Nujno potrebujem #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Poglej na www.momondo.com.
jaz sem za tvoje datume našla za 195€ z Lufthansso iz Graza s postankom v Munchnu (tak da pot traja mal dlje, ampak vseen si pozno popoldne v Parizu).
jaz sem za tvoje datume našla za 195€ z Lufthansso iz Graza s postankom v Munchnu (tak da pot traja mal dlje, ampak vseen si pozno popoldne v Parizu).
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
purple_rain napisal/-a:Verjetno nima smisla govort, da pod 3k težko prideš - tisto mal kar sem gledala, so tam nekje cene - ker to verjetno že veš?sončk napisal/-a:Čist okvirno - kok približno pride 3-tedensko potovanje po Jugovzhodni Avstraliji z enim ovinkom do Uluruja (ki je v centralni Aus)? Seveda budget.
Ja mi mamo ekskurzijo za 2k, zato sprašujem
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^uuu, naaaajs!
I envy you.
Noro uživej!!
I envy you.
Noro uživej!!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
če je to res cena go for it! ker že sam za karto lahk daš jurja. a lahko tud kdo drug gre zraven?
-
purple_rain - Cosmopsiho
Grem lahko jz namest tebe, res, ni mi panike, se žrtvujem (sam še 2k € moram zbrat).sončk napisal/-a:Ja sej še nism prepričana glede itja tja.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^
Ne, res, probi zbrat in it!
Ne, res, probi zbrat in it!
-
purple_rain - Cosmopsiho
novo vprašanje
Še nikoli do zdej nisem prenosnika s sabo nosila na potovanje, tokrat pa imam tak namen, in me zanima sledeče: vem, da gre računalnik lahko z osebo na letalo (kot "cabin luggage"), ampak - a se to šteje kot tisti en dovoljen kos al je lahko torba z rač. plus torb(ic)a/nahrbtnik? Ker vem, da sem videvala ljudi nosit s sabo oboje, se pravi imet 2 kosa (en od teh rač.). Ampak zdej berem (za Ryanair), kjer pa pravijo, da mora bit rač. del tistega enega kosa prtljage.
Verjetno je tud mal odvisno od varnostne službe na samem letališču, ki lahko da ima drugačna pravila od letalske družbe?
Potem je boljš, da vzamem en mal večji nahrbtnik/torbo in vse skupej združim, ane?
Mnenja, izkušnje?
Še nikoli do zdej nisem prenosnika s sabo nosila na potovanje, tokrat pa imam tak namen, in me zanima sledeče: vem, da gre računalnik lahko z osebo na letalo (kot "cabin luggage"), ampak - a se to šteje kot tisti en dovoljen kos al je lahko torba z rač. plus torb(ic)a/nahrbtnik? Ker vem, da sem videvala ljudi nosit s sabo oboje, se pravi imet 2 kosa (en od teh rač.). Ampak zdej berem (za Ryanair), kjer pa pravijo, da mora bit rač. del tistega enega kosa prtljage.
Verjetno je tud mal odvisno od varnostne službe na samem letališču, ki lahko da ima drugačna pravila od letalske družbe?
Potem je boljš, da vzamem en mal večji nahrbtnik/torbo in vse skupej združim, ane?
Mnenja, izkušnje?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Sicer laptopa še nisem imela na letalu, imam pa vedno ročno prtljago "v kosih." Ponavadi običajni nahrbtnik in posebej torbico, včasih še fotoaparat posebej, če ga ne stlačim v nahrbtnik.
Ampak če letiš z Ryanairom, je po moje bolje, da vse stlačiš v en nahrbtnik za vsak primer, ker sem slišala, da komplicirajo (meni niso, ampak tega je že ene 4 leta).
Ampak če letiš z Ryanairom, je po moje bolje, da vse stlačiš v en nahrbtnik za vsak primer, ker sem slišala, da komplicirajo (meni niso, ampak tega je že ene 4 leta).
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^aha..no sej zato vprašam še ostale, ker sem tud jz že doživela različne "ukrepe" - z isto družbo, ampak na različnih letališčih: enkrat sem mogla vse združit v eno torbo (skor pokala po šivih), drugič sem pa lahko mela nahrbtnik+torbico posebej.
Kaj pa če bi ga dala v čekirano prtljago? Se bojim, da se mu ne bi kej zgodil.
Kaj pa če bi ga dala v čekirano prtljago? Se bojim, da se mu ne bi kej zgodil.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Nizkocenovni - nujno samo en kos ročne (pa še to ti tehtajo)
"Navadne let. družbe - ročna + laptop + zarad njih maš lohk še fotkič okol vratu, eno uno torbico okol pasu...
"Navadne let. družbe - ročna + laptop + zarad njih maš lohk še fotkič okol vratu, eno uno torbico okol pasu...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Eno vprašanje... It's a long shot, ampak vseen. Oktobra letim z Iberio iz Benetk preko Madrida proti J Ameriki. V Madridu me čaka 14-urni postanek čez noč
A obstaja kakšna minimalna možnost, da mi letalski prevoznik (torej Iberia) zagotovi prenočišče? Nekatere družbe na nivoju (Emirati, Qatar...) imajo baje tako urejeno. Sicer se že zdaj psihično pripravljam na spanje na letališču, ampak poskusiti ni greh
Aja pa še to... Nekje sem slišala, da moraš v primeru, da je med letoma več kot 12h (ali nekaj takega), ponovno čekirati prtljago, ne glede na to, da imaš vezan let. Ve kdo? Itak bom na šaltru v VCE vprašala, ampak me zanima že zdaj
A obstaja kakšna minimalna možnost, da mi letalski prevoznik (torej Iberia) zagotovi prenočišče? Nekatere družbe na nivoju (Emirati, Qatar...) imajo baje tako urejeno. Sicer se že zdaj psihično pripravljam na spanje na letališču, ampak poskusiti ni greh
Aja pa še to... Nekje sem slišala, da moraš v primeru, da je med letoma več kot 12h (ali nekaj takega), ponovno čekirati prtljago, ne glede na to, da imaš vezan let. Ve kdo? Itak bom na šaltru v VCE vprašala, ampak me zanima že zdaj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov