Neum - BiH

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy_back » 14. Jun. 2010 8:12

Pozdravljeni!

Letos se s fantom odpravljava na morje v Neum. Pa me zanima, če je že kdo bil tam? Kakšne so plaže? Morje? Je čisto?
Blondes have more fun
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 14. Jun. 2010 10:58

Jaz sem bla, enih 6 let nazaj.
Zdaj se že bolj slabo spomnim, vem pa, da je takrat blo vse ful poceni.Kepica sladoleda pol marke, burek marka pa pol (ok, dopuščam možnost, da se motim) :P
Plaže...mi smo se kopali na oni plaži pod hotelom Sonce, pa malo na levo, če gledaš proti morju. Ker sta se sestri sončli zgoraj brez in v tangicah...in je naenkrat na ta naš "skriti" kotiček prišel cel avtobus muslimanov v ferendžah itd...hehe, sekici si sploh nista upali iz vode, so nas tk grdo gledali, da smo mislili, da nas bojo kamenjali :lol:
Sicer pa, plaža je prodnata in mislim, da tudi betonska, če si v hotelu, maš ful blizu. Sicer pa Neum meni zgleda bolj kot nek hribček, ki se vzpenja iz morja. Dalje, kot imaš torej bivališče, bolj v breg moraš hodit.
Ej, čistoče morja se res ne spomnim, kar pomeni, da ni slabo, ker bi si to zapomnila :) Sigurno pa ne moreš pričakovat take vode, kot je ob kakem otoku.
Kaj še...folk je ful prijazn, radi pomagajo in se pohecajo. To je to.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy_back » 14. Jun. 2010 11:57

Ja saj apartma imava rezerviran praktično tik ob morju :) Tako da z vzpenjanjem v hrib ne bo težav :D
Za cene sem pa že slišala da so menda res zelooo nizke :D Hvala, za odgovor :) Torej sva kar dobro izbrala :)
Blondes have more fun

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov