Načini švercanja čez mejo xD

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že kdaj ilegalno prečkali mejni prehod (Hrvaška)?

Da, hihih.
7
21%
Pa ka si ti nor?? Ne upam sploh! / NE.
26
79%
Hm, JA, pa se ni dobro končalo.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 33

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Mar. 2009 12:18

Najprej vprašanje: zakaj se anketno vprašanje nanaša samo na Hrvaško? Oz. zakaj je samo Hrvaška omenjena?
Ok, razumem, verjetno Slovenci največkrat potujemo tja, sam .. ajd, nej bo.

Uglavnem, smo pa enkrat z mami in sosedo šle v šoping v Italijo (dolg, dolg nazaj), je soseda vozila in je šele na poti nazaj, pred mejo, ugotovila, da ji je pa zelena karta potekla (al kaj je bla fora s temi kartami, to je blo dokazilo o zavarovanju avta, al neki tazga?), uglavnem, blo je to mislm da januarja(izlet in veljavnost karte), pa je soseda dodala eno enko, da je zgledal kot november tistega leta. :lach:

Sem pa jz enkrat - šele ob povratku domov - ugotovila, da sem v eni škatlici od kinder jajčka s sabo nosila ene ostanke travce-po letališčih!-in sploh nisem vedla za to! :oops: To bi znale bit štale, ja..

Drgač sem pa tud že po 2 šteki čikov nosila s sabo(čez mejo; na letališčih), omejitev nej bi bla pa 1 šteka na osebo?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 05. Mar. 2009 14:03

purple_rain napisal/-a:Najprej vprašanje: zakaj se anketno vprašanje nanaša samo na Hrvaško? Oz. zakaj je samo Hrvaška omenjena?

Verjetno zato, ker se zgleda samo na Hrvaško da švercat. :D Se mi pa zdi to ful neodgovorno, da veš, da imaš potečeno osebno / potni list in greš "probat", če te bojo spustil. Okej, ne rečem če ga res pozabiš, ampak da veš, pa da si ne zrihtaš nouga,.. :? Takim samo želim, da bi šli 1x recimo v kakšn Egipt / Grčijo (kamorkoli z letalom), ker tam jih pa definitivno ne bi spustili čez pod nobenim pogojem. :cool:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 05. Mar. 2009 14:49

Mi smo šli pred dvemi leti na koncert Xavierja Naidooja v Graz in pred mejo je kolegica ugotovila, da je pozabila doma osebni dokument...ta druga je mela pa s sabo osebno pa še potni list, tko da smo šli štirje s štirimi osebnimi dokumenti čez mejo...sam dva sta bla od iste osebe :P.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 06. Mar. 2009 12:36

Uf, jaz se spominjam še švercanja kavbojk, kofeta in igrač iz Italije. :D Takrat je obstajal cel kup smešnih zgodbic ...
Ena familija je kupila v Italiji neko večjo stvar (pozabila sem kaj), za katero seveda niso smeli povedati na meji. In potem carinik, standardno vprašanje: "Kaj imate?"
"Malo riža, kave, pašte, ... "
"Pa še kaj?"
"Ja, no, pralni prašek, piškote ... take stvari" (pokaže vrečko z robo)
Potem se pa oglasi mali, kakih 5 let star:
"Še nekaj sta pozabila povedat"
(staršem zledeni kri v žilah ... prekleti pamž ... carinik se prijazno obrne k otroku)
"No, kaj sta še kupila mamica in očka? Boš ti povedal?"
"Kinder jajček" :rofl:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 06. Mar. 2009 12:57

Meni se še ni zgodilo.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov