najljubše počitnice.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
najlepše so bile 3 leta nazaj v Turčiji s takratnim fantom...
zdj je pa tud precej zanimiv (oz. čist drugač kot v hotelu) k grem čez vikend al pa za par dni na jadrnico, ki je privezana v Portorožu...
zdj je pa tud precej zanimiv (oz. čist drugač kot v hotelu) k grem čez vikend al pa za par dni na jadrnico, ki je privezana v Portorožu...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- Chaussette
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2008
Letošnji "roud trip" kot smo ga poimenovali ... 4 ljudje od tega sm enga mal na videz poznala ostale 2 pa spoznala 15 minut predn smo šli. Minimalno denarja, oblek, brez telefonov cilja... brez usega smo prežveli res najlepši mesec. Ni mi žal da sm se oločla it z nimi in mi nikoli ne bo ... pozitivna energija vs čas, brez kakršnih koli prepirov .. NORO !!
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Cele lanske, od Baltika prek Finske do Italije in Tunizije pa čez Grčijo v London. Povsod je blo popolno, najpopolnejše pa v Italiji in Tuniziji, 25 dni popolne svobode s super ljudmi, spanje pod zvezdami ob šumenju valov, sedenje ob ognju z nemogočimi debatami ... bli smo živi ja. Še vedno kr kurjo polt dobim k se spomnm. Res pomoje the ultimate počitnce, beyond which there is no other. Je šla pol ena punca iz družbe za 3 mesce v Avstralijo, pa je rekla da sej valda je blo čist noro, sam z unim da pa se ne more NČ primerjat. Kr verjamem.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 11:45, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
moje najlupše počitnice, so bil 4 leta nazaj, v Črni Gori
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
letos 3 tedne Lefkade in predlani 2 tedna Tenerifov... naslednje leto spet pade ena od teh dveh variant
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Letošnje, v Portorožu. Ker sma bla s fantom sama, pa je blo res kul. mmmm jaz bi šeeee...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
*zverinica* napisal/-a:letos 3 tedne Lefkade in predlani 2 tedna Tenerifov... naslednje leto spet pade ena od teh dveh variant
Si si sama zorganizirala al si šla preko agencije? Pa zanima me kok te je to cenovno prišlo, ker za Grčijo je tri tedne kr dost. Al pa Tenerife 14dni.
Si bla v hotelu in s kako storitvijo al kako?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
maturantski izlet - Sicilija je bila res lepa.
drugače pa tudi 2 leti nazaj morje, ker sva bila pač prvič skupaj na dopustu, čeprav je bila družba bolj tako-tako.
lanske so bile tudi kar ok.
letošnje morje pa sploh, ker sva vedela, da ga morava čim bolj izkoristiti pred njegovim odhodom.
drugače pa tudi 2 leti nazaj morje, ker sva bila pač prvič skupaj na dopustu, čeprav je bila družba bolj tako-tako.
lanske so bile tudi kar ok.
letošnje morje pa sploh, ker sva vedela, da ga morava čim bolj izkoristiti pred njegovim odhodom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov