nizozemska
nizozemska
sm pogledala na forumu, sam res nism zasledila te teme (se opravičujem če je že)
Zanima me, če je že kdo od vas bil na nizozemskem, kako vam je bilo, ste šli prek agencije in podobno. Hvala za odgovore
Zanima me, če je že kdo od vas bil na nizozemskem, kako vam je bilo, ste šli prek agencije in podobno. Hvala za odgovore
Jaz sem kar veliko na Nizozemskem , vsako leto vsaj kak teden, vedno pa grem v lastni režiji. Sama država je ful lepa, ful imaš za videt reči..no, pač odvisno, kaj te zanima. Če misliš it žurat in te razen tega ne zanima nič drugega, pojdi v Amsterdam.( No, tudi v Amsterdamu se da počet kaj drugega
) Ljudje so prijazno zadržani, šparavni, ker je življenje gor ful drago..cene hrane so približno take kot pri nas, sadje in zelenjava pa dražja, restavracije in lokali..drago, drago
Zelo dobro imajo razvejano železniško mrežo in se da super potovat z vlakom iz enega konca na drugi konec države, za lokalni transport pa rabiš bicikl ali avtobus, ki vozi pogosto in niti ni drag. Če potuješ z avtom ali avtodomom, imajo ful veliko kampov, ki so super urejeni (ne tako kot kje pri nas) in res, najdeš ga skoraj v vsaki malo večji vasi, problem so bolj mesta, ker je parkinga malo in je drag (parkirne hiše). V večjih mestih je vsaj en hostel ali bed in breakfast place, cene pa..odvisno od letnega časa in navala turistov.
Bukiranje vnaprej obvezno, sploh za Amsterdam.
Če te kaj posebej zanima, vprašaj
, drugače pa veliko izveš na internetu ali pa Lonely Planet v roke. 

Če te kaj posebej zanima, vprašaj

Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
jaz imam nekaj frendov na nizozemskem in ti moram povedati, da so fantastični ljudje, res...sem bila večkrat v lastni režiji
ponavadi sem šla z letalom wizzair do bruslja, pa z vlakom do rotterdama ali amsterdama
sedaj pa wizzair ne leti več, kar je res shit
Čudovito obmorsko mesto je tudi Shevingen, res prelepo, blizu Den Haga.
Vlaki imajo dobre povezave in so tudi točni, vsaj to so moje izkušnje.
ponavadi sem šla z letalom wizzair do bruslja, pa z vlakom do rotterdama ali amsterdama
sedaj pa wizzair ne leti več, kar je res shit
Čudovito obmorsko mesto je tudi Shevingen, res prelepo, blizu Den Haga.
Vlaki imajo dobre povezave in so tudi točni, vsaj to so moje izkušnje.