nakup letalske karte - ryanair
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Vsaka letalska druzba ima svoja pravila, ponekod je 23 kg za oddano prtljago, ponekod 20 ... Ryanair ima svoja pravila, ki si jih lahko pogledas na njihovi spletni strani, kot velja tudi za vse ostale letalske druzbe.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
a. - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
- Kraj: ~far away~
Pozdravljene!
Nekej me zanima glede Ryanaira in sicer - gledam cene letov na njihovi strani in mi ni jasno, zakaj so nekatere brez cene oz. je cena 0€ in se pri celotnem znesku upoštevajo samo letališke takse. Je to še zmer una fora ''zastonj v London, Pariz,...'' al samo še ni cene? Je pa npr. cena za en teden prej al pa kasnej... Tko, da let verjetno je, ker so vse ure napisane... Mal me je strah, da bi rezervirala in potem bi pršla cena za 100€ več...
Ful hvala za odgovor...
Nekej me zanima glede Ryanaira in sicer - gledam cene letov na njihovi strani in mi ni jasno, zakaj so nekatere brez cene oz. je cena 0€ in se pri celotnem znesku upoštevajo samo letališke takse. Je to še zmer una fora ''zastonj v London, Pariz,...'' al samo še ni cene? Je pa npr. cena za en teden prej al pa kasnej... Tko, da let verjetno je, ker so vse ure napisane... Mal me je strah, da bi rezervirala in potem bi pršla cena za 100€ več...
Ful hvala za odgovor...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če piše cena 0 evrov je to 0 evrov. In plačaš le takso. Ne bodo ti kar prišteli, ni šans. Ko plačaš je to, to. Se pa lahko pozneje cena zviša (tako da prej ko rezerviraš ceneje je), ti pa ne boš nič več plačala.
Sej sproti, ko klikneš vidiš kakšna je cena.
Sej sproti, ko klikneš vidiš kakšna je cena.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov