Najlepše mesto na svetu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
WannaMe - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
- Kraj: Venera
Auckland (Nova Zelandija) - mesto jader, absolutno osuplijva narava okoli mesta (več al manj celotna NZ) in počitniški stil življenja
Miami - mestni vrvež, non stop se nekj dogaja; shoping centri & plaže primerne za surfanje
Biarritz - ogromno za počet podnevi, a prazen ponoči - kakovosten spanec & vsak dan izkorisčen do zadnjega kančka moči
Sittwe (Mjanmar) - kraj kjer imaš ogomno časa zase, večinoma sončne dneve in umirjen potek dneva
in če bi se le dalo bi kraje prilagajala svojemu počutju ; a dokler to ni izvedljivo si pojem:
... Slovenijaaa od kod lepote tvoje ...
Miami - mestni vrvež, non stop se nekj dogaja; shoping centri & plaže primerne za surfanje
Biarritz - ogromno za počet podnevi, a prazen ponoči - kakovosten spanec & vsak dan izkorisčen do zadnjega kančka moči
Sittwe (Mjanmar) - kraj kjer imaš ogomno časa zase, večinoma sončne dneve in umirjen potek dneva
in če bi se le dalo bi kraje prilagajala svojemu počutju ; a dokler to ni izvedljivo si pojem:
... Slovenijaaa od kod lepote tvoje ...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
ker nisem dala ne vem koliko mest skozi lahko ocenim mesto, ki sem ga večkrat videla na lastne oči, kot najlepše london. ima nek poseben privdih v sebi. tako velik in tako različen je. mesto moznosti bi rekli - evropsko mesto priloznosti. zame evropska prestolnica.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
moje večne sanje so pa Maldivi. jst resno upam, da mi bo enkrat uspelo tja pridt
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Od mest, kjer sem bila do zdaj, mi je bil najlepši London. Ima nekaj kar druga mesta nimajo. Bi pa hotela doživeti New York.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Najlepši,namogočnejši pogled kar sm jih kdaj ujela je na Zakyntosu-ladijska razbitina..pa tisto skalovje..slike so daleč od tega da bi ble lepe..uf to pa je neki najlepšga..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov