norveška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
lunca če greš z avtom , javi kako je šlo , ker mam jaz tudi namen it poleti .....in bi prav prišla kaka info
Lykke til på vei !!!
Lykke til på vei !!!
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
ena koristna informacija:
Za tiste, ki se odpravljate v Oslo. Par kilometrov za Oslom (v smeri proti severu) je Ikea. Tam lahko brezplačno parkiraš za kolikor časa želiš in od tam(+nazaj), ti vsako uro pelje brezplačen ikein bus do centra Osla. Prihraniš zelo veliko denarja.
Za tiste, ki se odpravljate v Oslo. Par kilometrov za Oslom (v smeri proti severu) je Ikea. Tam lahko brezplačno parkiraš za kolikor časa želiš in od tam(+nazaj), ti vsako uro pelje brezplačen ikein bus do centra Osla. Prihraniš zelo veliko denarja.
Don't worry, be happy!!
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Norveška....jaz sem bila nekaj let nazaj v Bergnu.
Full lepo mestece, narava, hudi tipi, samo drago za popizdit pa tut mrzlooooo! Že v tistem času je bilo baje malo pivo v Oslu 8 eurov....raje sploh ne razmišljam kake imajo zdaj cene.
Drugače pa si pojdi pogledat kak fjord, pa ob obali od Bergna proti S do Trontheima in naprej....baje je noro lepo!
Full lepo mestece, narava, hudi tipi, samo drago za popizdit pa tut mrzlooooo! Že v tistem času je bilo baje malo pivo v Oslu 8 eurov....raje sploh ne razmišljam kake imajo zdaj cene.
Drugače pa si pojdi pogledat kak fjord, pa ob obali od Bergna proti S do Trontheima in naprej....baje je noro lepo!
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
vedno ko pridemo na temo o Norveški, omenimo, da so njihove cene res astronomske http://www.numbeo.com/LivingCost/cost-of-living/city_result.jsp?country=Norway&city=Oslo
restavracije, trgovine, ....vse ....
včeraj sem malo čekirala njihova prosta delovna mesta ...za ''dokaj preproste'' poklice (strežba, recepcija, ...) se mesečne plače gibajo med 2000-4000 €....potem se nam njihove cene zazdijo normalne
tudi študentska dela imajo postavko cca.100kron /h (=12,5€)....
vemo kakšne so postavke v Sloveniji.
če gre še katera gor pogledat, naj napiše kako je blo )))
restavracije, trgovine, ....vse ....
včeraj sem malo čekirala njihova prosta delovna mesta ...za ''dokaj preproste'' poklice (strežba, recepcija, ...) se mesečne plače gibajo med 2000-4000 €....potem se nam njihove cene zazdijo normalne
tudi študentska dela imajo postavko cca.100kron /h (=12,5€)....
vemo kakšne so postavke v Sloveniji.
če gre še katera gor pogledat, naj napiše kako je blo )))
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov