nUjNo-nekaj pocen za prespat-portorož/izola
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- miss*Summer*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
- Kraj: Ljubljana-Portorož
Za tiste, ki poskušate priklicati Dijaški dom Portorož: zaprt je, ker ga prenavljajo. Za turiste naj bi se odprl po 17.8., tako kot je že linkica napisala. Drugače pa so sobe na obali trenutno bolj ko ne polno zasedene (sploh tiste cenejše), tako da je kar težko kaj za dobit.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Bom se tukaj vprasala:
Je katera clanica Primorske Univerze in ne je na studentske bone cez poletje? Rabila bi namrec 6 bonov za Papa Chico v Portorozu. Denar lahko nakazem prej in mi bi tista, ki bi to lahko naredila, poslala bone po posti. No, zanima me se, ce je kje drugje v Portorozu dobro za jest na bone?
Je katera clanica Primorske Univerze in ne je na studentske bone cez poletje? Rabila bi namrec 6 bonov za Papa Chico v Portorozu. Denar lahko nakazem prej in mi bi tista, ki bi to lahko naredila, poslala bone po posti. No, zanima me se, ce je kje drugje v Portorozu dobro za jest na bone?
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
_Petra_ napisal/-a:Sem klicala v Kamp Lucija in so mi rekli, da smo lahko v coni A, ki je za prikolice in je bolj mirna in placamo cono B - torej 10 € na dan in ne 12 €. Cez dan pa tako ne bom v kampu. Upam, da bomo preziveli.
A je 10 eur na osebo, ali na šotor? Najbrž na osebo?
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Nevem ce se vam splaca tm s sotori mahat okoli glede na nevihto ki je bla uceri.. Sploh si nocem predstavljat kaj se je tam dogajalo
_Petra_ Bon cafe v Luciji ma dobre sendvice na bone, pa Pirat v Piranu ima baje dobro morsko hrano (tko sm slišala). Druge stvari so izgleda ukinili.. alpa je samo poleti tko majhna izbira.
_Petra_ Bon cafe v Luciji ma dobre sendvice na bone, pa Pirat v Piranu ima baje dobro morsko hrano (tko sm slišala). Druge stvari so izgleda ukinili.. alpa je samo poleti tko majhna izbira.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- iuventus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2010
bigboi napisal/-a:mi oddajamo... Maš pa 2 spalnice, v eni je zakonska postla, v drugi pa pograd pa samostojna postla. Maš pa kuhno, kopalnico, pa en mali vrtek... Je pa v Piranu, blizu rokovega trga, 2 min do tartinjevega, 5 min do plaže... Za ceno se pa da zmenit, mislim da je največ kar je mama kasirala blo 15 eur. na osebo...
Še vedno oddajate?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov