new york/počitniško delo v NY [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
^^ja sam tukaj je treba prištet izdajo karte (40€) pa še neke druge stroške
Najceneje z vsemi stroški sem jaz našla za 296€ iz Trsta (-Rim-JFK), tako da ja, krepko pod 1000€ se da dobit
Najceneje z vsemi stroški sem jaz našla za 296€ iz Trsta (-Rim-JFK), tako da ja, krepko pod 1000€ se da dobit
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Ne da ni veliko, to je GREH ne kupit !!!
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ampak verjetno to mislite v eno smer? Povratne se najdejo od ene 400 evrov naprej (ampak iz npr. Dublina).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
micamaca napisal/-a:drgač pa ja, glede na famo, ki jo ma in vse videne tam dogajajoče filme sm tud jst mela ogromna pričakovanja glede NY... preden sm šla tja se mi je NY zdel tko magičn in dejstvo da grem tja tko neverjetno, kt da bi se odpravljala na luno... pol pa prideš tja pa... hm, a to je to... and the magic is gone ... edin kar mi je blo kt tipični babi v NY res ušeč so ble štacune
Ja pa sej v bistvu ni za pričakovat drugega sveta al filma, ko prideš tja. Sej je mesto kot vsako, s tem da je pač eno izmed največjih mest na svetu (in po številu prebivalcev največje v ZDA). Zanimivo lahko rata takrat, ko tam že nekaj časa živiš in spoznaš zanimive ljudi... Drgač pa jaz verjetno ne bi vedela kam it, ko bi vidla štacune, ki jih pri nas ni in jih verjetn še dolgo (al pa sploh nikol) ne bo.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Ja, ko bi se vsaj spomlna kater ponudnik ker drgač nam prov nč ne pomaga
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Povratna ja, itak
*mala* pokliči na STA jaz sem čist slučajno enkrat ujela na njihovi spletni strani in sem kar kupila, vendar nakup ni uspel (sem imela prenizki limit nastavljen na visi) in sem takoj naslednji dan klicala (na netu je bila cena za isti let že 430€) in so mi našli še par € cenejšo od moje prvotne, torej za 296€
Drugače pa za 400€ ni treba do Dublina, dobiš povratno karto iz vseh bližnjih letališč (Benetke, Dunaj,..) za takšno ceno (odklop.com)
*mala* pokliči na STA jaz sem čist slučajno enkrat ujela na njihovi spletni strani in sem kar kupila, vendar nakup ni uspel (sem imela prenizki limit nastavljen na visi) in sem takoj naslednji dan klicala (na netu je bila cena za isti let že 430€) in so mi našli še par € cenejšo od moje prvotne, torej za 296€
Drugače pa za 400€ ni treba do Dublina, dobiš povratno karto iz vseh bližnjih letališč (Benetke, Dunaj,..) za takšno ceno (odklop.com)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Če se probavaš spomnit irskega (si zgoraj omenjala), bo to AerLingus. Zna met kakšne ugodne varjante, ja, če se le mal spremlja ponudbo..*mala* napisal/-a:^^ Ja, ko bi se vsaj spomlna kater ponudnik ker drgač nam prov nč ne pomaga
-
*mala* - Cosmopsiho
Sej js to itak za daljno prihodnost gledam (hkrati načrtujem ogromno potovanj za prihodnost in se zanimam za poceni možnosti)
A ima katera v mislih še kakšno cenejšo letalsko družbo? Se mi zdi, da bi se direkt od prevoznika dobilo ceneje kot na odklop.
A ima katera v mislih še kakšno cenejšo letalsko družbo? Se mi zdi, da bi se direkt od prevoznika dobilo ceneje kot na odklop.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Zdle nedolgo nazaj sm tud js vidla ponudbo za 310€ (povratna karta, let z Dunaja), pa je šla kolegica vprašat kaj je vse tle všteto (ker se nama je zdel ful poceni), pa so rekli da čist vse. In 310€ za povratno karto do NY za nenormalno poceni. Mi je žal, da nism kupla, sam sm se odločla da bom še mal več našparala, ker ko greš tja, je fajn, da greš s polno denarnco.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
*mala* napisal/-a:A ima katera v mislih še kakšno cenejšo letalsko družbo? Se mi zdi, da bi se direkt od prevoznika dobilo ceneje kot na odklop.
Mislim da ne, vsaj po mojih izkušnjah ne. Vedno preden kupim karto, preverim še direkt pri prevozniku in je navadno ful dražja. Razen, ko imajo kakšne promocije.
Zdaj ko sem kupila to karto za 295€, je direktno pri prevozniku 380€, res pa je, da je na odklopu 430€
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov