Novi Punto Grande
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Kako se vam dopade? Na našem tržišču je od prejšnega tedna..
cena osnovnega modela se giblje tam nekje okoli 2 miljona sit.
http://www.fiatpunto.si/
Je bil/a kdo na testni vožnji?
pa še koncept cc-a
http://avtomoto.siol.net/default.asp?article_id=11181010602090951010
zanimajo me vaša mnejna v glavnem
cena osnovnega modela se giblje tam nekje okoli 2 miljona sit.
http://www.fiatpunto.si/
Je bil/a kdo na testni vožnji?
pa še koncept cc-a
http://avtomoto.siol.net/default.asp?article_id=11181010602090951010
zanimajo me vaša mnejna v glavnem
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Meni je tale všeč in ta navadn. No zdej pravjo za Fiate Italijanska jajca. Pač, da so mašine bl v kurcu. Čeprav tale mi je lep ampak črn. Jah, če se kupuje kr ene par avtomobilov sprobat -> testne vožnje pa da ti kdo mal svetuje. Drugač pa če nima nad 110 konjov pol je bl tk no včasih je prov dobr, če maš pretežko nogo ni fajn met preveč konjov.
Kšn diesel k full mal pije.
Tehnične značilnosti
Kšn diesel k full mal pije.
Tehnične značilnosti
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Meni všečen, zelo!
Moja prijateljica ga že ima, čist novga, 1.2 mašino, bencinar.ž
Sm pa brala ene članke v avtorevijah in baje, da tale avtič gladko pomete s konkurenco v svojem razredu (Peugeot, clio, citröen..)
Men je fiat že dolgo fajn avto,
je imel bivši punta, jst punta, nobenih resnih težav, v primeru pa, da je blo kej, se je dalo vse zelo poceni zrihtat.
Aja, pa meni se tale nov model ne zdi tak mali avto..
Moja prijateljica ga že ima, čist novga, 1.2 mašino, bencinar.ž
Sm pa brala ene članke v avtorevijah in baje, da tale avtič gladko pomete s konkurenco v svojem razredu (Peugeot, clio, citröen..)
Men je fiat že dolgo fajn avto,
je imel bivši punta, jst punta, nobenih resnih težav, v primeru pa, da je blo kej, se je dalo vse zelo poceni zrihtat.
Aja, pa meni se tale nov model ne zdi tak mali avto..
-
Tigi - Cosmopsiho
Sej večinoma se kr kopira od avta do avta.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Erinija - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2005
meni je tale novi punto kar všečen. sploh, če pride v kakšnih v oko vpadljivih (živih) barvah. mislm, da pride tudi največji v tem razredu, kar se dejansko pozna v primerjavi z ostalimi. za samo zunanjo obliko pa pravm, da se ti mali avtomobili niti ne razlikujejo toliko med seboj.
menda pride tut dost opreme že v osnovnem modelu. kar se tiče pa same kakovosti, bomo pa še vidl.
vozit ga še nisem probala, vendar pa upam, da ga bom v kratkem (še ta teden). sem se pa že vozila v njem. sva pa bila s prijateljem v soboto na testni vožnji opel corse in novega clia. in sva bila oba navdušena nad corso, menda se jo lepše vozi kot punta. če pa to drži, pa upam, da kmalu sporočim
menda pride tut dost opreme že v osnovnem modelu. kar se tiče pa same kakovosti, bomo pa še vidl.
vozit ga še nisem probala, vendar pa upam, da ga bom v kratkem (še ta teden). sem se pa že vozila v njem. sva pa bila s prijateljem v soboto na testni vožnji opel corse in novega clia. in sva bila oba navdušena nad corso, menda se jo lepše vozi kot punta. če pa to drži, pa upam, da kmalu sporočim
...girls just wanna have fun...
-
Erinija - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2005
zadnji del res spominja na forda focusa, vendat je sprednji bolj kopija maseratija - moje mnenje
...girls just wanna have fun...
-
Tigi - Cosmopsiho
Novega Cliota se tud super vozi.
Jau, da ne govorim o tanovem Passatu ---> ta avto bi pa jst mela
Jau, da ne govorim o tanovem Passatu ---> ta avto bi pa jst mela
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Erinija napisal/-a:... sva pa bila s prijateljem v soboto na testni vožnji opel corse in novega clia. in sva bila oba navdušena nad corso, menda se jo lepše vozi kot punta. če pa to drži, pa upam, da kmalu sporočim
Tole imamo pa pri nas doma, 1.2 16V
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov