Nujno potrebujem #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^seriously, ti bi šla z busom tja? Em - neudobno?
Kaj pa vlak? www.bahn.de
Kaj pa vlak? www.bahn.de
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Summer055 napisal/-a:mogoče katera ve kje najdem avtobuse, ki peljejo v nemčijo. Recimo do heidelberga
http://www.eurolines.com/
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Če se prav spomnim, smo mi imeli nek večdnevni pass, ki je veljal za ves javni prevoz (podzemna, bus, tramvaj). Tako da nekaj takega sigurno obstaja. Več se ne spomnim, sam to, da smo to dobili na postaji podzemne.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
A slučajn kdo ve, kako se reče unmu "labirintu" v danski al pa švedski (ne spomnem se več točno kje je blo), kjer je ful enih sob, in ti "se igraš v manjši skupinici (3, 4 osebe), tako da v vsaki sobi iščeš namige kako odpret naslednjo sobo (pa magar je najdt pravo šifro al da se morjo vsi trije naenkrat dotaknt nečesa...)...?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Kako do Mastercard prepaid kartice?
Kakšne izkušnje?
Našla tole o moneybookers:KLIK (in 10€ letno ni panike, ker že za en povratni let plačaš 10 funtov pri Ryanairu). Po drugi strani pa tudi na Mastercard strani ponujajo jih, in npr. od Western Union naj bi blo vse zastonj. Je kak trik?
Kako do Mastercard prepaid kartice?
Kakšne izkušnje?
Našla tole o moneybookers:KLIK (in 10€ letno ni panike, ker že za en povratni let plačaš 10 funtov pri Ryanairu). Po drugi strani pa tudi na Mastercard strani ponujajo jih, in npr. od Western Union naj bi blo vse zastonj. Je kak trik?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2980700
Tule je bilo nekaj govora o tem, mogoče bo kakšna koristna info (sama se pa nikoli nisem poglabljala).
Tule je bilo nekaj govora o tem, mogoče bo kakšna koristna info (sama se pa nikoli nisem poglabljala).
-
purple_rain - Cosmopsiho
Heh, brskanje po mejlih & forumu mi je povedalo, da sem se že napol registrirala tuki, ampak nisem upala zaključit prijave, ker sem se bala, da mi bodo hotel kej zaračunat.purple_rain napisal/-a:En zanimiv prispevek na STA forumu o teh karticah:
http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2980700
https://www.entropay.com/
Je en kup nekih začetnih stroškov in provizij, ampak se potem kasneje splača, če se dosti uporablja kartico.
No, valda ne, prijava novega računa ("virtual visa") pri njih je zastonj, so pa stroški potem, med drugim:
za nalaganje denarja na račun 4.95% zneska,
naročilo prepaid MasterCard kartice 7.49€,
zaprtje računa 4.5€ (imajo pa neko foro, da če si v 14 dneh (od uspešne prijave za kartico) premisliš, je zaprtje zastonj; "cooling off" obdobje temu pravijo; več tuki);
najbolj me pa nazaj drži, da je ne naročim to, da zaračunavajo nek "dormant fee" , ko po 6 mesecih ni nobenih aktivnosti: 3.75€ (ne znam pa razbrat, a je to na mesec ali za preteklo obdobje) (se pravi, bo zihr treba več potovat, da se bo splačalo imet to kartico ).
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^tko, jaz sem jo kar naročila (še čakam potrdilo naročila najprej ), dobila naj bi jo v roku 10 dni (od potrditve)..pa da vidmo kaj bo.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Glej, da poročaš kak se kej obnese in kakšni so stroški.
NOVO:
Sicer sem že tečnarla purple_rain, ampak bom kar še vprašala, če ima slučajno kdo izkušnje.
In sicer: Na povratnem potovanju Lj-London z easyJet bi si le za domov čekirala kovček, gor le z ročno. Koliko stane da na letelišču prijaviš kovček? Kakšne izkušnje?
Če ne, bom pa kar na easyJet poslala mail.
NOVO:
Sicer sem že tečnarla purple_rain, ampak bom kar še vprašala, če ima slučajno kdo izkušnje.
In sicer: Na povratnem potovanju Lj-London z easyJet bi si le za domov čekirala kovček, gor le z ročno. Koliko stane da na letelišču prijaviš kovček? Kakšne izkušnje?
Če ne, bom pa kar na easyJet poslala mail.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^jz še vedno upam, da res samo 11 £.
Kartica pa "odobrena" in na poti k meni.
Kartica pa "odobrena" in na poti k meni.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Držim monologe v tej temi
Skratka, imam jo (mastercard prepaid kartico) , zdej moram pa še €vrote nekje najt, da jo lahko začnem uporabljat.
Skratka, imam jo (mastercard prepaid kartico) , zdej moram pa še €vrote nekje najt, da jo lahko začnem uporabljat.
-
*mala* - Cosmopsiho
No, kar hitro Da poročaš kak vse to gre in kakšne so provizije
Aja, a lahko s prepaid kartico plača tudi tisti, ki sploh ne potuje, ali mora biti lastnik eden izmed "potovalcev"?
Aja, a lahko s prepaid kartico plača tudi tisti, ki sploh ne potuje, ali mora biti lastnik eden izmed "potovalcev"?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov