Otok Ugljen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jz še tut nism bla tam, sam mislim, da smo tule v tej temi ko smo se razpisvali o dopustih, že omenli to. Sam zdej nevem točno v keri temi ane Tak, da če mal pobrskaš boš najdla koga ki je že biu tam, pa ti lahk mal poroča
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst sm bla na ugljanu. ni zdej neki wow, je bolj tko za spočit. Za žurat maš diskača v mestu Kukljica to je pa tut bolj kot ne vse... Drgač je full teh mejhnih privat kampov pa hišicm, pa full lepo morje, plaže pa tut čist divje... men je blo všeč upam da bo tut tep.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jaz sem bil v Kukljici na Ugljanu to soboto in nedeljo. iz biograda, kjer sem sicer uzival 14 dni, smo krenili s trajektom na Pasman, v mesto Tkon, potem pa z avtom na Ugljan, v Kukljico. kukljica je simpaticno naselje, ceprav ga je ze nacel zob casa, je pa morje lepo, toplo, celo poletje pa na terasi zvecer nastopa odlicna hrvaska pevka Ella B., tako da je vecerna zabava zagotovljena (sicer je bolj malo ljudi, pa vendarle). cene pijace so normalne, torej 12 kun za pir, kaj se?
simpaticno je bilo!
kar se pa poti tice priporocam staro cesto karlovac - slunj - plitvice - udbina - gracac - obrovac - biograd, pa s trajektom na Pasman.
simpaticno je bilo!
kar se pa poti tice priporocam staro cesto karlovac - slunj - plitvice - udbina - gracac - obrovac - biograd, pa s trajektom na Pasman.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
×mishy× napisal/-a:ni otok ugljan ?
Kot že rečeno, ja, Ugljan je.
Hmm..ja..sem bla pred leti tam tud jz, sam se kej velik ne spomnem.. Uglavnem je res ful mirno, morje & plaže pa tolk bolj lepe, ker ni tolk obljuden otok..
...mirno je pa predvsem zato, ker je psihiatrična bolnica na otoku - to je mene takrat mal strašil (bla še zelo mlada ).
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
purple_rain napisal/-a:...mirno je pa predvsem zato, ker je psihiatrična bolnica na otoku - to je mene takrat mal strašil (bla še zelo mlada ).
Mi2 sva ful rinla po enih zaraščenih potkah, da so trni čist avto spraskal, da bova pršla do kkšne hude plaže na konc sva pa ugotovila, da sva pršla na območje te bolnice
-
petyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
nutella napisal/-a:Jst sm bla na ugljanu. ni zdej neki wow, je bolj tko za spočit. Za žurat maš diskača v mestu Kukljica to je pa tut bolj kot ne vse... Drgač je full teh mejhnih privat kampov pa hišicm, pa full lepo morje, plaže pa tut čist divje... men je blo všeč upam da bo tut tep.
a mogoče veš, če je to diskač tudi za mladoletne?
I just want 2 hold u again
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Am ni bogve kaj..tak ko so ze napisale..razn v Kukljici nias nobene zabave. Pa se to je bol tak..vcasih je bil disko odprt vsak dan..zdaj pa je samo v cetrtek, ko so koncerti. Zdaj ko sn bla jaz je bil Cetinski pa Magazin..saj je blo fajn..vstopnina okoli 80kun. Drugac v soboto je pa srednje polno..ampak muziko majo pa ze 2 leti isto.. Vstopnine do 11 ure ni, drugac je pa 20kun.
Jaz sn lihkar prisla z Pašmana(sosednjega otoka) sn bla v Ždrelcu.. Ta dva otoka sta bolj za počivat kot pa za ful zabavat pa ven hodit. Mi hodimo že 6 let tja, ker je starim všeč. Saj letos sn bla vrjetno zadnjic z njimi tam, ker je res boring
Jaz sn lihkar prisla z Pašmana(sosednjega otoka) sn bla v Ždrelcu.. Ta dva otoka sta bolj za počivat kot pa za ful zabavat pa ven hodit. Mi hodimo že 6 let tja, ker je starim všeč. Saj letos sn bla vrjetno zadnjic z njimi tam, ker je res boring
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov