Meni je bilo do zdaj najljubše in najboljše na Sejšelih, posebej še zato, ker sva se z mojim dragim tam poročila...je pa en teden prehitro minil, tako da bo treba še kdaj it...
Vsake počitnice so bile po svoje lepe, na vsak izlet in dopust me vežejo določeni spomini. A če izpostavim, je to definitivno absolventski izlet na Djerbo lansko poletje... Bilo je noro, mega, kul, zakon, d best, nepozabno, neponovljivo in še in še... Ko smo se na letališču poslavljali, sem imela solze v očeh.
Nikoli ne bom pozabila počitnic na katerih sva se spoznala, prvih skupnih počitnic lansko leto za 1 leto obletnice, definitivno pa mi bodo za vedno ostale v spominu letošnje počitnice, s katerih sva se vrnila včeraj. 8 nepozabnih dni samo mi2. :bussi:
Meni je bilo najlepše na Lošinju, pa v Istri v Funtani, pa v Primoštenu,...hmm
Pa na Krfu, pa v Rimu, pa v Parizu mi je bilo tudi zelo lepo, čeprav zadnja dva sta bila potovanja bol kot počitnice. To leto grem v Turčijo, upam da bom lahko rekla, da so to bile moje najlepše počitnice
Pa včasih, ampak res že 15 let nazaj, ko sem bil še v osnovni šoli, mi je tud Hrvaška bila kul, ko sem preživel po dva meseca na morju in bil tolk časa na soncu da sem iz rjavolasca postal kar svetlolas
azurna obala z najboljšo prijateljico in prijateljem. blo je noro super, doživel smo marsikej in mi blo žou niti evra, čeprov smo kr veliiiik zapravl (smo se razvajal sto na uro )
Otok Kos (Grčija) letos. Preprosto ZATO. Aja, in pa Anglija in Rim pred leti. V bistvu je še nekaj potovanj, ki bi jih morala omenit, ampak te tri sem pač izpostavila (v pravem vrstnem redu).