München, Nemčija / Oktoberfest [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mislim da tri dni..sam ne me vzet za besedo
drgač pa sva tud midva že lani razmišljala da bi šla na oktoberfest, samo ful nisva mogla najdt nobene ugodne ponudbe za več dni...večina agencij je mela samo dnevni izlet, kar se mi pa ne da, ker že ko tja pridš si ful zjeban od vožnje...za prespat je bilo pa noro drago...
tko da nekako je pri nama oktoberfest odpadel...bi pa šla enkrat samo na izlet v minhenški tehniški muzej...qampak spet an alstno pest je to ful težko..agencije majo pa ful mal tega, po pravic povedan sem zasledila ogled muzeja samo med oktoberfestom...
drgač pa sva tud midva že lani razmišljala da bi šla na oktoberfest, samo ful nisva mogla najdt nobene ugodne ponudbe za več dni...večina agencij je mela samo dnevni izlet, kar se mi pa ne da, ker že ko tja pridš si ful zjeban od vožnje...za prespat je bilo pa noro drago...
tko da nekako je pri nama oktoberfest odpadel...bi pa šla enkrat samo na izlet v minhenški tehniški muzej...qampak spet an alstno pest je to ful težko..agencije majo pa ful mal tega, po pravic povedan sem zasledila ogled muzeja samo med oktoberfestom...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst grem 13.10. s šolo...sem vabljena s profesorji in dijaki zaključnih letnikov 4.letne ekonomske šole (jaz sem +2) in sem full vesela...negremo na Oktober fest ampak v Munchen pač tk mal muzej pogledat in tk mal...
Komaj čakam, da grem tja...
Komaj čakam, da grem tja...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Mislim da je od 16.septembra do 3.oktobra
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
klea_zvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
mi smo se enkrat na ekskurziji samo mim pelal vidt je blo noro, tko da upam da ko bo izpit, avto, denar in čas, da se gre tja. žurka, žurka, žurka
-
Tigi - Cosmopsiho
No sedaj sem domov prišla in vam malo pišem
V petek 13.10. smo prišli v Munchen okoli 9 ure dopoldan in moram povedati, da sem celo vožnjo zelo uživala saj obožujem Avstrijo in Nemčijo. Munchen je zelo lepo in zanimivo mesto. Šli smo pogledat Tehniški muzej in znametisti tega mesta; areno smo videli, ki ima najdražjo streho in sicer izgleda kakor pajkova pajčevina in je res super samo na žalost smo imeli zjutraj meglo tako, da se ni čisto dobro videlo njegove okolice(park). Videli smo tudi Mercedezovo tovarni in BMW. Sam gledaš lahko to mesto in ga občuduješ.
Kasneje bom slike naložila in malo bolj opisala...
Predlagam vam da si ga enkrat ogledate...jaz sem si rekla da bom šla kr po Nemčiji enkrat in pogledala nemška mesta ter njihove znamenitosti
Nemčija
V petek 13.10. smo prišli v Munchen okoli 9 ure dopoldan in moram povedati, da sem celo vožnjo zelo uživala saj obožujem Avstrijo in Nemčijo. Munchen je zelo lepo in zanimivo mesto. Šli smo pogledat Tehniški muzej in znametisti tega mesta; areno smo videli, ki ima najdražjo streho in sicer izgleda kakor pajkova pajčevina in je res super samo na žalost smo imeli zjutraj meglo tako, da se ni čisto dobro videlo njegove okolice(park). Videli smo tudi Mercedezovo tovarni in BMW. Sam gledaš lahko to mesto in ga občuduješ.
Kasneje bom slike naložila in malo bolj opisala...
Predlagam vam da si ga enkrat ogledate...jaz sem si rekla da bom šla kr po Nemčiji enkrat in pogledala nemška mesta ter njihove znamenitosti
Nemčija
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz grem čez en teden v Munchen..in sicer bova prespala v enem od letaliških
hotelov..ker imava zjutraj let, da se ne voziva ponoči...
drugače pa je meni v munchnu blazno zanimivo njihovo letališče, ki je res veeeliko...
hotelov..ker imava zjutraj let, da se ne voziva ponoči...
drugače pa je meni v munchnu blazno zanimivo njihovo letališče, ki je res veeeliko...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov