nakup letalske karte - ryanair
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja, lahko.wacky napisal/-a:Pozdravljene. Zanima me, če se da pri Ryanairu kupiti letalske karte z debetno kartico Visa electron. Kreditne kartice namreč nimam.
Dodaten plus je s tole kartico, da ni dodatnih stroškov ("card handling fee") - ker z vsemi ostalimi pa so. Ne razumem, don't ask, ampak tko je.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js mam pa eno vprašanje bolj glede Vise. Kolk stane, da si zrihtaš to kartico? Mislm da je okol 17 evrov, a ne? Pa to sam enkrat plačaš, al vsako leto kot pri Mastercard?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Jap, that's the beauty of it.wacky napisal/-a:Debetna kartica Visa electron je zastonj, kreditna pa stane okoli 17 EUR.
In jo tud sprejemajo več al manj povsod po svetu (in spletu) + denar takoj trgajo, kar je men strašno brihtno.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^^Pa to kartico si lahko zrihta kdorkoli?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
purple_rain - Cosmopsiho
A ni to kul?? Drgač, ja, ker za V. electron NE potrebuješ rednih dohodkov (kar valda zelo prav pride dijakom/študentom).Skrat potepuh napisal/-a:^^^Pa to kartico si lahko zrihta kdorkoli?
Ampak, kolkr sem pa gledala in če prav razumem, je ne ponujajo vse banke..hmm..je za preverit.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Ja, je kul, celo zelo kul, samo pri moji banki (NLB) je nimajo, tako da si bom morala urediti še en račun - pri Abanki. Mal še mami povprašam, ker je bl v tem fohu, pol pa čimprej na banko...
Hvala za informacije!
Hvala za informacije!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
purple_rain - Cosmopsiho
Jz sem si jo dala delat predvsem zarad nakupovanja letalskih kart prek spleta.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
NOVO
Mene pa zanima naslednje. S kolegicami smo prek neta plačale letalske karte za London - Ryanair (iz Trsta). Problem pa je, da je kolegica narobe napisala svoj priimek, in sicer je spustila eno črko. Zdj me pa zanima, kok kej komplicirajo zarad tega oz. če je ful narobe? Pa če je, kaj naj nardi?
(Poslala je že mail in povedala za napako, vendar dvomimo da so ga prejeli...)
Mene pa zanima naslednje. S kolegicami smo prek neta plačale letalske karte za London - Ryanair (iz Trsta). Problem pa je, da je kolegica narobe napisala svoj priimek, in sicer je spustila eno črko. Zdj me pa zanima, kok kej komplicirajo zarad tega oz. če je ful narobe? Pa če je, kaj naj nardi?
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Georgia napisal/-a:NOVO
Placat bo morala spremembo priimka, kar je pa precej drago. http://www.ryanair.com/site/EN/faqs.php?sect=CHARGES Ponavadi Ryanair ne dela lih kompromisov, pazi tudi na tocno velikost in tezo rocne prtljage (v Londonu menda znajo zelo tezit in moras doplacat). Skratka, tisto kar pise na karti in tisto s cimer si se strinjala ob nakupu karte jemljejo zelo zares.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js take stvari zmeri ene 5× preverim, preden kliknem Potrdi. Kaj če rezerviram napačne datume? Kar ene × cene potrdim. Jo bo vsaj izučilo.
Meni nikoli niso komplicirali glede kg prtljage, pa sem imela vedno več kot 20 kg (ene 23), je pa res, da nikoli nisem letela še z Ryanair.
Meni nikoli niso komplicirali glede kg prtljage, pa sem imela vedno več kot 20 kg (ene 23), je pa res, da nikoli nisem letela še z Ryanair.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Odvisno; če jo vzameš s sabo v kabino, je omejitev 10kg, če jo pa "čekiraš", je pa omejitev 15kg in je 15€/let(5€ za check-in, 10€ za prtljago).wacky napisal/-a:A ni omejitev prtljage pri ryanairu 15 kg, pa še to ob doplačilu 30 EUR?
(podatki iz njihove strani..jz sem tud mislila, da je 20kg omejitev(za čekirano prtljago)).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov