Otok Ugljen

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 17. Jul. 2006 11:40

na morje grem na otok ugljen. pa me zanima če je kdo že biu tm oz. bolj natančno vtisi z otoka, ljudje hrana ipd.

hvala že vnaprej za odgovore
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 17. Jul. 2006 11:50

ni otok ugljan ?
drugač pa nimam pojma kako je tam, še nisem bila :wink:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 17. Jul. 2006 11:53

ne vem na eni njihovi spletni strani je enkrat napisan ugljen enkrat pa ugljan, tko da ne vem a je prou eno al drugo :)
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 17. Jul. 2006 11:54

ugljan bo :wink: v kater kraj pa greš ?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 17. Jul. 2006 11:59

sploh ne vem :) ena kolegica je organizerala use rezervacijo ipd. in je sam rekla da naj sam spakeramo :D
tko da nč ne vem razn tega da mamo bajto najeto :D
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 17. Jul. 2006 12:28

Jz še tut nism bla tam, sam mislim, da smo tule v tej temi ko smo se razpisvali o dopustih, že omenli to. Sam zdej nevem točno v keri temi ane :) Tak, da če mal pobrskaš boš najdla koga ki je že biu tam, pa ti lahk mal poroča :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 17. Jul. 2006 16:32

Jst sm bla na ugljanu. ni zdej neki wow, je bolj tko za spočit. Za žurat maš diskača v mestu Kukljica to je pa tut bolj kot ne vse... Drgač je full teh mejhnih privat kampov pa hišicm, pa full lepo morje, plaže pa tut čist divje... men je blo všeč upam da bo tut tep.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Jul. 2006 16:29

jaz sem bil v Kukljici na Ugljanu to soboto in nedeljo. iz biograda, kjer sem sicer uzival 14 dni, smo krenili s trajektom na Pasman, v mesto Tkon, potem pa z avtom na Ugljan, v Kukljico. kukljica je simpaticno naselje, ceprav ga je ze nacel zob casa, je pa morje lepo, toplo, celo poletje pa na terasi zvecer nastopa odlicna hrvaska pevka Ella B., tako da je vecerna zabava zagotovljena (sicer je bolj malo ljudi, pa vendarle). cene pijace so normalne, torej 12 kun za pir, kaj se?

simpaticno je bilo! :D

kar se pa poti tice priporocam staro cesto karlovac - slunj - plitvice - udbina - gracac - obrovac - biograd, pa s trajektom na Pasman.
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 18. Jul. 2006 22:45

Js sm že bla, ampak se čis nč ne spomnm, tko da pomoje ni blo nč posebnga. :D
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 23. Jul. 2006 21:38

Fulll lepe plaže, sam jih morš najdt :D , ljudje prijazni (tko k povsod :wink: ) za žurat pa bl mal :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Jul. 2006 15:42

×mishy× napisal/-a:ni otok ugljan ?

Kot že rečeno, ja, Ugljan je.
Hmm..ja..sem bla pred leti tam tud jz, sam se kej velik ne spomnem.. :? Uglavnem je res ful mirno, morje & plaže pa tolk bolj lepe, ker ni tolk obljuden otok..
...mirno je pa predvsem zato, ker je psihiatrična bolnica na otoku - to je mene takrat mal strašil (bla še zelo mlada :) ).
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 24. Jul. 2006 20:39

purple_rain napisal/-a:...mirno je pa predvsem zato, ker je psihiatrična bolnica na otoku - to je mene takrat mal strašil (bla še zelo mlada :) ).

Mi2 sva ful rinla po enih zaraščenih potkah, da so trni čist avto spraskal, da bova pršla do kkšne hude plaže na konc sva pa ugotovila, da sva pršla na območje te bolnice :?
Uporabniški avatar
petyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a petyka » 25. Jul. 2006 0:33

nutella napisal/-a:Jst sm bla na ugljanu. ni zdej neki wow, je bolj tko za spočit. Za žurat maš diskača v mestu Kukljica to je pa tut bolj kot ne vse... Drgač je full teh mejhnih privat kampov pa hišicm, pa full lepo morje, plaže pa tut čist divje... men je blo všeč upam da bo tut tep.

a mogoče veš, če je to diskač tudi za mladoletne? :)
I just want 2 hold u again
SkY-MaN
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2005
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a SkY-MaN » 01. Avg. 2006 7:03

*zeljka* napisal/-a:ne vem na eni njihovi spletni strani je enkrat napisan ugljen enkrat pa ugljan, tko da ne vem a je prou eno al drugo :)
kdaj pa gres na ugljan*
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 05. Avg. 2006 15:24

Am ni bogve kaj..tak ko so ze napisale..razn v Kukljici nias nobene zabave. Pa se to je bol tak..vcasih je bil disko odprt vsak dan..zdaj pa je samo v cetrtek, ko so koncerti. Zdaj ko sn bla jaz je bil Cetinski pa Magazin..saj je blo fajn..vstopnina okoli 80kun. Drugac v soboto je pa srednje polno..ampak muziko majo pa ze 2 leti isto.. :? Vstopnine do 11 ure ni, drugac je pa 20kun.

Jaz sn lihkar prisla z Pašmana(sosednjega otoka) sn bla v Ždrelcu.. Ta dva otoka sta bolj za počivat kot pa za ful zabavat pa ven hodit. Mi hodimo že 6 let tja, ker je starim všeč. Saj letos sn bla vrjetno zadnjic z njimi tam, ker je res boring :roll:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov