Najlepše mesto na svetu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
playa del carmen- na yucatanu v mehiki...baje, da svetovno lepo..in tja se v kratkem tudi odpravljam(če bo vse po sreči)
drugače pa mi je od tega kar sem videla bilo najbolj všeč na paradise beach v egiptu v rdečem morju...en otok poln mivke...morje smaragdno zelene barve..tropske ribice..pa slamniki...približek zanzibarja v bistvu...pa full lepo..
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
drugače pa mi je od tega kar sem videla bilo najbolj všeč na paradise beach v egiptu v rdečem morju...en otok poln mivke...morje smaragdno zelene barve..tropske ribice..pa slamniki...približek zanzibarja v bistvu...pa full lepo..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
- Kraj: Parmova - Ljubljana
Sevilla in Kalkuta.
- papaya86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
London ima nek poseben čar, ne samo zaradi znamenitosti ampak življenja samega v takem mestu, tja grem zagotovo še kdaj. Poletje pa je najlepše v Franciji na Korziki. Ena najlepših pokrajin je zame Toskana, najbolj prijazne ljudi pa sem srečala v Grčiji. (Acharavi na Krfu)
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
astra_mb napisal/-a:playa del carmen- na yucatanu v mehiki...baje, da svetovno lepo..in tja se v kratkem tudi odpravljam(če bo vse po sreči)![]()
res je...videla in doživela...
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
...i still believe in your eyes...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov