Papaya- Zrče beach party

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 29. Mar. 2008 23:15

Češnca jst grem zdj u prvi rundi,prov un vikend k bo papaya moto-muzik festival.Najel smo celo hišo ker ns gre 18.Pršlo bo pa 100€ po osebi za sedem nočitev.Kar je dost mal.Ja za letos bi ti res priporočala,sploh če greš v času festivala dol,da si prej rezerveraš.Lansko leto smo šli mi na blef,ampak smo šli 4 dni pred festivalom dol,pa smo dobil ful luškan apartmajček.Ampak k sm šla en dan pred festivalom menjat denar so rekl da ene sobe v Zrćah nimajo več,niti pojstle.Tko da bo kr ornk naval ne.Pa še ta k nm bo hišo oddal je reku da mormo res kmau povedat ker je menda res ful veliko zanimanje za apartmaje.Drgač pa vem da ta isti oddaja apartmaje za 55€ pa je lahko maksimalno 5 oseb notr.Ne vem kako to zgleda,ampak se sliš mau pocen ne.

Željka karte se lahko baje kupijo v poslovalnicah Supra Travel.Spletna stran jim trenutno ne dela,tko da sem mejl jim dons poslala,pa čakam da mi odgovorijo če je to res.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 30. Mar. 2008 13:40

o ful dobr. upam da se da pr njih kupt, k če ne bodo karte šle :)
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 30. Mar. 2008 21:03

kamis napisal/-a:Češnca jst grem zdj u prvi rundi,prov un vikend k bo papaya moto-muzik festival.Najel smo celo hišo ker ns gre 18.Pršlo bo pa 100€ po osebi za sedem nočitev.Kar je dost mal.Ja za letos bi ti res priporočala,sploh če greš v času festivala dol,da si prej rezerveraš.Lansko leto smo šli mi na blef,ampak smo šli 4 dni pred festivalom dol,pa smo dobil ful luškan apartmajček.Ampak k sm šla en dan pred festivalom menjat denar so rekl da ene sobe v Zrćah nimajo več,niti pojstle.Tko da bo kr ornk naval ne.Pa še ta k nm bo hišo oddal je reku da mormo res kmau povedat ker je menda res ful veliko zanimanje za apartmaje.Drgač pa vem da ta isti oddaja apartmaje za 55€ pa je lahko maksimalno 5 oseb notr.Ne vem kako to zgleda,ampak se sliš mau pocen ne.

Željka karte se lahko baje kupijo v poslovalnicah Supra Travel.Spletna stran jim trenutno ne dela,tko da sem mejl jim dons poslala,pa čakam da mi odgovorijo če je to res.

:eek: đžizs.. pa to je džaabeee :)

ja ja valda gremo dol sam zarad moto festivala ;) ma jz pa gledam tle po raznih agencijah, tud po 500 evrov maš, sej sem se kr smejala no... za 500 evrov grem jz raj v egipt al pa nekam ...
dol gremo valda sam zarad mjuzik :D no pa še kej, sam glavn razlog je valda to..

čak mal 55 evrov?? za? en dan al kaj :D full mi ni jasn.. a bi te lahko prosila za kontaktno cifro od tega strica al pa kej... sam najprej če mi tole poveš no, za kok časa je mišlen telih 55 evrov.. pa v čem je fora :D ;)

hvala hed kandi grl ;)
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 31. Mar. 2008 9:48

Bom jst dons popoldne poklicala kolega,pa mi bo povedu,pa ti zvečer tuki napišem.Ja tko je da je apartma kao notr zakonska pojstla,pa pol kauč,to je apartma za 3 osebe,sam pol pa piše da je v tem apartmaju lahko maksimalno 5 ljudi.Se prav da dva lahko spita na kavču pa se da še dodatna pojstla notr al kako.Sam baje da morš ful hitr rezervirat ker je ful veliko povpraševanje.Zvečer ti sporočim.

Amm za karte pa še nč nism zvedla,mi še niso odpisal,tud povem takoj k zvem.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 07. Apr. 2008 9:52

Evo dobila meil za karte...
Karte so se na voljo. Dobite jih v poslovalnici SUPRA TRAVEL, Slovenska 6,
100 Ljubljana - od torka naprej.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 07. Apr. 2008 22:04

verjetn glupo vprašanje..sam kakšni so to koncerti..prvič slišm za ta folk k ga naštevate, kakšna je to sploh zvrst glasbe?
midva z mojmu greva avgusta za dva tedna v novaljo. sva pa vzela studio za 40 evrov pol. mislim ful so zasoljene cene, to je najcnej kar sva našla, pa še ful bliz centra in plaže, tko da upajmo da bo.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 07. Apr. 2008 22:12

To je house scena.Pa avgusta bojo tud partiyi dol tko da,bo gužva ja res velka :D
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 15. Apr. 2008 10:38

A je zihr da bo tud chris lake u papayi??
Uporabniški avatar
klaraninaklara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klaraninaklara » 16. Apr. 2008 20:55

Ne vem punce kje vi to gledate, amapk jst sem si rezervirala app v centru novalje z bazenčkom, palmami,...pa dogajanje bo noro, kr neki pikniki in itd.
Sem šla pogledat če se res karte prodajajo na Supra Travel, pol sem pa kr še app zbookirala. 139 eur po osebi je đabe. Tak, da pojdite pogledat na supratravel.si
Kaj pa line up letos v papayi? juhuuuu... tiesto pa barbara tucker....
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 18. Apr. 2008 1:23

mi gremo tut vrjetn letos u Zrče k bo Tiesto :D woohoo, komi čakam :P
sam še prov se mormo zment, da rezerviramo apartma..itd :)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 18. Apr. 2008 18:00

Kdaaaaaaj je to?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 18. Apr. 2008 19:05

16.-20.7 pa sej poglej mau prejšno stran ti use piše.
Uporabniški avatar
kiana
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kiana » 23. Apr. 2008 18:23

js sm bla zdej že dve leti zapored v Zrčah.. apartma smo mel v Caski - sami mladi v bajti... je dau vsak 100€ za ceu tedn... ni nas pršlo dosti... ena je napisala, da so apartmaji za 500€.. verjetno je pod to mišljeno 7 nočitev in vsaj za štiri osebe.. tk da to se men ne zdi velik... ne vem..
sam morm pa rečt da mi je blo predlani velik bolše kt pa lani! vsaj glede muske v diskačih... ampak vseeno žur je pa bil! :)
letos bomo šli pa verjetno sam na moto-muzik... je treba še kej druzga vidt... :)
me pa še neki zanima, pa bom kr tle napisala, da ne bom nove teme odpirala... a je mogoče ktira že bla v Vodicah pr Splitu? baje majo tam tud neki podobnga kt v Zrčah...
have I told you how good it feels to be me...
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 28. Maj. 2008 12:22

mi bomo jutr rezerviral apartma v novalji, tko da od 13-20 julija se gre v Zrče :gut: gremo pa s collegium :)

a bo še kdo takrat dol, da se spoznamo pa da skp zažuramo? :D
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 28. Maj. 2008 13:39

mi bomo tut jutr rezerviral pr collegiumu za ta cajt :D

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov