Naša popotovanja..[slike]
Naša popotovanja..[slike]
Dejte gor kakšno lepo slikco iz krajev kjer ste bili, kakšno odbito, zanimivo.. iz kjerkoli, kamor ste šli, pa napišite kje je slikano.. 

"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
-
- Cosmopolitanka
Zadnjič spremenil a_pikica_a, dne 13. Feb. 2009 12:36, skupaj popravljeno 1 krat.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- Skrat potepuh
- Debatorica
Maš prov, Pikica, Rim je lep:
Kaj pa tole? Tm okol nekje, samo ni ista država...
Aja, Umbrija je, vidiš pa loh katedralo, trg je ful lep, pol tut cerkev sv. Klare, mestece samo je izredno lepo, fajn razgled. Prov muzeja mislim da ni, je pa v samostanu nekaj stvari sv. Frančiška in samostan kot sam je zelo star in lepo ohranjen.
Sm pogledala temo pa ni to, kar naj bi bla ta tema... Vsaj men se ne zdi. Poleg tega je pa pod kozmo zvezde

Kaj pa tole? Tm okol nekje, samo ni ista država...

Aja, Umbrija je, vidiš pa loh katedralo, trg je ful lep, pol tut cerkev sv. Klare, mestece samo je izredno lepo, fajn razgled. Prov muzeja mislim da ni, je pa v samostanu nekaj stvari sv. Frančiška in samostan kot sam je zelo star in lepo ohranjen.
Sm pogledala temo pa ni to, kar naj bi bla ta tema... Vsaj men se ne zdi. Poleg tega je pa pod kozmo zvezde

Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
- Cosmopsiho
^^San Marino, ane?
Tud srčkano.

Tud srčkano.
Doh, cosmokure so zvezde, aveš.Skrat potepuh napisal/-a:Sm pogledala temo pa ni to, kar naj bi bla ta tema... Vsaj men se ne zdi. Poleg tega je pa pod kozmo zvezde

Zadnjič spremenil purple_rain, dne 13. Feb. 2009 12:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
- Skrat potepuh
- Debatorica
^^Ne, tm so slikce iz maturantskih plesov, avtomobilov, živali, kofetkov... Tema je čist primerna za potovanja in zlo fajn.... (trmast pogled)
Louvre-slavna piramida... Sm bla skor vržena v uno fontano
, ampak na konc sem jo (sicer mokra) vseen fajn odnesla.
Louvre-slavna piramida... Sm bla skor vržena v uno fontano

(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- Skrat potepuh
- Debatorica
St. Malo...uf, me je kr mal sram, sm bla tm, ampak se spomnim smo imena mesta pa to, da je pristaniško mesto, visokega obzidja pa ostrig. Ideja o surovih školjkah kot specialiteti mi je očitno delala dovolj problemov, pa nisem mela časa gledat okol. Al je bla to zato, ker so ostrige afrodiziak, pa pol nism mogla na nič drugega mislit? (Hehe, glede afrodiziaka-men je šlo na bruhanje, daleč od tega, da bi mislila na spolno privlačnost kogarkoli okoli mene
)
Hehe, čist ste me navdušle s tole temo... Sm skor pozabla, da morm vn, k sonček sije. Sam še eno! Tole je pa tudi eno od tistih mest z dušo, v katerih se js najdem... Je pa glavno mesto, pa ne v Evropi.

Hehe, čist ste me navdušle s tole temo... Sm skor pozabla, da morm vn, k sonček sije. Sam še eno! Tole je pa tudi eno od tistih mest z dušo, v katerih se js najdem... Je pa glavno mesto, pa ne v Evropi.

(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)