nUjNo-nekaj pocen za prespat-portorož/izola
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
MsN napisal/-a:Lahko ti povem, kako je tam nasplošno - pobruhano Večinoma tam bivajo zabave željne skupinice, predvsem najstniki, ki konstantno pijejo. Če želiš tako vzdušje, je to super prostor, če bi rada kaj mirnega, pa boš globoko razočarana.
Sicer pa Portorož naravnost sovražim - ogabna plaža brez sence, obupno umazana voda, drago je že več let, tipičen turist pa je fensi nastopač, ki mu je višek dneva sprehajanje gor in dol po edini ulici Portoroža. Ne prebavljam tega kraja, čeprav se vsako leto znajdem tam
V bistvu gremo na morje samo za podaljsan vikend - 4 dni, zato ne bi rada sla na Hrvasko. Gremo punce in smo se za Portoroz odlocle, ker se ob vecerih kaj dogaja, ceprav vem da sta morje in plaza obupna. Ampak v Umagu ali Porecu se nic kaj ne dogaja ob vecerih me pa ne bi sle tak penzionisticno varijanto.
To, da je v kampu polno pijane mladine sem slisala, ampak naj bi obstajal tud bolj "penzionisticen" del, cisto nekje pri vhodu. Ker mi bi v bistvu v kampu samo spale, ampak je pa problem, ce ti horde pijanih ne pustijo tega.
Sploh ne vem, kaksna je druga moznost, ker apartmajev ni za dobit, hoteli so pa itak grozno dragi...
- Gost
V Lucijinem kampu sta dve coni, cona A in cona B, ena je dražja in zato bolj odmaknjena in mirna, ampak tam so v večini postavljene prikolice.
Pa saj ne boste dosti spale, sicer pa tudi najbolj vrli 15-letniki proti jutru omagajo in bo tišina
Pa saj ne boste dosti spale, sicer pa tudi najbolj vrli 15-letniki proti jutru omagajo in bo tišina
- zala123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
- Kraj: Kranj
linkica napisal/-a:klicem ze skoraj cel teden v dijaski dom Portoroz pa se ne oglasijo... ima kdo kaksno zamisel, kje se se da prespati na nasi obali? za OK ceno in polnim ali pol penzionom?
A imajo tukaj tud hrano? Kje točno pa je to?
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Joj MsN ne me strasit. Midva se neki nagibava da bi sla v lucijo cez dva tedna.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
če greš v lucijo v kemp, se skušaj izognt vikendu.med vikendom je tam katastrofa!imaš res dva dela, eden na začetku in drugi "elitni" del na koncu.Ločena sta z rampo in kukr vem, je zadnji del samo za pavšaliste in prikoličarje.Ponoči oziroma po deseti ali enajsti uri je pred rampo v drugi del varnostnik in te ne spusti do plaže, niti do lokala.
čez dan je pa res katastrofa v prvem delu. Šotori, pred šotori avti in vsak svojo musko do konca na glas, tko da slišiš mešanco vse od eminema, slakov, cece, riane itd...zvečer se sicer po kempu furajo murjaki in stalno hodijo varnostniki ki folk, ki ne upošteva pravil redno ven mečejo, ampak ko gre varnostnik iz kempa v tiste njihove kučice na začetku, nemalo folka rado izziva in daje musko na glas.Men je blo tam res grozno, čeprav sem bla večino časa tam "pod vplivom", ker drugače niti ni šlo
Izberta rajš kakšn drug kemp, res, verjetno so tud cenejši pa bolj mirni in za normalno preživljat dopust.Moja noga, v kemp v lucijo ne stopi nikoli nikoli več, pa makar bila edina morska destinacija daleč naokoli
čez dan je pa res katastrofa v prvem delu. Šotori, pred šotori avti in vsak svojo musko do konca na glas, tko da slišiš mešanco vse od eminema, slakov, cece, riane itd...zvečer se sicer po kempu furajo murjaki in stalno hodijo varnostniki ki folk, ki ne upošteva pravil redno ven mečejo, ampak ko gre varnostnik iz kempa v tiste njihove kučice na začetku, nemalo folka rado izziva in daje musko na glas.Men je blo tam res grozno, čeprav sem bla večino časa tam "pod vplivom", ker drugače niti ni šlo
Izberta rajš kakšn drug kemp, res, verjetno so tud cenejši pa bolj mirni in za normalno preživljat dopust.Moja noga, v kemp v lucijo ne stopi nikoli nikoli več, pa makar bila edina morska destinacija daleč naokoli
- Gost
Spomnila sem se še na varnostnike v Luciji. Še jaz in moje kolegice, ki smo bile res med bolj miroljubnimi gosti, smo eno noč letele iz kampa, ker je bilo baje preglasno In tam ti res ne preostane drugega kot, da cel večer preživiš izven kampa, se opijaniš do te mere, da te hrup in bruhanje ne motijo in se spustiš na njihov nivo - no, meni je to do skorajšne perfektnosti uspelo, ko sem bila stara 16, dandanes bi verjetno po treh urah spakirala in šla v penzionistično Izolo
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
_Petra_ napisal/-a:Sem klicala v Kamp Lucija in so mi rekli, da smo lahko v coni A, ki je za prikolice in je bolj mirna in placamo cono B - torej 10 € na dan in ne 12 €. Cez dan pa tako ne bom v kampu. Upam, da bomo preziveli.
takrat ko sm bla jst v cono B-med penzioniste s šotorom nisi smel.
drgač pa hudiča, 10€???????Kaj na šotor al na osebo?Groza.Za portoroško svinjarijo zihr nebi dala tolk.za deset evrov sm jst tri dni v kepu na Krku, pa mam čistejše morje, lepšo plažo in cenejši pir.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Saj zato pa sem klicala in mi je tisti gospod zagotovil, da si lahko tudi v bolj mirnem delu. Sem povedala zakaj. Je bil pa prijatelj tam pred enim tednom in je rekel, da so tud njim rekli, da so lahko tam, ampak oni so se seveda odlocili za bolj zurersko varijanto.
Kamp je ful zaseden, ceprav me gremo v cetrtek in baje ni krize, cez vikend pa je polno, gospod je rekel, da bi znal biti problem, ce prides v petek, rezervacij pa za sotore ne sprejemajo.
Ja, 10 € je res dosti, ampak za tako malo dni se nam ze zaradi bencina in cestninne splaca kam dlje na Hrvasko, tukaj Umag ali Porec pa se ob vecerih nic ne dogaja.
Sicer pa mi je cisto vseeno kak kamp je, ker bom tam res samo spala in zajtrkovala. Pa kopalnico uporabljala- ce ne bo pobruhana.
Kamp je ful zaseden, ceprav me gremo v cetrtek in baje ni krize, cez vikend pa je polno, gospod je rekel, da bi znal biti problem, ce prides v petek, rezervacij pa za sotore ne sprejemajo.
Ja, 10 € je res dosti, ampak za tako malo dni se nam ze zaradi bencina in cestninne splaca kam dlje na Hrvasko, tukaj Umag ali Porec pa se ob vecerih nic ne dogaja.
Sicer pa mi je cisto vseeno kak kamp je, ker bom tam res samo spala in zajtrkovala. Pa kopalnico uporabljala- ce ne bo pobruhana.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ce se kdo rabi oz. ga zanima... po 14-dnevnem klicanju v DD PORTOROZ se mi je vceraj javila zelo neprijetna zenska, ki je bila nesramna...
povedala je, da so na kolektivnem dopustu do 23.8. 18.8. pa se lahko poklice in rezervira. do takrat pa nic...
mislim, da glede na nesramnost itd. tja letos ne greva. ocitno imajo dosti gostov, da si lahko privoscijo kaj taksnega.
povedala je, da so na kolektivnem dopustu do 23.8. 18.8. pa se lahko poklice in rezervira. do takrat pa nic...
mislim, da glede na nesramnost itd. tja letos ne greva. ocitno imajo dosti gostov, da si lahko privoscijo kaj taksnega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov