Nujno potrebujem #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 496 prispevkov
• Stran 33 od 34
•
Prejšnja
1 ... 30, 31, 32, 33, 34
Naslednja
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nekaj za na pot, da je udobno in isto imaš potem še za nazaj. Pol pa še ene dodatne hlače, če tiste jutrišnje zamažeš in dve majici, ki obe pašeta k obema hlačama. Pa spodnje hlače + nogavice za vse dni. Kratki rokavi, ker je toplo in eno jopico/hoodie za zvečer. Čevlje samo ene - tiste, ki jih imaš tudi za na pot, ne dodatnih pakirat. Za spat karkoli pač imaš. Glavnik, če je to your thing ( ) in zobna ščetka. Manjša brisača in milo ter zobna pasta, če tega ne bo tam. Vse skupaj gre v običajni dnevni nahrbtnik. Če se izkaže, da je česa premalo, slišim, da imajo zdaj na dolenjskem tudi trgovine že, pa greš kupit.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Ok, pa še jaz z vprašanjem
Kako iz Švice domov, da ne bom bankrotirala, a bom hkrati doma v razumnem času (torej ne bi šla peš)?
Kako iz Švice domov, da ne bom bankrotirala, a bom hkrati doma v razumnem času (torej ne bi šla peš)?
-
Temptress - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Ok, bom tukaj vprašala, ker vas je res dosti popotnikov in imate izkušnje:
Prijatelj iz Nemčije pride v Slovenijo na obisk za cca. 4 dni.
Potrebuje neko cenovno ugodno varianto za teh par dni, kjer bi lahko bival/spal. S seboj bo imel verjetno tudi bejbo, tako da mora plac bit za 2 osebi.
Hotel bo opcija v skrajnem primeru, hostel mu ne diši najbolj (ne vem zakaj?). Kaj potem sploh še preostane?
Prosim za pomoč.
Prijatelj iz Nemčije pride v Slovenijo na obisk za cca. 4 dni.
Potrebuje neko cenovno ugodno varianto za teh par dni, kjer bi lahko bival/spal. S seboj bo imel verjetno tudi bejbo, tako da mora plac bit za 2 osebi.
Hotel bo opcija v skrajnem primeru, hostel mu ne diši najbolj (ne vem zakaj?). Kaj potem sploh še preostane?
Prosim za pomoč.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
AirBnb
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
_patchouli_ napisal/-a:Ok, pa še jaz z vprašanjem
Iz Zuricha je vlak lahko poceni, samo imajo omejeno kart:
http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/svica
Ali pa kaki prevozi.org
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Na fb imas tudi grupe slovencev, ki gor zivijo, tam pogosto kdo ponuja prevoz
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Hvala, sem že nazaj Šla z vlakom za cca 30 evrov. Sedaj že Berlin študiram
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Ja, najceneje, ampak se mi ne da bit 14 ur na poti, ker sem omejena s časom in ne grem na dopust
Ryanair iz Trevisa za še enkrat tolk kot Flixbus, vključno z Gooptijem. Za spremembo mam denar, ne pa časa.
Če mi j***** kreditna prime
Ryanair iz Trevisa za še enkrat tolk kot Flixbus, vključno z Gooptijem. Za spremembo mam denar, ne pa časa.
Če mi j***** kreditna prime
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Staršema bi za neko posebno priložnost rada rezervirala vikend paket (dve nočitvi s POL ali vsaj zajtrkom) do tam nekje 80-100eur za oba, nekje v Savinjski, Štajerski ali kje tam v kakšnih prijetnih termah, da bi v to ceno bilo všteto tudi kopanje in je v okolici lepa narava, peš poti ipd., da imata kaj početi. Sta tudi ljubitelja dobrega vina, tako da če bi bilo kaj takega v paketu/okolici, bi bilo to super. Iščem preko raznih strani pa kar je v tem cenovnem rangu ni ne vem kako zanimivo.. Samo koča/soba in to je to.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Sem že gledala tam ja, tudi na drugih kupon variantah, a ne najdem nič v tem cenovnem razponu za dve osebi in dve nočitvi s POL ali vsaj zajtrkom. Zdaj sem nekaj pri Sončku našla.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Za to ceno težko najdeš nekaj fejst dobrega.
Je pa moja sestra še v študentskih časih šla sem, vključeno je imela polpenzion+kopanje v Lendavi ali Lentiju (Madžarska), pa ravno v tvoj budget bi šlo.
http://prenocisca-kocar.si/index.php?op ... view&id=21
Je pa moja sestra še v študentskih časih šla sem, vključeno je imela polpenzion+kopanje v Lendavi ali Lentiju (Madžarska), pa ravno v tvoj budget bi šlo.
http://prenocisca-kocar.si/index.php?op ... view&id=21
The world is as you are.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Hvala za idejo! Vbistvu itak nisem iskala oz. pričakovala za moj budget karkoli od luksuza, ampak že najbolj osnovne koče/terme so za dva tam okoli 100eur. Jaz sem našla potem še nekaj cenejšega, moram pa še sedaj premislit kje bi bilo boljše. Eno je v Sv. Martinu na Muri (Hrvaška), druga opcija bi pa ble Terme Lendava iz zgornjega linka. Fino je, da mata poleg bazena še kaj počet zunaj v naravi, pa magari je samo sprehod v okolici, če je kaj za videt. V Lendavi še nisem bla, a kolikor gledam imajo samo en notranji bazen
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Zkaj pač ne bi kupla sam sobe na dobri lokaciji in si potem onadva čist sama rihtata?
Jaz staršema plačam zmer kako sobo v Bohinju pa enkrat sem jima kočo na Pokljuki, potem pa hota na turno smuko pa kolesart itd...
so odrasel folk z kešem, dost je da jih spravš da grejo nekam.
Jaz staršema plačam zmer kako sobo v Bohinju pa enkrat sem jima kočo na Pokljuki, potem pa hota na turno smuko pa kolesart itd...
so odrasel folk z kešem, dost je da jih spravš da grejo nekam.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Prvi neprebran prispevek • 496 prispevkov
• Stran 33 od 34
•
Prejšnja
1 ... 30, 31, 32, 33, 34
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov