najljubše počitnice.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
renatka_ napisal/-a:*zverinica* napisal/-a:letos 3 tedne Lefkade in predlani 2 tedna Tenerifov... naslednje leto spet pade ena od teh dveh variant
Si si sama zorganizirala al si šla preko agencije? Pa zanima me kok te je to cenovno prišlo, ker za Grčijo je tri tedne kr dost. Al pa Tenerife 14dni.
Si bla v hotelu in s kako storitvijo al kako?
Lefkado sva si sama zrihtala, šla sva s trajektom iz Benetk, ki sva ga rezervirala marca (ker je bil 20% popust), tako da naju je prišel trajekt v obe smeri z avtom vred 200€. Za dol sva si pa prek neta rezervirala apartma za 35€ na apartma/dan, lastnik je bil res faca, dobla sva pa največji apartma (z 2 zakonskima posteljama, kopalnico in kuhinjo). Prek agencije je Grčija res draga, ja, pa še največkrat maš NZ. Midva sva šla z avtom, ker je moj vzel s sabo svoj srf.
Na Tenerife sva šla pa z Guletom, imela sva polpenzion, bla sva pa v El Medanu, središču windsurfinga na Tenerifih. Naše agencije npr. tam sploh nimajo hotelov, v tem kraju so večinoma nemški in angleški srfarji, kar je meni idealno, ker ne prenesem Slovencev v svojem dopustniškem kraju Za Tenerife se ne spomnem več, kolk je pršlo, mislm pa da mal mn kot 400€ na osebo za 14 dni...
Uglavnem z obema krajema sva bla noro zadovoljna, tako da je za drugo leto dilema, kam it
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
renatka_ napisal/-a:Ooo kul. Tenerifi 14dni za 400€? To je pa ful dobr. Kako namestitev sta pa imela? Pa kdaj sta to šla?
pomoje sva že mal OT, ampak useen
Imela sva polpenzion v hotelu El Medano (tud kraj je El Medano), 400€ je blo na osebo...letela sva iz Graza z Lauda Airom, najbolša letalska družba, s katero sm se do zdej pelala, kmal po vzletu smo dobil pozdravni šampanc
hmm kdaj sva že šla...ponavad greva okol 20.7.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov