Papaya- Zrče beach party
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
najlažja in najbolj ugodna varianta je za moje pojme z vlakom ali busom do reke, od tam naprej pa vozi katamaran vsak dan do novalje-stane 40 kun v eno smer, vožnja traja 2,5h, iz reke pa štarta mislim da okrog 17h, zjutraj gre pa nazaj iz novalje okrog 6h že.
in nehajte že enkrat jokat o gay in ne vem kakšni sceni že, ker sem bila 3 tedne v novalji in zrćah, pa nisem dobila takega vtisa, izbire je ogromno, tako žensk, kot tipov, če ste pa vsi preveč izbirčni je pa to vaš problem. in meni se je je prej kot tipov zdelo več žensk, sploh s collegiumom (pa jih ni bilo malo) so bile večinoma samo ženske. in da tudi tebe dragi bigboi sem videla in je pač tvoj problem, če prideš dol s hordo tipov-vsaj tako je meni delovala tvoja družba...ker verjemi, da nobena ženska ne bo prišla sama do skupine samih tipov, mislim da lahko celo življenje čakaš na kakšen tak čudež
in nehajte že enkrat jokat o gay in ne vem kakšni sceni že, ker sem bila 3 tedne v novalji in zrćah, pa nisem dobila takega vtisa, izbire je ogromno, tako žensk, kot tipov, če ste pa vsi preveč izbirčni je pa to vaš problem. in meni se je je prej kot tipov zdelo več žensk, sploh s collegiumom (pa jih ni bilo malo) so bile večinoma samo ženske. in da tudi tebe dragi bigboi sem videla in je pač tvoj problem, če prideš dol s hordo tipov-vsaj tako je meni delovala tvoja družba...ker verjemi, da nobena ženska ne bo prišla sama do skupine samih tipov, mislim da lahko celo življenje čakaš na kakšen tak čudež
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
a dj ne blodi, ti pokažem fotke, boš naštela kok punc je blo Zrče so take kot sm reku... Novalja nevem, ker se nismo nikol prvlekli do tam, hehe Js govorim za žuranje in diskoteke... Alina, lahk bi pršla pozdravit ane, bi kak koktejl spili, men so vsi bli dobri sam mal goljufajo ki ni glih cel liter Je pol leda not
-
alina - Debatorica
bigboi napisal/-a:a dj ne blodi, ti pokažem fotke, boš naštela kok punc je blo Zrče so take kot sm reku... Novalja nevem, ker se nismo nikol prvlekli do tam, hehe Js govorim za žuranje in diskoteke... Alina, lahk bi pršla pozdravit ane, bi kak koktejl spili, men so vsi bli dobri sam mal goljufajo ki ni glih cel liter Je pol leda not
zdaj se lahko prepiramo do onemoglosti kaj ima kdo na fotki in kaj ne, jst lahko trdim, da mam pa same ženske. v glavnem v treh tednih, ko sem bila tam, nisem zasledila nobene povečane koncentracije moškega spola, prav nasprotno, zdel se mi je da vidim ogromno enih pjanih bab...
pa sej sem te vidla smao enkrat, pa še to bolj za kakšno minuto in se mi ni dalo ravno gužvat na drugi konec lokala...
-
bigboi - Debatorica
gužvat In ker spol je prevladoval v gužvi Hehe, js stavim glavo, da če si slikala nočne žure mam js prav Drugače pa je itk fajn zabava tam, sj sm reku da smo bechwolley igrali cele dneve, pa rugby, pa bibitke pili Mi smo v Gajacu stanovali, kje si pa ti bla? A ti si s collegiumom šla al kako
-
alina - Debatorica
bigboi napisal/-a:gužvat In ker spol je prevladoval v gužvi Hehe, js stavim glavo, da če si slikala nočne žure mam js prav Drugače pa je itk fajn zabava tam, sj sm reku da smo bechwolley igrali cele dneve, pa rugby, pa bibitke pili Mi smo v Gajacu stanovali, kje si pa ti bla? A ti si s collegiumom šla al kako
ne, ne...poznam pa ljudi, ki so šli. jaz sem bila v novalji in kot sem že rekla ne bom se prerekala kdo je na katerih slikah, ker sem šla prov gledat svoje in so povsod ženske, kar se pa gužve tiče je bilo po spolu zelo mešano, celo ena primitivna hrvatica me je hotla mahnt, ker sem se gužvala mimo nje!
-
bigboi - Debatorica
hehe to si me spomnla, mi smo šli pa tko ena frenidca gre mimo ene take in jo zakomolči, pol pa grem js mimo in je zgleda misnla da sm tut punca pa se zabije v mene od zadaj pol jo pa odbije pa se obrne pa se ustraši, pa je čist na drugo stran diskoteke šla Una frendica pa v smeh, meni pa nič jasno ki mi je šele pol povedala da se je komolčla V Novalji pa nismo bli, nam ni zneslo Drugič pridemo kj pogledat
-
*just me* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
- Kraj: Celje
Js še nisem bila dol, oz v Zrčah še ne no, ampak moji znanci pa dol hodijo, jim je noro. Baje je sama k********, tist ki se hoče nasexat gre dol, hahah. Po slikah sodeč sem si kr dočarala sliko in definitivno ni zame.
En kup zadetih italijanov in bab, ki so pršle dat, hahahah
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
*just me* napisal/-a:Js še nisem bila dol, oz v Zrčah še ne no, ampak moji znanci pa dol hodijo, jim je noro. Baje je sama k********, tist ki se hoče nasexat gre dol, hahah. Po slikah sodeč sem si kr dočarala sliko in definitivno ni zame.
če še nisi bla tam kako upaš sploh govorit kako je??js sem bla letos na morju na pagu in sem šla tut v zrče pogledat in je res super žurka. sploh te noben po ničemer ne vpraša,noben ne teži (ko npr.: govorijo da težijo hrvati slovencem itd itd...) in nobene očitne kurbarije ni. sej tam ni bordel, puca
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
treba je vedt, da ljudje radi pretiravajo.. v stilu: ja stari ker epičke, ej use sm grabu lohka za rt, pa usak dna mi je kšna dala, lih tok d anism šu trojčka, ma kaki stari, ČETVROČKA, stariii
my ass men je blo hudo noro the best.. hrvati res ne težijo slvoencm..prej polcaji, k ti prec za usak k***c odpele pajk avto
tko da ne parkirat v ulčice in tm pred luna parkom v novalji (čene pa kazn 600kun )
my ass men je blo hudo noro the best.. hrvati res ne težijo slvoencm..prej polcaji, k ti prec za usak k***c odpele pajk avto
tko da ne parkirat v ulčice in tm pred luna parkom v novalji (čene pa kazn 600kun )
- chiqqa
- Cosmofrik
alina napisal/-a:chiqqa napisal/-a:tko da ne parkirat v ulčice in tm pred luna parkom v novalji (čene pa kazn 600kun )
natančneje: 666 kun ...očitno nisem samo jaz imela to srečo
pol so te pa nategnil..ma ej te polcaji, res..mi smo se enkrt vračal iz zrć in pač folk je biu glasn in s eprpele en polcaj z res ohinsploh wannabe hudo fiesto (a stara k moj dedk) in še bl od ns pijan vn neki nej se gonmo iz tle..uglaunm..res ful kulturni so..sej k so nam odpelal avto (smo se lih fural na 4 kolesnikih lolj) in tko vidmo k nam ga lih dvigujejo pa rečejo nej se vozmo za njim in pridemo ke in res pluval po tleh, žalil use po vrst..pa neki so se eni tm menl z polcaji če se da v evrih plačat pa tko oni posmehljivo: to ti ni evropa, to ti je balkan! pedri zahojeni, še douh naute v evropski budale ene.. in ja, da ne rečm..same slovenske avtomobile so mel..pa vrjetn samo LJ poznajo, ker sam te registreske so ble prpelane ke..pa sploh nevem kako bi vedu kje je avto, nikjer nobenga 'opozorila'..nč od nč..tok o tem :S da ne rečm da so najprj mojga lubija hotl nategnt za 300kun.. še računat ne znajo
zrće so druga zgodba..vem da je ful krimičv..ampk se ne ukvarjam z čem 'več'..tko da to je pol od unih k majo to čez problem!!
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
chiqqa napisal/-a:.prej polcaji, k ti prec za usak k***c odpele pajk avto
mi smo se usak dan fajn nasmejali ko smo gledali tega pajka ko veselo fura golfe, mercedese,bmw-je...že vejo oni koga odpeljat
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
alina - Debatorica
lolitaa napisal/-a:chiqqa napisal/-a:.prej polcaji, k ti prec za usak k***c odpele pajk avto
mi smo se usak dan fajn nasmejali ko smo gledali tega pajka ko veselo fura golfe, mercedese,bmw-je...že vejo oni koga odpeljat
mislim, da clio glih ne paše v to kategorijo, pa so mi ga vseen odpelal. in to prvi dan, prvo uro in seveda edini avto v celi ulici (z lj tablco seveda). kar se pa tiče cene, so mi pa tudi že drugi rekli, da so plačali 666 kun (366 odvoz, 300 kazen za napačno parkiranje), ja pa še kar se tiče prijaznosti-s tem odnosom še dolgo ne bodo prišli v evropo!
- chiqqa
- Cosmofrik
nevem no, k smo bli mi (sredina julija) so rekl 300kun za naložit pa 300 za prevoz.. in ja, smo srečal ene k se poznamo in so se nam smejal češ haha pajk vam je avto odpelu, čez 5 minut so bli že za nami LOL ker je pajk odpelu oba njihova avta LOL... in to isto kot je ena prej rekla, pršl so urco nazaj in parkiral pred lunaparkom..in že so jim odpelal avto..
po en stran je pametno met dražje avtomobile ker bolš pazš kje parkiraš (ker en drug kolega k je furu ostale dol, midva sva šla pa s svojim, no on nikol ne parkira kr tko nek ker pač tist BMW k ga ma ni lih pocen lol )
po en stran je pametno met dražje avtomobile ker bolš pazš kje parkiraš (ker en drug kolega k je furu ostale dol, midva sva šla pa s svojim, no on nikol ne parkira kr tko nek ker pač tist BMW k ga ma ni lih pocen lol )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]