najljubše počitnice.

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 25. Avg. 2008 13:00

renatka_ napisal/-a:
*zverinica* napisal/-a:letos 3 tedne Lefkade in predlani 2 tedna Tenerifov... naslednje leto spet pade ena od teh dveh variant :cool:

Si si sama zorganizirala al si šla preko agencije? Pa zanima me kok te je to cenovno prišlo, ker za Grčijo je tri tedne kr dost. Al pa Tenerife 14dni. :)

Si bla v hotelu in s kako storitvijo al kako?

Lefkado sva si sama zrihtala, šla sva s trajektom iz Benetk, ki sva ga rezervirala marca (ker je bil 20% popust), tako da naju je prišel trajekt v obe smeri z avtom vred 200€. Za dol sva si pa prek neta rezervirala apartma za 35€ na apartma/dan, lastnik je bil res faca, dobla sva pa največji apartma (z 2 zakonskima posteljama, kopalnico in kuhinjo). Prek agencije je Grčija res draga, ja, pa še največkrat maš NZ. Midva sva šla z avtom, ker je moj vzel s sabo svoj srf.
Na Tenerife sva šla pa z Guletom, imela sva polpenzion, bla sva pa v El Medanu, središču windsurfinga na Tenerifih. Naše agencije npr. tam sploh nimajo hotelov, v tem kraju so večinoma nemški in angleški srfarji, kar je meni idealno, ker ne prenesem Slovencev v svojem dopustniškem kraju :) Za Tenerife se ne spomnem več, kolk je pršlo, mislm pa da mal mn kot 400€ na osebo za 14 dni...

Uglavnem z obema krajema sva bla noro zadovoljna, tako da je za drugo leto dilema, kam it :cool:
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 25. Avg. 2008 15:09

Ooo kul. Tenerifi 14dni za 400€? To je pa ful dobr. Kako namestitev sta pa imela? Pa kdaj sta to šla?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 25. Avg. 2008 16:34

renatka_ napisal/-a:Ooo kul. Tenerifi 14dni za 400€? To je pa ful dobr. Kako namestitev sta pa imela? Pa kdaj sta to šla?

pomoje sva že mal OT, ampak useen :D
Imela sva polpenzion v hotelu El Medano (tud kraj je El Medano), 400€ je blo na osebo...letela sva iz Graza z Lauda Airom, najbolša letalska družba, s katero sm se do zdej pelala, kmal po vzletu smo dobil pozdravni šampanc :gut:
hmm kdaj sva že šla...ponavad greva okol 20.7. :)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov