nUjNo-nekaj pocen za prespat-portorož/izola

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mala zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala zvezdica » 19. Jul. 2008 19:03

bigboi napisal/-a:mi oddajamo... Maš pa 2 spalnice, v eni je zakonska postla, v drugi pa pograd pa samostojna postla. Maš pa kuhno, kopalnico, pa en mali vrtek... Je pa v Piranu, blizu rokovega trga, 2 min do tartinjevega, 5 min do plaže... Za ceno se pa da zmenit, mislim da je največ kar je mama kasirala blo 15 eur. na osebo...

bigboi?????eno vprašanje.....twoja mama še oddaja sobe oz. apartma?????če ja, se mi prosim javi, ker bi nujno rabila.lp
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 30. Jul. 2008 10:26

Da ne bom odpirala nove teme. Kaj pa hrana v Portorožu? Katere restavracije priporočate? A so kje kaj bolj ugodne cene?
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 30. Jul. 2008 10:28

Kako bi jaz k temu naslovu dodala zraven še prehrano? Ker pomoje res nima smisla odpirati novo temo za prehrano v Portorožu?
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 31. Jul. 2008 17:37

mala zvezdica napisal/-a:bigboi?????eno vprašanje.....twoja mama še oddaja sobe oz. apartma?????če ja, se mi prosim javi, ker bi nujno rabila.lp

Mi mamo že kak mesec vse prej rezervirano, zadnji moment ne boš skoraj nikjer dobila po ugodni ceni... Pa bolj malo sem na forumu, če koga kaj zanima naj privat pošlje, pol dobim obvestilo pa pridem pokukat kaj in kako...
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 31. Jul. 2008 18:43

Bom kar tukaj vprasala: Ali je bila ze katera v kampu v Luciji? Zanima pa me pa vse, ali je voda ob parceli, ali je elektrika ob parceli, kako je tam nasplosno, kako je s hladilniki, sefi, ...?
Vsakrsna informacija je dobrodosla. :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 31. Jul. 2008 19:01

Kamp kot vsak. Postaviš šotor, imaš elektriko, wc+kopalnica=saj veš kak je v kampu, kar pa se sefa pa hladilnikov tiče...ne da bi vedla..
Zgoraj ste se pogovarjali o hrani v Portorožu, v križišču za Lucijo je ful dobra picerije Sidro. Imajo tudi testenine, solate. Dobra hrana, prijazni natakarji, zmerne cene.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 31. Jul. 2008 22:08

Razlagalka napisal/-a:Zgoraj ste se pogovarjali o hrani v Portorožu, v križišču za Lucijo je ful dobra picerije Sidro. Imajo tudi testenine, solate. Dobra hrana, prijazni natakarji, zmerne cene.

Heh, mojima dvema je tut fajn gostilnca, men pa totalno odbijajoča (najbrž zarad ambienta pa lokacije, jedla sm tm sam enkrat).
U Portorožu ponavad jem(o) u Papa Chico-tu, se sladkam(o) u Cacao-u in pijem(o) u Alayi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 01. Avg. 2008 3:26

Zdej veš kam ni treba zahajat da se izogneš žabariji...
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 03. Avg. 2008 13:53

V Portorožu in nasploh ob obali so letos cene zelo zasoljene. Pri hrani ne vem koliko lahko kaj prebiraš. Odsvetujem pa Restavracijo Paco, ker so neprijazni natakarji in tudi s hrano je bolj tako.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Avg. 2008 14:26

_Petra_ napisal/-a:Bom kar tukaj vprasala: Ali je bila ze katera v kampu v Luciji? Zanima pa me pa vse, ali je voda ob parceli, ali je elektrika ob parceli, kako je tam nasplosno, kako je s hladilniki, sefi, ...?
Vsakrsna informacija je dobrodosla. :)

Lahko ti povem, kako je tam nasplošno - pobruhano :lol: Večinoma tam bivajo zabave željne skupinice, predvsem najstniki, ki konstantno pijejo. Če želiš tako vzdušje, je to super prostor, če bi rada kaj mirnega, pa boš globoko razočarana.

Sicer pa Portorož naravnost sovražim - ogabna plaža brez sence, obupno umazana voda, drago je že več let, tipičen turist pa je fensi nastopač, ki mu je višek dneva sprehajanje gor in dol po edini ulici Portoroža. Ne prebavljam tega kraja, čeprav se vsako leto znajdem tam :roll: :D
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 03. Avg. 2008 15:29

klicem ze skoraj cel teden v dijaski dom Portoroz pa se ne oglasijo... ima kdo kaksno zamisel, kje se se da prespati na nasi obali? za OK ceno in polnim ali pol penzionom?
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 03. Avg. 2008 15:46

linkica napisal/-a:klicem ze skoraj cel teden v dijaski dom Portoroz pa se ne oglasijo... ima kdo kaksno zamisel, kje se se da prespati na nasi obali? za OK ceno in polnim ali pol penzionom?

Počitnice so... Dijakov ni, vrjetno so zaprli za nekaj časa in tudi oni odšli na zaslužen dopust.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 03. Avg. 2008 15:52

lani tak cas sva bila tam na dopustu zato mi je cudno, da jih ni.. :?
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Avg. 2008 17:32

linkica napisal/-a:klicem ze skoraj cel teden v dijaski dom Portoroz pa se ne oglasijo... ima kdo kaksno zamisel, kje se se da prespati na nasi obali? za OK ceno in polnim ali pol penzionom?

Če ne dobiš v DD Portorož pokliči v DD Izola al pa DD Koper. Za oboje sm prepričana, da niso visoke cene. Uprašanje sam je, če majo še kej fraj. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica