najljubše počitnice.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
ma vsake pocitnice so super... ni dobrih pa najboljsih, vse so najboljse... ker jih tako komaj docakas...
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Vsake počitnice so bile po svoje lepe, na vsak izlet in dopust me vežejo določeni spomini. A če izpostavim, je to definitivno absolventski izlet na Djerbo lansko poletje... Bilo je noro, mega, kul, zakon, d best, nepozabno, neponovljivo in še in še... Ko smo se na letališču poslavljali, sem imela solze v očeh.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mislm da mi bodo v spominu najbl ostale najine 1. skupne počitnice...sva šla kampira na Pag..Takrat kampirat 1. in zadnjič
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Nikoli ne bom pozabila počitnic na katerih sva se spoznala, prvih skupnih počitnic lansko leto za 1 leto obletnice, definitivno pa mi bodo za vedno ostale v spominu letošnje počitnice, s katerih sva se vrnila včeraj. 8 nepozabnih dni samo mi2. :bussi:
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Meni je bilo najlepše na Lošinju, pa v Istri v Funtani, pa v Primoštenu,...hmm
Pa na Krfu, pa v Rimu, pa v Parizu mi je bilo tudi zelo lepo, čeprav zadnja dva sta bila potovanja bol kot počitnice.
To leto grem v Turčijo, upam da bom lahko rekla, da so to bile moje najlepše počitnice
Pa na Krfu, pa v Rimu, pa v Parizu mi je bilo tudi zelo lepo, čeprav zadnja dva sta bila potovanja bol kot počitnice.
To leto grem v Turčijo, upam da bom lahko rekla, da so to bile moje najlepše počitnice
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Aja pa s fantom v termah mi je nepozabno, prav posebno mi je bilo.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
nennyy - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Gorenjska
Najbolje je bilo štiri leta nazaj v Vodicah - super družba, žurka na veliko celih 10 dni, poletna avanturica . Skratka fenomenalno!
Upam, da bodo tudi letošnje počitnice odlične - jutri letim v Turčijo z mojim lubijem za 14 dni. Komaj čakam, da me bo lubi razvajal.
Upam, da bodo tudi letošnje počitnice odlične - jutri letim v Turčijo z mojim lubijem za 14 dni. Komaj čakam, da me bo lubi razvajal.
-
black - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Do zdaj najljubše...
Newcastle, Anglija
Zakynthos, Grčija
Barcelona, Španija
Pa včasih, ampak res že 15 let nazaj, ko sem bil še v osnovni šoli, mi je tud Hrvaška bila kul, ko sem preživel po dva meseca na morju in bil tolk časa na soncu da sem iz rjavolasca postal kar svetlolas
Newcastle, Anglija
Zakynthos, Grčija
Barcelona, Španija
Pa včasih, ampak res že 15 let nazaj, ko sem bil še v osnovni šoli, mi je tud Hrvaška bila kul, ko sem preživel po dva meseca na morju in bil tolk časa na soncu da sem iz rjavolasca postal kar svetlolas
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Otok Kos (Grčija) letos. Preprosto ZATO. Aja, in pa Anglija in Rim pred leti. V bistvu je še nekaj potovanj, ki bi jih morala omenit, ampak te tri sem pač izpostavila (v pravem vrstnem redu).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov