Torej, naslov pove skoraj vse!
Zagotovo se vam je že kdaj zgodilo, da vam je potekla osebna/potni lsit ali pa ste le-tega preprosto pozabili doma?
Uglaunem, pišite vaše izkušnje, vaše ideje, kako ste prišli na to idejo, se vam je izšla ali so vas dobili? Kaj je potem sledilo?

Skratka čim več načinov kako se it šverc komerc čez mejo

Ker hodit nazaj po osebno ali pa jo delat v Celje zadnji moment ter se odpovedat enemu dnevu (minimalno) dopustu ter delat dodatne kilometre tako da so drugi že vsi žiučni ter jezni
Torej ta topic vam lahko pomaga pri raznoraznih izjadbah kaj naredit ČE slučajno poteče/izgubi/ne najde/pozabi osebni dokument! hehehe
AHA PA ŠE TO: gre se za Hrvaško ( še vedno sem pa ke preverjajo)!
Moj primer: hahaha nikol ne bom pozabila!
Pred parimi leti nazaj smo šli na morje (takrat še ni blo € in teh brezcarinskih for), kr dost daleč, v Starigrad s starši od moje best kolegice. Nakar ona men sred poti na eni črpalki pove, da ji je osebna potekla (

) in da neupa povedat svojim

in da ma v planu pomigat z joški PA BO hahaha

Torej, jasno da sm ji začela težit kako je neodgovorna pa da jo bojo iz hlač stresl če nas dobijo..ona je pa sam mirno sedela, k da ni nč, jz pa lih tok da nism

čez njo.
In mi pridemo na mejo, damo dokumente policistki in ona prec, nene tole bo treba obrnt, seveda, kukr je moja kolegica bla takrat u real blond (

) reče, da ma ona dijaško pa zdravstveno in svašta mhmmm a je delval? Itak da ne. Fotr pa mt sta jo pa skor fentala tok sta bla jezna. Smo klical kolegice k so ble doma, če posodjo soebno za apr dni,pa so vse nekam čudežno mele namen it čez mejo.. no ql, tuhtamo tuhtamo..in probamo it na en druh mejni prehod pa če nam tam rata, čene pač se obrnemo in domou

...nakar men pride na misu, KVA PA ČE BI SE ŠVERCALA ČEZ MOJO?????? in vsi waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hudoo ja ja jaaaa ratal bo, častimo pico

itd. lol in pridemo pač do meje, mene fliknejo vn, mojo kolegico z mojo osebno prpelejo čez mejo, pride fotr od nje še pome nazaj (so ga sprašval zakaj gre nazaj v slovenijo, kao časopis lLadino iskat

).. in pol jz dobila idejo da oblečm še njeno jopco pa se delam da spim,tko k ona-ona je bla blond jz pa rjava LOL.. in ja ratal nam jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

in pol valda celo veselje, vsi čist EXCITED in valda smeh inv risk in še enkrat veselje

Torej, vse se je izšlo kot po načrtih-za nazaj smo ap rekl da smo bli tok douh na morju da je umes potekla hihihih (kšn tedn je blo preč)
Tega dogodka ne bom nikol pozabila
Torej, vaše dogodivščine streste na plano!
*Upam samo, da nas ne bo kakšna policija ganjala po kozmotu

*