od kod vam denar?

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Jun. 2008 15:26

e)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 03. Jun. 2008 17:49

^Na primer jst. :) Sam fizično nemogoče je bilo prišparat toliko denarja za potovanje v Kanado (ki btw niti približno ni poceni). Tko da sem imela dve možnosti - ali ostanem zapečkarica doma ali pa si ''na obroke'' privoščim to noro pustolovščino. Lahko rečem, da mi ni žal pa tud študentski kredit ni tako hud udarec - sicer je pa takšnim stvarem med drugim namenjen.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 03. Jun. 2008 21:09

Js bom letos denar za na morje privarčevala sama, nekaj euričkou bojo pa seveda tut doma primaknil. :P
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 04. Jun. 2008 8:23

jst čez celo leto po malem delam, s tem da imam kar dost sezonsko delo (turizem), da pozimi ni tok full... tko, da se mi fajn izide s faxam, poleti pa je več denarja in dela... tko, da pozimi lahko zaslužim recimo tud samo po 50€ poleti pa tudi čez 1000€... tko, da pol ni tak problem kakšnih 1000€ al pa več dat za kakšno potovanje :)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 04. Jun. 2008 10:15

Js dajem inštrukcije čez celo leto, pazim rojstne dneve (ja...simpatično delo :P ) in že pr tem kar dosti zaslužim. Komi čakam pa, da bom letos delala dobra dva mesca in se bo res nabralo nekaj denarčkov za en dobr dopust. Letos si bova s fantom res privoščla :cool:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 07. Jun. 2008 4:06

Jaz letos nameravam kar precej delati, ampak ne bom investirala v potovanje, ker imam še nekaj dolgov.
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 7. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a račka » 07. Jun. 2008 12:11

to d grem s starimi na morje mi itk oni finacerajo pa še fajn se mamo k gremo s frendi skp... k bom šla pa s frendi, bom pa pač kj delala čez poletje pa to, kj bodo pa stari prispeval :)
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 09. Jun. 2008 21:33

sm zaposlena ampak sm še zlo mlada in živim pr starših tko da od plače morm dt samo za bencin ostalo pa na sebi zapravim :) kkšne dve leti bom še tkole uživala pol pa žal ne več... bom šla kej nasvoje pa vse to.

bom pa izkoristla in si prvoščla doklr lahko
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2005
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objavaNapisal/-a karmy21 » 20. Jun. 2008 20:57

ah jaz sem z 1500 funti preselila v Anglijo, in tukaj zaslužim z delom 5 krat več kot v Slo, pa še določene ugodnosti mam, ker izpolnjujem ene pogoje, ki so potrebni za to. Potujem? Ja, med Anglijo, Slovenijo in Francijo, kjer imam partnerja

lp :)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 20. Jun. 2008 21:33

5x več zaslužiš pa verjetno še 5x več zapraviš pa smo na istem :P no usaj ponavad je tko-visoke plače -visok standard
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 21. Jun. 2008 1:46

Jaz imam že nekaj časa dva računa. Na enem izmed njiju imam tisti denar, ki ga hranim za kaj vrednejšega in si ga sama nakazujem.
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a habibi7 » 21. Jun. 2008 12:05

Velik delam in če nimam kakih hudih investicij potem kar veliko zapravim za razna lutanja po svetu.
Itak se za potovanje odločim že veliko prej, pa načrtujem itd... tako da zaslužim za vse sama. Ko se pa bliža čas odhoda, ponavadi še fotr malo pritakne zraven, ker sam tako hoče, sej ne da bi rabila :D
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 21. Jun. 2008 12:22

Jaz tud delam kaki mesec,dva in tisto kaj zaslužim, porabim skoraj izključno za potovanja, razne izlete...no pa tud za cunje ali pa kaj takega. Nimam drugih stroškov-niti za bencin,...Res pa je, da rajši kot pa dam 2000evrov (to zdaj na pamet govorim) za 1 mesečno potepanje po Ameriki, grem za ta denar rajši 2x al pa 3x za en tedn na 3 različna mesta- recimo Grčija, Tunizija, Španija itd. Pač več vidim. Ko bom pa imela redno službo in s tem tudi malo več denarja, si pa bom še kaj takega privoščla če mi bo :D - recimo na Kubo bom 100% enkrat šla najmanj za 14 dni.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 21. Jun. 2008 16:58

Ja delat pa šparat je treba, sej k se velikrat odrečeš kakšnim nepotrebnim stvarem se lahko od tega nabere kr precej keša..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Jun. 2008 16:59

meni dajo starši za morje.
drugo leto pa mislim malo dlje in bom zato tudi čez leto morala malo bolj varčevati, kot sem navajena. to bo še hudo leto :? glede na to, kaka zapravljivka sem. :oops:

jaz mam željo iti vsaj enkar na kubo, pa enkrat na kitajsko. mogoče še v avstralijo, ko mam lih sorodnike tam. :cool:
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov