norveška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
No moj brat je biu tud gor na izmenjavi in je čist odločen da gre, ko konča študij, takoj živet gor. Sam njemu pač ustreza taka zategnjenost, hladnost, predvsem pa blažen mir . Seveda se mu zdi narava naravnost osupljiva,... Drago je pa itak ja, ful. Ampak bo že...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
kok sm se nasmejala Sofiinmu postu
uglavnm tko kaso že ostale povedale je res zlo zlo drago za naš žep,čeprov seveda Norvežanom za njihov standard čist normalno.narava res lepa,pa velik za vidt.
men osebno ta njihova hladnost paše,čeprov je tko samo dokler te ne poznajo,tko ka vsi skandinavci.
hrana res temelji na ribah in morskih sadežih,najbrž tud to razlog da gor ni neki debelih ljudi.
jst grem spet gor aprila za par dni,čeprov bom več časa na Švedskem,to državo pa jst obožujm
me pa zanima kak si lahko nora na Norvežane,kok jih pa poznaš 100?!
uglavnm tko kaso že ostale povedale je res zlo zlo drago za naš žep,čeprov seveda Norvežanom za njihov standard čist normalno.narava res lepa,pa velik za vidt.
men osebno ta njihova hladnost paše,čeprov je tko samo dokler te ne poznajo,tko ka vsi skandinavci.
hrana res temelji na ribah in morskih sadežih,najbrž tud to razlog da gor ni neki debelih ljudi.
jst grem spet gor aprila za par dni,čeprov bom več časa na Švedskem,to državo pa jst obožujm
me pa zanima kak si lahko nora na Norvežane,kok jih pa poznaš 100?!
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
+za BUČAR+
nimamo mejhnh frocov zato nevem ce obstaja kej za njih, kasn vrtiljak se bi ziher najdu v kolikor zelis da ti napisem cist vsak fjord posebej in vsak muzej posebej ki smo si ga na poti ogledal sporoc, lahko se oglasis na foto predstavitvi...sm hotla bit sam prjazna in sm vam napisala kako in kaj smo se mi imel...ce niste ljubitelji narave bi blo pa mogoce sploh bl smiselno da greste npr v amsterdam al pa london al pa kj tazga...
lp
nimamo mejhnh frocov zato nevem ce obstaja kej za njih, kasn vrtiljak se bi ziher najdu v kolikor zelis da ti napisem cist vsak fjord posebej in vsak muzej posebej ki smo si ga na poti ogledal sporoc, lahko se oglasis na foto predstavitvi...sm hotla bit sam prjazna in sm vam napisala kako in kaj smo se mi imel...ce niste ljubitelji narave bi blo pa mogoce sploh bl smiselno da greste npr v amsterdam al pa london al pa kj tazga...
lp
Zivljenje je piskotek!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kaj pa je to za ena čudna tema? Pol odgovorov manjka.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hehe.
inaa je verjetno odgovarjala na to temo, ker nekomu ni uspel poiskat že obstoječe...zakaj ostali odgovori manjkajo je pa tud zanimivo vprašanje (zbrisani uporabniki mogoče?).
inaa je verjetno odgovarjala na to temo, ker nekomu ni uspel poiskat že obstoječe...zakaj ostali odgovori manjkajo je pa tud zanimivo vprašanje (zbrisani uporabniki mogoče?).
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
sanaya napisal/-a:zanima me če je kdo bil gor in kako je ker jaz sem nora na norvežane
Jaz sem bil.
V Oslu za en dan.
Super fino fajn!
Meni je všeč, ker ni bilo gužve niti v samem centru mesta.
Ljudje so preprosti, znajo poslušat in ti pomagat, če je to le v njihovi moči.
Okolica je lepa in zelo pravljična.
Pejd, čimprej.
Sem prepričan, da ti ne bo žal.
Gone
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
tud jaz ti priporocam, spanje niti ni tolk drago, samo hrana in pijaca je kr strosek...mi smo bli zadovolni kr stem kar smo od doma prnesli pa mal smo se dieto igral hehe
drugac so pa ljudje res zlati...spomnm se da smo se mi v oslu zgubil in smo se z avtom vozil po progi za tramvaje (smo pac zasli) in nam je en voznik tramvaje v kterem je blo polno ljudi ustavu, odpru okno in razlozu kam morm it da pridemo dol iz proge...pr tem smo itak zablokiral se ene tri tramvaje, ampak nobenga trobljenja, preklinjanja, mahanja,...kot smo navajeni u lj, ubistvu povsod po slo
drugac so pa ljudje res zlati...spomnm se da smo se mi v oslu zgubil in smo se z avtom vozil po progi za tramvaje (smo pac zasli) in nam je en voznik tramvaje v kterem je blo polno ljudi ustavu, odpru okno in razlozu kam morm it da pridemo dol iz proge...pr tem smo itak zablokiral se ene tri tramvaje, ampak nobenga trobljenja, preklinjanja, mahanja,...kot smo navajeni u lj, ubistvu povsod po slo
Zivljenje je piskotek!
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
En nasvet za vse, ki se odpravljate na sever. Obvezno upoštevajte vrste. Ni hujše stvari, kot če v trgovini nekoga, ki ima pred sabo poln voziček hrane, prosiš, če te spusti naprej, ker želiš plačati samo čokolado. Bodo vsi zgroženi. Enako se dogaja povsod, tudi če si turist in pojma nimaš v kateri vrsti je treba čakat, bodo ljudje zaprepadeni, če jih prosiš, da te spustijo mimo. Smešno.
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
^^
Res je.
In meni osebno je to všeč, ker meni se tudi vedno mudi.
In, če bi vsi spuščal pred sabo nekoga, ki ima samo en produkt za kupit, bi ostali stali na mestu in samo spuščali druge pred sabo, tako ne prideš nikamor.
Če je vrsta je vrsta za vse!
Sebe je nujno potrebno vedno postaviti na prvo mesto.
Seveda se naredi izjemo, ampak s tehtnim razlogom.
Res je.
In meni osebno je to všeč, ker meni se tudi vedno mudi.
In, če bi vsi spuščal pred sabo nekoga, ki ima samo en produkt za kupit, bi ostali stali na mestu in samo spuščali druge pred sabo, tako ne prideš nikamor.
Če je vrsta je vrsta za vse!
Sebe je nujno potrebno vedno postaviti na prvo mesto.
Seveda se naredi izjemo, ampak s tehtnim razlogom.
Gone
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Via Michelinpravi, da 19 ur in pol vožje iz Ljubljane (1710 km). Brez pavz seveda
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov