali pa enostavno nisem tip za te vrste zabav. Ceprav se zelo rada zabavam, pa kaj novega dozivim, ampak en teden ali celo vec, vsak dan te zurke. To ni za mene. Mam raje take bolj na easy zurke, piknike in te variante.
Se najbolj mi je pa hecno, ko slisis kaksnega tipa rect: Jaaa, grem v Zrce, gremo na babe. Ali obratno. Vse skupaj se slisi, kot ena velika kurbarija. - Saj vem, da ni (ne me napadat zdaj), da je to odvisno od posameznika, je pa verjetno res, da jih gre veliko zaradi tega tja. Ali pa ne.
Se najbolj mi je pa hecno, ko slisis kaksnega tipa rect: Jaaa, grem v Zrce, gremo na babe. Ali obratno. Vse skupaj se slisi, kot ena velika kurbarija. - Saj vem, da ni (ne me napadat zdaj), da je to odvisno od posameznika, je pa verjetno res, da jih gre veliko zaradi tega tja. Ali pa ne.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Ryu napisal/-a:jest tud šibam to soboto za en tedn na Pag, ampak v Novaljo zihr pridem pa tud v Zrče pogledat, nujno... komi že čakam tale morje
ne razumem, kaj si hotela s tem povedat. saj logično, da ne moreš bivat v zrćah, ker to je samo plaža. vsi, ki mislijo iti v zrće, se nastanijo v novalji.
- Infatuation
- Komunikatorka
*AnNy napisal/-a: mi imamo na srečo v apartmaju pomivalni stroj, tko da ne bo treba nobenmu pomivat
A ste mogoče u apartmajih Ivek? Ker če ste, pol mamo očitno tut mi pomivalni stroj....hudooo, sploh nism vedla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov