na štop na morje

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 15. Maj. 2006 8:27

Jaz sem med srednjo šolo ful preštopala. Sploh mi ni bil problem. Iz Ajdovščine v Črnomelj . . . brez problemov. Včasih naletela na kake norce, ki al so kej najedali, al obupno vozili, ampak se res nisem sekirala. Vse sem imela pod kontrolo. Takrat je blo fino. Ko je pa enkrat avto prišel . . . pol je blo pa konc. Tud če kdaj brez avta ostanem, grem vedno na bus, vlak, koga pokličem, ker se mi štopat enostavno ne da več.
beyonce7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a beyonce7 » 15. Maj. 2006 22:37

Jaz sem šla za en vikend s frindico na morje v Strunjan. Zja grede sva šli z vlakom. Bilo je sredi poletja in peljat se v naših vlakcih iz pamtiveka ni noben luksus. Vem kako sva se naenkrat začeli od vročine vse popat, prov grozno je blo. Na morju je blo super. Sva spoznali na vlaku ene 5 tipov iz Velenja in smo ga pol žural skup. Ni blo nič seksualnega med nami in smo se mel prov fajn. So mel kitaro sabo in pol smo pel do 5.h zjutraj, tko bolj po taborniško je blo vse skup. Zjutraj si seveda bil mal polomljen. :lol:
Nazaj grede sva kr topali, ker sva rekli, da imava popanja na vlaku čist zadost. Ustavila sta 2 tipa iz Krškega. Tip, ki je vozil ni imel pojma o varni vožnji. Vozil je kot en norec. Bog ne daj, da ga je kje slučajno kdo prehitel, ga je takoj nazaj sam prehitel. V ovinkih je prehiteval. Če bi pripeljal kdo nasproti, bi bilo konec mojega življenja. Je rekla kolegica, da sem na vsake toliko, kar z belim gledala od groze, ker je tako agresivno vozil. Sem si rekla, da če preživim, nikol več ne grem v avto na štop k neznancu. V Ljubljani je frajer prijavil, da bi šla lohka midva kdaj na kak date. Skoraj sem mu rekla nazaj, da bi bla rada še živa...

Štopanje zna bit zelo nevarno, ker ne veš na kakšnega norca naletiš.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 16. Maj. 2006 23:20

Neee, nikoli nisem sla in nikoli ne bom :? Bi me bilo prevec strah :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 17. Maj. 2006 8:37

Nism še štopala in nikol ne bom! me je tega preveč strah.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 17. Maj. 2006 9:08

Nimam jajc, da bi šla kdaj tk štopat še posebej tk daleč. Res je kaj pa veš na kakega norca naletiš...

Beyonce7 vrjamem ja da te je blo strah kajti tipi iz Krškega noro vozjo :wink:

Sem pa šla enkrat štopat iz Žalca pa še to mi je ustavil edn k ga poznam.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pehta » 17. Maj. 2006 22:28

Z vlakom do Reke, povratna karta stane 3.834,00 sit.
Na Reki na katamaran do Novalje, mislim da je zelo poceni.
Od Novalje do kampa prideš peš brez problema. Lahko se ustališ v kampu ali pa hodiš na Zrće. Pomoje sigurno kakšen minibus vozi.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 18. Maj. 2006 13:31

nutella napisal/-a:Nism še štopala in nikol ne bom! me je tega preveč strah.

se podpišem. :D mene je preveč strah za take stvari.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Maj. 2006 14:48

jz tut ne stopam. v srednji soli sm pomoje ene dvakrat, in enkrat smo naletel na ene psihopate (ene mlade mulce k se jim je zdel ful zabavn da nas bojo ful prestrasili), pol eno kolegico je en hotu kr slatat (pa so ble ene 4 v avtu).

same zoprne zgodbice.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Maj. 2006 16:38

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malavila » 15. Avg. 2006 8:57

Dodatno vprašanje za tiste, ki imate avto:

ali pobirate štoparje? Jaz jih enostavno ne, ker me je strah, koga bom dobila v avto. Saj vem, ironično, tisti, ki štopajo, imajo svoje dileme glede voznikov, jaz pa glede njih. Sem že večkrat razmišljala, da bi koga pobrala, mal družbe med potjo, pa nova izkušnja, ampak vedno mimo peljem :?
Se enostavno ne počutim dovolj varno in bi bila samo živčna, tko da se raje peljem kar sama.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 15. Avg. 2006 9:04

Uf,jaz bi pa to tak šla!!! Fajn s kolegi in kolegicami. Zakon!!!Drugače sem full že preštopala, samo (še) nikoli na morje.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 15. Avg. 2006 9:07

Jaz tud načeloma ne štopam, smo pa enkrat s tremi kolegicami skupaj štopale pa nam je razrednik ustavil. :) Sicer pa sama ne bi štopala, v paru še mogoče. Pa še to najprej prečekiram če je oseba, ki vozi, kolko tolko ok. Sama pa tud kr nekoga ne poberem, razen če koga poznam.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 15. Avg. 2006 20:42

malavila napisal/-a:Dodatno vprašanje za tiste, ki imate avto:
ali pobirate štoparje? Jaz jih enostavno ne, ker me je strah, koga bom dobila v avto.
Se enostavno ne počutim dovolj varno in bi bila samo živčna, tko da se raje peljem kar sama.

Ma... kakor kdaj. največkrat sicer ne, čeprav sem sama preštopala cel faks in pot v Lj ter nazaj.
pa ne zato, ker bi imela strah pred neznanci, ampak ker mi največkrat paše bit sama, ful rada vozim, poslušam muziko na glas in tud pojem zraven, tko da mi je vožnja en načim sproščanja in se mi največkrat ne da z nekom pogovarjat oz. še bolj beden mi je pa filing, ko je v avtu tišina. :roll:
Če pa koga poznam, pa definitivno ustavim.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 15. Avg. 2006 20:50

P***a jz pa nebi šla štopat na dopust. Sm rajš brez skrbi pa si prevoz lepo zrihtam, pol pa prtlago nosit pa blablabla.. Drugač sm pa štopala mislim, da enih 3×, vedno s kolegico al pa fantom. Sam ne hvala :? Mi je blo bedno.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 15. Avg. 2006 21:12

Jah jst tud ne vem zakaj bi šou kdo štopat na morje? Sam se pa najdejo tud taki ... Nč novga al pa posebnga. :D
Jst štopam občasno. Če mi lih v tistem momentu pade na pamet. :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov